YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emet Belediyesi’ne 7 hizmet aracı daha

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından hibe ve öz kaynaklar yolu ile alınan 7 hizmet aracı dualarla hizmete sunuldu.Emet Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin TL’si hibe, 1 milyon 800 bin TL’si belediye öz kaynaklarından olmak üzere toplamda 3 milyon TL’ye alınan 7 hizmet aracı düzenlenen törenle belediye araç filosuna katıldı.

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından hibe ve öz kaynaklar yolu ile alınan 7 hizmet aracı dualarla hizmete sunuldu.
Emet Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin TL’si hibe, 1 milyon 800 bin TL’si belediye öz kaynaklarından olmak üzere toplamda 3 milyon TL’ye alınan 7 hizmet aracı düzenlenen törenle belediye araç filosuna katıldı. Bir adet kepçe, bir adet vidanjör, bir adet yol süpürme aracı, bir adet çöp arabası, bir adet kamyon, bir adet arazöz ve bir adet hizmet aracı için bugün Emet belediyesi önünde tören düzenlendi.
Göreve geldikten sonra hizmet kalitelerini artırmanın araç filolarını yenileme ve geliştirmekten geçtiğine inandıklarını ifade eden Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ’’Bizlere hizmet şansı veren değerli Gazi Emetli kardeşlerime şükranlarımı sunarken, halkımıza hizmet vermeyi nasip eden rabbime hamdüsenalar ediyorum. Araçlarımız 1 milyon 200 bin TL maliyetli, 2 si hibe yolu ile belediyemize kazandırılmıştır. 7 aracımızın 5‘i ise 1 milyon 800 bin TL olmak üzere belediyemiz öz kaynakları ile alınarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu araçların alımında katkılarından dolayı belediye meclis üyelerimize ve emeği geçen belediye personelimize teşekkür ediyorum. Bu araçlarımızı halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek adına belediyemiz araç filosuna kazandırılmıştır. Bu yağmur bereketli günlerde bizlerde yeni kazandırılan araçlarımızla birlikte 2021 yılını hizmet ve yatırım yılı ilan edeceğiz. Halkımıza hayırlı olsun “dedi.
7 aracı hizmete alan Emet Belediyesi’nde 2 pikap ve yeni bir cenaze yıkma aracı alımı içinde gerekli çalışmaların başlatıldığı ve kısa sürede bu araçlarında araç filosuna katılacağı öğrenildi.

Emet Belediyesi’ne 7 adet hizmet aracı daha

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler