YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükşehirden, pandemi günlerinde tiyatro buluşmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesinin salgın döneminde zorluk yaşayan özel tiyatrolara destek olmak ve sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla düzenlediği ‘Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları’nda müzikli oyun ‘Biraderler Cabaret’ sahnelendi.Büyükşehir Belediyesinin, hem Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen kültür sanat sektörüne destek olmak hem de canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla hayata geçirdiği ‘Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları’ Açık Hava Sahnesi’nde birbirinden güzel oyunlarla devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin salgın döneminde zorluk yaşayan özel tiyatrolara destek olmak ve sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla düzenlediği ‘Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları’nda müzikli oyun ‘Biraderler Cabaret’ sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesinin, hem Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen kültür sanat sektörüne destek olmak hem de canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla hayata geçirdiği ‘Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları’ Açık Hava Sahnesi’nde birbirinden güzel oyunlarla devam ediyor. Proje ile salgın nedeniyle faaliyetlerini ertelemek veya iptal etmek zorunda kalan özel tiyatroların maddi ve manevi zorluk yaşadığı bu dönemde özel tiyatrolara destek verilmesi hedefleniyor.
Sağlık çalışanlarına moral
Projenin açılışında Antalya Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) Takıntılar isimli oyunla sahne almış, ikinci gün Semaver Kumpanya tarafından sahnelenen Cimri oyunu tiyatro severlerle buluşmuştu. Etkinliğin üçüncü gününde ise Biraderler Yapım’ın müzikal oyunu ‘Biraderler Cabaret’ sahnelendi.
Eğlendirdi
Müzikli kabare Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluştu. Arda Aydın’ın yazıp yönettiği Biraderler Cabaret, temposu ve unutulmaz şarkıların ‘cover’larıyla izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Pandemi sürecinde toplum sağlığı için fedakarca görev yapan sağlık çalışanları ve dezenfeksiyon işlemlerinde çalışan işçiler de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak oyunu izledi.
‘Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları’ 21 Eylül’de Levent Üzümcü’nün ‘Anlatılan Senin Hikayendir’, 22 Eylül’de Ankara Birlik Tiyatrosu’nun ‘Mahzuni Şerif’ ve 23 Eylül’de Duru Tiyatrosu’nun ‘İki Bekar’ isimli tiyatro oyunları ile devam edecek.

Büyükşehirden, pandemi günlerinde tiyatro buluşmaları

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler