YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanalizasyon giderinin arıtılmadan Fethiye Körfezi'ne akıtıldığı iddiası

Kanalizasyon giderinin arıtılmadan Fethiye Körfezi'ne akıtıldığı iddiası

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, kanalizasyon giderinin arıtılmadan Fethiye Körfezi'ne akıtıldığını belirterek, buna tepki gösterdi.

Öztürk, AK Parti ilçe yöneticileri ve beraberindekiler, Foça Mahallesi’nde Murt Deresi'nin bir kısmında çalışma yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) ekiplerinin bulunduğu alana geldi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Öztürk, bir haftadır Fethiye'nin foseptik kokusuyla boğuştuğunu ileri sürdü.

Bütün çöp ve pisliklerin Fethiye Körfezi'ne aktığını iddia eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Biz Fethiyeliler bundan muzdaribiz. Birkaç gündür çözülmesini bekledik. Bayrama çok az zaman kaldı. Otellerin doluluk oranı arttığında nasıl çözüm bulacağız? Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MUSKİ) sınıfta kaldı. 'Fethiye’ye karşı bir kasıt mı var?' diye düşünmeden edemiyorum. Bu sorunların çözümü bu kadar zor olmamalı. Arıtma tesisinde yapılması gerekenler yaklaşık 9 yıldır ​​​​​​ertelenmiş. İlave iki havuz yapılacak. Çok büyük bir yatırım değil. Bunları beceremeyip bugüne kadar yapamazsanız, sezon ortasında nasıl yapacaksınız?"

Sadece bir noktadan değil ilçede birkaç noktada atığın denize aktığını öne süren Öztürk, "Teknelerin tur dönüşünde misafirlerin önünde bu olay yaşandı. Bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Bundan gerçekten üzüntü duyuyoruz." dedi.

Öte yandan, konuyla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesince bir açıklama yapılmadı.

Kanalizasyon giderinin arıtılmadan Fethiye Körfezi'ne akıtıldığı iddiası

Kanalizasyon giderinin arıtılmadan Fethiye Körfezi'ne akıtıldığı iddiası

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler