YURTHABER

Karaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karaman’da okullarda yüz yüze eğitim başladı

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Karaman’da da uyum programı kapsamında okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1’inci sınıflarda yüz yüze eğitim başladı.Yüz yüze eğitimin başladığı bugünde öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanına ortak olan Vali Mehmet Alpaslan Işık ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan okulları ziyaret etti.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Karaman’da da uyum programı kapsamında okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1’inci sınıflarda yüz yüze eğitim başladı.
Yüz yüze eğitimin başladığı bugünde öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanına ortak olan Vali Mehmet Alpaslan Işık ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan okulları ziyaret etti. Vali Mehmet Alpaslan Işık ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ilk olarak Vali Ali Akan İlkokuluna misafir oldu. Minik öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Vali Işık, daha sonra sınıfları ziyaret etti. Minik bir öğrencinin Vali Mehmet Alpaslan Işık’a şiir okuması renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal mesafeye uygun olarak düzenlenen sınıflarda öğrencilerin maske takmaları gözlerden kaçmadı. Vali Mehmet Alpaslan Işık ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın bir sonraki durağı Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu oldu. Minik öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Mehmet Alpaslan Işık ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğretmelerle de bir araya gelen Vali Işık, yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karaman’da okullarda yüz yüze eğitim başladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler