YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklarıyla aynı sırada kitap okuyorlar

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde öğrenciler, kitap okuma farkındalığı için başlatılan projede, velileri ve öğretmenleriyle birlikte okulda haftada iki gün bir saat kitap okuyor.Pazarlar İlkokulunda "Çocuğumla sınıfta kitap okuyorum" projesi kapsamında veliler, çocuklarıyla birlikte okullarda kitap okumaya başladı."Çocuğumla sınıfta kitap okuyorum" projesi çerçevesinde kitap okuma programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi’de katıldı.Proje sorumlusu Sınıf öğretmeni Neşet Erel okula gelen velilerin sınıflarda öğrencilerle birlikte haftada iki gün bir saat kitap okuduğunu ifade etti.Çocukların okuma konusundaki eksikliklerini gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Erel, "çocuklar bizim aynamızdır.

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde öğrenciler, kitap okuma farkındalığı için başlatılan projede, velileri ve öğretmenleriyle birlikte okulda haftada iki gün bir saat kitap okuyor.
Pazarlar İlkokulunda "Çocuğumla sınıfta kitap okuyorum" projesi kapsamında veliler, çocuklarıyla birlikte okullarda kitap okumaya başladı.
"Çocuğumla sınıfta kitap okuyorum" projesi çerçevesinde kitap okuma programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi’de katıldı.
Proje sorumlusu Sınıf öğretmeni Neşet Erel okula gelen velilerin sınıflarda öğrencilerle birlikte haftada iki gün bir saat kitap okuduğunu ifade etti.
Çocukların okuma konusundaki eksikliklerini gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Erel, "çocuklar bizim aynamızdır. Onlara en güzel şekilde örnek olmalıyız, etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederim" dedi.
Velilerin çocuklarıyla birlikte kitap okumalarının öğrencileri teşvik ettiğini belirten Pazarlar İlkokulu Müdürü Mustafa Dertli, "Bakanlığımız tarafından uygulanan 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında başlatılan projemize velilerimiz ilgi gösteriyor. Okumak eğitimin temelidir. Bazen en ücra yerlerden nice cevherler çıkar. Bunun için çok okumak gerekir dedi. Veliler de etkinlik için teşekkür ettiklerini belirttiler. Proje tüm sınıflara yıl boyunca uygulanacak" şeklinde konuştu.
3. sınıf öğrencisi Zümral Çelik ise, "Ailelerimizle aynı sıraları paylaşmak ve onlarla birlikte kitap okumak bizim şevkimizi artırıyor. Hem bizim için hem onlar için çok güzel bir etkinlik oluyor. Bundan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Çocuklarıyla aynı sırada kitap okuyorlar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler