YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kula’da 6 bin 541 öğrenci için ilk ders zili çaldı

Kula’da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Vali Muzaffer Ecemiş İlk ve Ortaokulunda tören düzenlendi.

Kula’da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Vali Muzaffer Ecemiş İlk ve Ortaokulunda tören düzenlendi. Okulun 8/B sınıfı öğrencilerinden Arife Gülmez’in çaldığı ilk zil sonrası öğrenciler, 3 aylık tatilin ardından ders başı yaptı.
Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin ardından ders başı yapan öğrenci ve öğretmenler yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın mutluluğunu yaşadı. Vali Muzaffer Ecemiş İlk ve Ortaokulunda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende konuşma yapan okul öğretmenlerinden Mehmet Gündüz, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere başarılar getirmesini temenni ederek, "Bir eğitim ve öğretim yılına daha başlarken öğrencilerimiz, okula tekrar merhaba demenin sevincini, biz öğretmenler de sevgili öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğu ve aynı zamanda gururunu yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler ikinci evinize hoş geldiniz. İlköğretim, eğitimin ilk ve temel basamağıdır. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılır. Okul insanın şekillendirildiği yerdir. Bize ve öğrencilere şu andan itibaren büyük bir görev düşmektedir. Yeni eğitim ve öğretim yılının hepimiz için başarılı geçmesi dileği ile saygılarımı sunarım” dedi.
Yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve veliler için hayırlı olmasını temenni eden Kula Kaymakamı Kemal Duru ise, “Öğrencilerimizin bu yıl derslerine daha fazla çalışarak başarınız zirvesine ulaşacaklarını ve bu başarıda öğretmenlerimizin de büyük katkısı olacağını inanıyorum. Bizde Kula’da eğitim seviyesini yükseltebilmek adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimizin derslere olan ilgilisi ve başarısı ile bizim de çalışma gayretimiz bir kat daha artıyor. Yeni eğitim öğretim yılında da Kula olarak göstereceğimiz başarılarla Manisa’da adımızdan söz ettiren bir ilçe olacağımıza inanıyorum. Yeni öğretim yılı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Okulun 8/B sınıfı öğrencilerinden Arife Gülmez’in çaldığı ilk zil sonrası öğrenciler, 3 aylık tatilin ardından ders başı yaptı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle coşkuyla sınıflarına giren öğrenciler, masalarının üzerinde kitaplarını hazır halde buldu. Kula’daki 48 eğitim kurumu ve okulda, 604 öğretmen ve idareci ile 6 bin 541 öğrencinin yeni eğitim öğretim yılına başladığı bildirildi.
2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili için Vali Muzaffer Ecemiş İlk ve Ortaokulunda düzenlenen törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsa Ekiz ve Hüseyin İzci ile öğrenci velileri katıldı.

Kula’da 6 bin 541 öğrenci için ilk ders zili çaldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler