YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mamak’ta aynı anda iki yüzme havuzunun temeli atılacak

Geçtiğimiz temmuz ayında Mamak’a ikinci havuzu kazandırmak için Ekin Mahallesi’nde Ekin Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin temelini atan Mamak Belediyesi, Altıağaç ve Misket mahallelerinde hafriyat çalışmalarını tamamladığı yüzme havuzlarının da çok yakında temelini atacak.Millet kıraathanelerinden kütüphanelere, bilim ve sanat merkezlerinden parklara kadar pek çok eseri vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi, şubat ayında yeni açılışlar ve temel atmalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz temmuz ayında Mamak’a ikinci havuzu kazandırmak için Ekin Mahallesi’nde Ekin Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin temelini atan Mamak Belediyesi, Altıağaç ve Misket mahallelerinde hafriyat çalışmalarını tamamladığı yüzme havuzlarının da çok yakında temelini atacak.
Millet kıraathanelerinden kütüphanelere, bilim ve sanat merkezlerinden parklara kadar pek çok eseri vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi, şubat ayında yeni açılışlar ve temel atmalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Misket Mahallesi’nde 2 bin 528 metrekarelik alanda hafriyat çalışmaları tamamlanan Misket Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde etkinlik salonları, yarı olimpik yüzme havuzu, tribün, ofis, giyinme odaları, duş alanları, teknik alanları, depolar ve mescit bulunuyor. Bin 667 metrekarelik alanında hayata geçirilen Altıağaç Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde ise 200 metrekarelik yüzme havuzu, ofis, etkinlik alanları, tribün, teknik alanlar, depolar, giyinme odaları, duş ve mescit yer alıyor. Havuzların tamamlanmasıyla Mamak Belediyesi, 4 havuzu ile dört dörtlük hizmet verecek.

“Aynı heyecanla yolculuğumuza devam edeceğiz”
Mamak’ın dört bir yanındaki gençleri, çocukları, kadınları ve her kesimi sporla buluşturacaklarının sözünü verdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bu eserleri yapalım ki bölgemizin hem gelişmesine katkı sağlayalım hem de Güzel Mamaklı hemşehrilerimize daha çok sosyal imkânları olan bir şehir armağan edelim. Ankara’da deniz yok ama Ankaralı hemşehrilerimizi denizin nimetlerinden istifade ettirmek, yüzme sporuyla buluşturmak, suya kavuşturmak en önemli hedeflerimizin başında geliyor. Mahallelerimizde yüzme sporunu yaygınlaştırmak; gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı ve mahalle sakinlerimizi yüzme sporu ile daha iyi ortamlarda buluşturabilmek için projelendirdiğimiz iki yüzme havuzumuzun daha önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Biz bugüne kadarki çalışmalarımızı bu vizyon etrafında şekillendirdik. Bu vizyonu gerçekleştirmeye hizmet edecek nice hizmetleri kazandırdık. Aynı heyecanla yolculuğumuza devam edeceğiz. İstiyoruz ki Mamak’ta yaşayan hemşehrilerim daha güzel ortamda spor yapsınlar. Onlara yaşamaktan mutlu oldukları bir şehir armağan edelim” dedi.

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”
Mamak’ın Ankara’nın vitrini olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Başkan Köse, “Bugüne kadar Mamak’ta dertlere derman olan sağlık projeleri, kent yaşamını canlandıran kültür ve sanat merkezleri, geleceğe ışık tutan bilim ve sanat merkezleri, spor başkentine yakışan sportif tesisler ve ilçeye nefes aldıran çevre yatırımları gibi onlarca proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Temelini atacağımız Yüzme Havuzlarımızda geleceğin şampiyonları yetişecek. Mamak, gelişimde sınır tanımıyor, hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Mamak’ta aynı anda iki yüzme havuzunun temeli atılacak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler