YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Geniş Ailem ekipleri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi.Korona virüs salgınına karşı vatandaşların sağlığı için birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde vatandaşların Kocaeli’de yaşayan insanların maddi ve manevi olarak yanında oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi.
Korona virüs salgınına karşı vatandaşların sağlığı için birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde vatandaşların Kocaeli’de yaşayan insanların maddi ve manevi olarak yanında oluyor. Kocaeli genelinde binlerce aileye erzak ve hijyen paketleri dağıtan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca salgının başladığı ilk günden bu yana sokağa çıkamayan 10 bin ailenin alışveriş ihtiyacını gerçekleştirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Geniş Ailem ekipleri, talep eden vatandaşların alışveriş ihtiyacını karşılayarak, vatandaşları evde kalmalarına yardımcı oldu.
Kocaeli’de dezenfekte uygulamasından erzak kolisi dağıtımına kadar ekipler vatandaşların birçok ihtiyacı için görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan Geniş Ailem ekipleri, korona virüs salgının başladığı günden bu yana vatandaşların maaş çekimi, market, ekmek alımı pazar alışverişi, fatura yatırma, ilaç alımı, sıcak yemek taşıma, hijyen ve gıda malzemesi satın alma, taksit ödeme ve diğer pek çok farklı alışveriş ihtiyaçlarını karşıladı.

Başiskele zabıtasından fırınlara ramazan denetimi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler