YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Pursaklar ve Keçiören'de esnaf ziyareti:

"(Sosyal Konut Projesi) Vatandaş neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorundadır. Projeye söyleyecek sözümüz yok. Onlara düzeltmeleri için her türlü imkanı sunacağız, düzeltmedikleri takdirde biz geleceğiz, o projeyi yapacağız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümetin açıkladığı Sosyal Konut Projesi'yle ilgili, " Vatandaş neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorundadır. Projeye söyleyecek sözümüz yok. Onlara düzeltmeleri için her türlü imkanı sunacağız, düzeltmedikleri takdirde biz geleceğiz, o projeyi yapacağız." dedi.

Akşener, Ankara'nın Pursaklar ve Keçiören ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

Akşener, Keçiören ziyareti sırasında kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı sistemini eleştirerek, "75 milyar lira ödendi sahiplerine. 75 milyar lira cebinizden çıktı. 75 milyar lira nasıl gitti? Çünkü Türkiye'nin her türlü borcunu altın, dolar ve avro ile yaptılar. Ekonomiyi doğru dürüst yönetemediler." diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Akşener, "Şimdi 'FETÖ'cü' dediler olmadı, 'PKK'lı' dediler olmadı, 'Faili meçhulcü' dediler olmadı. Denilmedik bir şey kalmadı. Ama biz o dükkanları gezmeye devam ediyoruz. O dükkanların içinde bugüne kadar bir partiyi yermedim, partimi övmedim, propaganda yapmadım. Sadece dertlerinizi öğrendik. Bizim siyasi anlayışımız budur." ifadelerini kullandı.

Hükümetin açıkladığı Sosyal Konut Projesi'ne de değinen Akşener, şunları kaydetti:

"Bakın seçime doğru gidiyoruz. Ne yaptılar? Sosyal Konut Projesi ortaya koydular. Mantık olarak doğru ama anlatılmayan bir yanı var. Ne kadar ödeyeceğiniz belli değil. Şimdi Hayrettin Karaman'dan değil ama bu işi iyi bilenlerden fetva almalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bir vatandaş neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorundadır. Onu söylemek zorundasınız. Bakın projeye söyleyecek sözümüz yok. Onlara düzeltmeleri için her türlü imkanı sunacağız, düzeltmedikleri takdirde biz geleceğiz, o projeyi yapacağız ve gerçekten fakirin evini ödeyebileceği şekilde yapıp teslim edeceğiz."

Esnaf ziyaretleri sırasında zaman zaman alışveriş yapan Akşener, balıkçıda gazetecilere balık ikram etti.

Akşener, sabah saatlerinde Pursaklar'da kanaat önderleri ve iş insanlarıyla da bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Pursaklar ve Keçiören'de esnaf ziyareti:

-"(Sosyal Konut Projesi) Vatandaş neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorundadır. Projeye söyleyecek sözümüz yok. Onlara düzeltmeleri için her türlü imkanı sunacağız, düzeltmedikleri takdirde biz geleceğiz, o projeyi yapacağız"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler