YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli’de Cumhuriyet coşkusu erken başladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bu yıl 96.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bu yıl 96. yılı kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıkları başladı.
İlçedeki kutlamalara ev sahipliği yapacak olan Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hazırlıklara okul önüne dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri asarak başladı. Bayrak asma töreni itfaiye erlerinin bayrağa selam durması ile sona ererken öte yandan okulda düzenlenen hayırda da öğrencilere pilav-kavurma-ayran ikramında bulunuldu.
Aydın’ın en eski meslek liseleri arasında yer alan ve yarım asırdan fazladır eğitim-öğretim hayatını sürdürerek bu güne kadar sayısız öğrencisini iş dünyasına kazandıran Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilçedeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacak olmanın sevinci yaşanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Nazilli İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin yardımları ile önce okulu dev bayraklar ve Atatürk Posterleri ile donatan okul idaresi, aynı anda da okul bahçesinde kazasız ve sorunsuz bir eğitim-öğretim yılı dilekleri ile pilav-kavurma ve ayran hayrı gerçekleştirdi. Binden fazla öğrencisi bulunan okuldaki tüm öğrencilere ve personele ikram edilen pilav-kavurma ve ayran dualarla tüketildi.
Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Öğünç, yaptığı açıklamada okula geçtiğimiz temmuz ayı başında tayin olduğunu ifade ederek; “Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim yılına kazasız bir yıl dilekleri ile hayır yaparak başladık. Bu seneki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacağımız için okulumuzu bayraklarla donatarak ilk hazırlığımızı tamamladık. Ayrıca okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi biz eğitimciler olarak meslek sahibi yaparak altın bilezikle uğurladığımız için eğitim-öğretim alanında da önemli bir görev üstlenmekteyiz. Öğrencilerimizin meslek liselerini tercih etmeleri hayata kısa yoldan atılmaları açısından önemli bir avantajdır” dedi.

Nazilli’de Cumhuriyet coşkusu erken başladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler