YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısıtlamalar kitap severlere engel olmadı

Eğitime verdiği önemle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı günlerde kitapseverlerin, okumak istedikleri kitapları evlerine kadar ulaştırmaya devam ediyor.

Eğitime verdiği önemle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı günlerde kitapseverlerin, okumak istedikleri kitapları evlerine kadar ulaştırmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, korona virüs salgınının başlamasıyla birlikte uygulanan kısıtlamalarda, vatandaşların evlerine kadar kitap servisi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, korona virüs salgını mücadelesi kapsamında evde kalarak mücadeleye destek veren 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlerin kitap taleplerini Mart ayından bu yana karşılamaya devam ediyor. Hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da Kitap Kafe üyelerine kitap servisi yapıldı. Halen 2 bin 500’e yakın üyesi olan Kitap Kafe’de 4 bini aşkın kitap bulunuyor. Kitap Kafe üyelerine Mart ayından bu yana kısıtlamaların olduğu günlerde evlere kitap servisi yapıldığını beliten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,” Son haftalarda genel sokağa çıkma kısıtlamasında sadece 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlerimizin değil, evlerinde kalarak salgınla mücadele veren tüm vatandaşlarımıza kitap servisi hizmetimizi veriyoruz. Kitap okuyarak hem kendi dünyalarına hem de çevrelerine ışık olan tüm kitap okurlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Evde kalınan zamanlarda yapılacak olan en güzel şey kitap okumak ve Pamukkale Belediyesi olarak kitap severlere 2 binden fazla yazarın 4 bini aşkın eserinin yer aldığı Kitap Kafe’mizde bulunan kitaplarımızı okumalarına olanak sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

"Bir telefonla istediğimiz kitabı kapımıza kadar getiriyorlar"
Pamukkale Belediyesi’nin kitap servisi uygulamasından faydalanan kitapseverler, istedikleri her kitabı evlerine kadar getirilmesinden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Pamukkale Belediyesi’nin kitap servisi hizmetinden faydalanan Ayşe Ekizce, “Bu uygulama çok güzel. İstediğimiz kitaplara ulaşabiliyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde de evimizde otururken, bir telefonla istediğimiz kitabı kapımıza kadar getiriyorlar. Belediyemizin bu hizmetinden dolayı çok memnunuz. Başkanımız Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Kısıtlamalar kitap severlere engel olmadı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler