YURTHABER

Bingöl
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl’de kaçak su tüketimine 197 bin TL ceza

Bingöl’de son 3 ayda kaçak su kullanımı yaptığı tespit edilen 185 kişiye 197 bin TL idari para cezası kesildi.Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BİSKİ) kaçak önleme ekipleri, usulsüz su kullanımına yönelik kapsamlı çalışma yaptı.

Bingöl’de son 3 ayda kaçak su kullanımı yaptığı tespit edilen 185 kişiye 197 bin TL idari para cezası kesildi.
Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BİSKİ) kaçak önleme ekipleri, usulsüz su kullanımına yönelik kapsamlı çalışma yaptı. Kaçak su ile mücadele eden ekipler, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında il genelinde 185 usulsüz kullanım tespit etti. Kaçak bağlantıları tutanak altına alan ekipler, toplam 197 bin TL idari para cezası kesti. İçme suyunda kayıp kaçakları sıkı denetim altına alan ekiplerin çalışmasında 292 kayıt dışı abonenin de tespit edildiği bildirildi.
Belediye Basın ve Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada," Ekiplerimiz gelen ihbarlar başta olmak üzere, rutin denetimler ve kontrollerle kaçak su kullanan aboneleri tespit ederek gerekli işlemleri yapıyor. Kaçak su kullananların aslında ücretini zamanında ödeyen duyarlı abonelerin hakkını da gasp ettiği bir gerçektir. BİSKİ ekiplerimiz kaçak su ile mücadelesi tüm mahallelerde kapsamlı bir şekilde devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızdan kayıp kaçaklara sessiz kalmamalarını bekliyoruz” denildi.

Bingöl’de kaçak su tüketimine 197 bin TL ceza

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler