YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meram’da ekiplerir kar mesaisi sürüyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri, kent genelinde etkili olan kar yağışının 28 adet kar kürüme aracı ve iş makinesiyle sahada yer alırken yağışların vatandaşları olumsuz etkilememesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.Yoğun kar yağışıyla birlikte çalışmalarına start veren Meram Belediyesi ekipleri yağışların ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri, kent genelinde etkili olan kar yağışının 28 adet kar kürüme aracı ve iş makinesiyle sahada yer alırken yağışların vatandaşları olumsuz etkilememesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.
Yoğun kar yağışıyla birlikte çalışmalarına start veren Meram Belediyesi ekipleri yağışların ve buzlanmanın vatandaşları olumsuz etkilememesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. İlçenin dört bir yanında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüten ekipler, program dahilinde yoğun olarak kullanılan ana arterler, hastane yolları gibi cadde ve sokaklardan başlayarak tuzlama ve kar kürüme işlemlerini 7/24 sürdürüyor.
Konya’da bereketli bir kış mevsiminin geçmesini arzuladıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram Belediyesi olarak 28 adet kar kürüme aracı ve iş makinemizle birlikte ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren acil müdahale personelimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlardan başlayarak hem kırsalda hem de şehir merkezinde Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışıyor. Meram ilçemizde ana arterlerin ve köy bağlantı yollarımızın açık olması için çalışmalar da devam ediyor. Bir mağduriyetin yaşanmaması adına ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere gelen istekler ise ekiplerimiz tarafından titizlikle değerlendiriliyor” diye konuştu.
Kar yağışının en çok etkilediği bölgelerden olan Gödene Mahallesi TOKİ civarı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü’nde ekiplerin 24 saat nöbette olduğunu ifade eden Başkan Toru, “Nüfusun yoğun olduğu Gödene Mahallesi TOKİ bölgesinde vatadanşlarımızın mağdur olmaması adına sabit ekiplerimiz sürekli olarak çalışma gerçekleştiriyor. Yine öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı Köyceğiz Kampüsü’nde acil müdahale ekiplerimiz sabit şekilde bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Buzlanma ve don olayına karşı arkadaşlarımız ilçe genelinde kar kürüme, tuzlama işlemlerini aralıksız sürdürüyorlar. Karın bereketli şekilde devam etmesi tek dileğimiz” dedi.

Meram’da ekiplerir kar mesaisi sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler