YURTHABER

Düzce
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gölyaka MYO’da “Perron” adlı serginin açılış yapıldı

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği “Perron” başlıklı sergi ve söyleşide, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının birbirinden değerli eserleri sanat severlerin beğenisine sunuldu.Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılarla bir araya gelen Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları; Doç.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği “Perron” başlıklı sergi ve söyleşide, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının birbirinden değerli eserleri sanat severlerin beğenisine sunuldu.
Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılarla bir araya gelen Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları; Doç. Dr. Burhan Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Seniha Ünay Selçuk, Dr. Öğr. Üyesi Lütfi Özden, Öğr. Gör. Evren Selçuk ve Arş. Gör. Burcu Günay; sanatın hayata etkisini ve sanat eserlerini oluştururken nelere ve hangi kriterlere göre oluşturduklarını katılımcılarla paylaştı.
Programın açılışında kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nejla Özmen; “Perron” başlıklı sergi ve söyleşide Düzce Üniversitesi’nin birbirinden değerli öğretim elemanları ve sanatçılarının eserlerinin Gölyakalılarla buluşturulduğunu söyledi. Bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özmen, herkes için faydalı bir etkinlik olması temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.
Gerçekleştirilen açılış konuşmasının sonrasında programın söyleşi bölümüne geçildi. Sanatın ve sanatçının yaşama olan katkılarının anlatıldığı söyleşide öğrenciler ve sanat severlerle bir araya gelen Düzce Üniversitesi öğretim elemanları, katılımcıların merak ettikleri konular hakkında da açıklamalarda bulundu. Programın faydalı ve verimli geçtiğini söyleyen konuşmacılar, emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Etkinliğin koordinatörlüğünü yapan Gölyaka Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları; Öğr. Gör. Sevgi Bayram Korkut ve Öğr. Gör. Oğuzhan Korkut yaptıkları açıklamada; insanların araçlara binmek için beklediği yerler olan peronlardan esinlenerek sergiye ve söyleşiye “Perron” adını verdiklerini söyledi. İnsanların da gelip geçici olduğunu söyleyen öğretim elemanları bu geçiş süresinde karşılaşılanlarla farkındalık oluşturmak istediklerini dile getirdi.
Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran’ın eserlerinin de yer aldığı sergi, 26 Aralık 2018 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Gölyaka MYO’da “Perron” adlı serginin açılış yapıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler