YURTHABER

Nevşehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nevşehir’in ürünleri, YÖREX’te beğeniye sunuldu

Nevşehir’in yöresel ürünleri, Antalya’da 9’uncusu gerçekleştirilen YÖREX’te tanıtıldı.

Nevşehir’in yöresel ürünleri, Antalya’da 9’uncusu gerçekleştirilen YÖREX’te tanıtıldı. Nevşehir’in ürünlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Bu yıl 9’uncu kez düzenlenen YÖREX’e 72 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de yöresel ürünleriyle katıldı. ‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganıyla 24-28 Ekim tarihlerinde açık kalacak YÖREX’te, 252 kurum, 135 oda borsa, 19 kalkınma ajansı yöresel ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. ’Kapadokya sizi çağırıyor’ sloganıyla kurulan Kapadokya standında Nevşehir’in yöresel ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen fuara bu sene ilk defa katıldığını belirterek, Türkiye’nin çok zengin bir ülke olduğunu ve bu zenginliklerin Antalya’da beğeniye sunulduğunu söyledi.
Kapadokya’dan geldiklerini ifade eden Başkan Seçen, "Biliyorsunuz Nevşehir coğrafi, kültür ve tarih bakımından çok köklü medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir coğrafya. Nevşehir’in çok mühim toprakları var, o yüzden ürünleri de çok meşhur. Ürünleri de çok meşhur. Coğrafi işareti olan kabak çekirdeğimiz var. Üzümümüz, simidimiz çok meşhur. Bu zenginliği Antalya halkına tanıtmak için buradayız" dedi.
Fuarın güzel geçtiğini kaydeden Seçen, ilgiden memnun olduklarını belirtti. Seçen, "Ürünlerimizi say say bitmez. Nevşehir’i gelip görmek yaşamak lazım. Şuan fuarda çok güzel, şenlik havasında geçiyor. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nevşehir’in ürünleri, YÖREX’te beğeniye sunuldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler