YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DPÜ’de ‘Gençlik, Okumak ve Şuur’ konulu konferans

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) “Gençlik Okumak ve Şuur" konulu konferans düzenlendi.Fen Edebiyat Fakültesinin Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı eşgüdümünde Yazarlar ve Şairler Topluluğu ile Şehit Kütüphaneleri Topluluğu tarafından düzenlenen ve 1.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) “Gençlik Okumak ve Şuur" konulu konferans düzenlendi.
Fen Edebiyat Fakültesinin Germiyanoğlu Yakup Bey Salonunda Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı eşgüdümünde Yazarlar ve Şairler Topluluğu ile Şehit Kütüphaneleri Topluluğu tarafından düzenlenen ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula’nın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Hatice Gören, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.
Konuşmasında hem Emniyet Müdürlüğü, hem de sanat yaşamındaki deneyimlerini öğrencilere aktaran Ahmet Sula, "Bizler için Emniyet Müdürü olmak, profesör olmak, vali olmak ya da bir başka meslek sahibi olmak yalnızca bu hayatta rızk temini için yaptığımız iştir. Oysa bunun algılanması ise Emniyet Müdürü Ahmet, Profesör Mehmet ve ya Vali şu şeklinde oluyor. Halbuki bizler sadece makamlarda oturan kişileriz. Bu unvanların hiçbir kıymeti yok" şeklinde konuştu.
"İyi bir sanatçı olmak için ustanızı geçmeniz gerekir. Yetmez, bir de sizi geçecek birini yetiştirmeniz gerekir" diyen Sula, anlatımlarının tüm dinleyicilere az da olsa katkısı olmasını diledi. Konuşmaların arasında yer verilen video gösterilerinde de Sula, katılımcıların yanına giderek sohbet etti.
Etkinliğin sonunda Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Acet ve Yazarlar ve Şairler Topluluğu danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Şenyüz tarafından Ahmet Sula’ya konuşmalarından dolayı hediye sundu.
Ahmet Sula da Rektör Prof. Dr. Remzi Gören ve eşi Hatice Gören’in isimlerinin yer aldığı ve kaligrafi tekniğiyle hazırladığı eseri hediye etti.

DPÜ’de ‘Gençlik, Okumak ve Şuur’ konulu konferans

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler