YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye başkanını alkışlarla karşıladılar

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koldere ile Yeşilköy mahalleleri arasındaki arazi yolunda başlatılan sathi kaplama çalışmalarını incelemek amacıyla gittiği bölgede, yollarına asfalt atılmasına sevinen çiftçiler tarafından coşku ve alkışlarla karşılandı.Araziye gelişinde iş makinesinin camından vatandaşları selamlayan Başkan Bilgin, çalışmaları yerinde inceledikten sonra yer sofrasına oturarak vatandaşlarla birlikte yemek yedi.Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yapılan çalışmanın her iki mahalle içinde hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti:"Yeşilköy Mahallemiz Şehzadeler Belediyesi’ne bağlıdır.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koldere ile Yeşilköy mahalleleri arasındaki arazi yolunda başlatılan sathi kaplama çalışmalarını incelemek amacıyla gittiği bölgede, yollarına asfalt atılmasına sevinen çiftçiler tarafından coşku ve alkışlarla karşılandı.
Araziye gelişinde iş makinesinin camından vatandaşları selamlayan Başkan Bilgin, çalışmaları yerinde inceledikten sonra yer sofrasına oturarak vatandaşlarla birlikte yemek yedi.
Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yapılan çalışmanın her iki mahalle içinde hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti:
"Yeşilköy Mahallemiz Şehzadeler Belediyesi’ne bağlıdır. Burada bulunan arazilerin yüzde doksanı Yeşilköylü hemşerilerimize ait. Fakat görev alanı ve hizmet alanı Saruhanlı Belediyemizin mevkisinde bulunduğundan, Yeşilköy’e komşu olan Koldere Mahallemizde asfaltlama çalışmalarına başladık. 2 bin 200 metre olan bu bağlantı yolunun bugün sathi kaplamasını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl şu ana kadar, arazi yollarımızın 60 kilometresine asfalt attık. Hedefimiz bu rakamı 100 kilometreye çıkarmak. Çiftçilerimiz ’baş tacımızdır’ dedik. Bugün çiftçiye verdiğimiz önemi hem Kolderelilere hem Gümülcelilere, hem Yeşilköy’deki hemşehrilerimize göstermiş olduk. Tüm Saruhanlımıza, tüm Yeşilköy’deki hemşerilerimize ve tüm Manisamıza hayırlı uğurlu olsun.”
Mahalledeki programa Başkan Bilgin’in yanı sıra Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, CHP Saruhanlı ilçe Başkanı Hasan Levent, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yeşilköy muhtarı İbrahim Fındıkoğlu ve çiftçiler katıldı.

Belediye başkanını alkışlarla karşıladılar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler