YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maltepe’de 2020’nin ilk meclis toplantısı yapıldı

Maltepe Belediyesi, 2020 yılının ilk meclis toplantısını 11 maddelik bir gündemle gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi, 2020 yılının ilk meclis toplantısını 11 maddelik bir gündemle gerçekleştirdi. Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan başkanlığında toplanan ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol’un da izlediği mecliste, denetim ve gayrimenkul satış komisyonlarına üyeler seçildi.
Maltepe Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. 11 maddelik gündemle Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan başkanlığında toplanan mecliste, gruplar adına, önerge vererek söz alan Meclis Grup Başkanvekilleri ve üyeleri, gündeme dair görüşlerini dile getirdi. Mehmet Akif Ersoy’un ve Sarıkamış şehitlerinin anıldığı meclis toplantısında, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle de tüm çalışan gazeteciler tebrik edildi. CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve Maltepe Kent Konseyi’nin de izlediği toplantıda, belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için kurulan Denetim Komisyonu’na Özgür Aksoy, Canan Sezgin ve Ufuk Yıldız oy birliğiyle seçildi. Gayrimenkul Satış Komisyonu’na da asil üye olarak Cem Kahraman, yedek üye olarak Tuncay Akın Orhan oy birliğiyle seçildi.
Gündemde yer alan Kırklareli’nin Ahmetbey Belediyesi ile kardeş belediye olunması, Bağlarbaşı ve Cevizli mahallelerinde bulunan 2 isimsiz sokağa isim verilmesi ve Divriği Belediyesi’ne araç hibe edilmesi ile ilgili teklifler de, görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Maltepe’de 2020’nin ilk meclis toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler