YURTHABER

Tokat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erbaa’da korona virüs önlemleri

Erbaa Belediyesi ekipleri korona virüsüne karşı ilçesinin genelinde iş yerleri, toplu taşıma araçları, halkın yoğun olarak kullandığı mekanlarda dezenfekte çalışması yaptı.Tokat’ın Erbaa ilçesine korona virüs önlemleri kapsamında Cumhuriyet meydanı, çocuk oyun alanları, parklar, otogar, belediye hizmet binası, Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde dezenfekte çalışması yapıldı.

Erbaa Belediyesi ekipleri korona virüsüne karşı ilçesinin genelinde iş yerleri, toplu taşıma araçları, halkın yoğun olarak kullandığı mekanlarda dezenfekte çalışması yaptı.
Tokat’ın Erbaa ilçesine korona virüs önlemleri kapsamında Cumhuriyet meydanı, çocuk oyun alanları, parklar, otogar, belediye hizmet binası, Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde dezenfekte çalışması yapıldı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, belediye ekiplerinin dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, “Hemşehrilerimiz müsterih olsun, Erbaa Belediyesi olarak ilçemizin temiz ve sağlıklı olması için çalışmalarımızı daha öncede aralıksız sürdürüyordu. Şimdi ise temizliğin yanı sıra dezenfekte işlemlerine devam ediyoruz. Ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına kamu kurumları ve minibüs durakları gibi alanlarda başladı. Bu çalışmalarımız rutin olarak devam edecek" diye konuştu.
Başkan Karagöl, vatandaşların temizlik ve hijyen kurallarının yanı sıra Sağlık Bakanlığı’nın belirttiği insanlarla olan mesafe, sarılma ve tokalaşma gibi tedbirlerinin uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Erbaa’da korona virüs önlemleri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler