YURTHABER

Tekirdağ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılay’ın yeni binası için yardım gecesi düzenlendi

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’ne yeni bina kazandırmak üzere yardım gecesi düzenlendi.Düzenlenen geceye Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hanımefendi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ODA temsilcileri, STK temsilcileri, hayırseverler ve iş insanları katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Türk Kızılayı’nın tanıtım videosu gösterildi.

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’ne yeni bina kazandırmak üzere yardım gecesi düzenlendi.
Düzenlenen geceye Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hanımefendi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ODA temsilcileri, STK temsilcileri, hayırseverler ve iş insanları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Türk Kızılayı’nın tanıtım videosu gösterildi. Sonrasında Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca açılış konuşmasını yaptı. Tüm misafirlere katılımları için teşekkür eden Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca; “Yaptığınız ve yapacağınız tüm yardımlar için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah Çerkezköy’ümüze, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize yakışır bir Kızılay binasını ilçemize kazandıracağız” dedi.
Sonrasında konuşan Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can da, Kızılay’ın yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerinden bahsederek; “100 yılı aşkın geçmişi bulunan Kızılay, bugün dünyanın neresinde yardım çığlığı duyarsa oraya elini uzatıyor. Daha önceden ulusal basın ve yayın organından gecenin bir vaktinde ‘Kan aranıyor’ ilanları dolaşırdı. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle artık 400 ünite kan toplayamayan Kızılay’dan bugün 3 milyon ünite kan toplayan bir kuruluş haline geldik. Artık eskiden olduğu gibi, ‘Şu hastanede şu kan aranıyor’ diye anonslar duymuyoruz. Bugüne geldiğimiz noktada emek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah Çerkezköy’ümüze kazandıracağımız binada da çok önemli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Şimdiden destek olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Programda konuşan Vali Yıldırım, Kızılay’a verilen desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığına vurgu yaparak; “Bugün dünyanın neresinde kana ihtiyaç varsa orada çok değerli Kızılayımız var. Tüm çalışanlarıyla, tüm gönüllüleriyle dünyanın dört bir yanına yardım eli uzatan bir kuruluş. Türk Kızılayı’na yapılan her türlü yardım ihtiyaç sahiplerine iletiliyor. Onun için Türk Kızılayı’na verdiğiniz her destek için içiniz rahat olsun. O verdiğiniz yardımlar mutlaka yerlerine ulaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından program sona erdi.

Kızılay’ın yeni binası için yardım gecesi düzenlendi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler