YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Koçarlı’nın gençlik projelerine tam destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Koçarlı’da yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Oryantiring Alanı’nda incelemelerde bulundu.Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ulusan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleriyle Adnan Menderes Kent Ormanı’nda, belediye ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak Oryantiring Alanı ile Yeni Mahalle’deki Eski Maliye Lojmanları’nda hayata geçecek olan Gençlik Merkezi ile ilgili incelemeler yaptı.“Koçarlı’ya yakışan bir gençlik merkezi yapılacak”Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan’ın, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı’na katılması nedeniyle Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat ile Hüseyin Bakır eşliğinde projelerin hayata geçeceği alanlarda incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Ulusan, her iki projeye de tam destek sözü verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Koçarlı’da yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Oryantiring Alanı’nda incelemelerde bulundu.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ulusan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleriyle Adnan Menderes Kent Ormanı’nda, belediye ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak Oryantiring Alanı ile Yeni Mahalle’deki Eski Maliye Lojmanları’nda hayata geçecek olan Gençlik Merkezi ile ilgili incelemeler yaptı.
“Koçarlı’ya yakışan bir gençlik merkezi yapılacak”
Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan’ın, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı’na katılması nedeniyle Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat ile Hüseyin Bakır eşliğinde projelerin hayata geçeceği alanlarda incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Ulusan, her iki projeye de tam destek sözü verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fillikçioğlu’dan ilçedeki bakanlık yatırımlarına ilişkin kısa bilgi almasının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Kanat ve Bakır ile de projelere ilişkin istişarede bulunan Genel Müdür Yardımcısı Ulusan, Koçarlı Gençlik Merkezi’nin eski Maliye Lojmanları’nda Türkiye genelinde bulunan merkezlerdeki konsepte uygun olarak oluşturulacağını kaydetti. Adnan Menderes Kent Ormanı’nda, Orman Genel Müdürlüğü ve Koçarlı Belediyesi işbirliğiyle hayata geçmesi planlanan Oryantiring Alanı’na dönük de incelemelerde bulunan Ulusan, projeyle ilgili Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü olarak da üzerlerine düşeni yapacaklarını sözünü verdi.

Koçarlı’nın gençlik projelerine tam destek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler