YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Odunpazarı’nda çocuklar için eğitim atölyeleri

Odunpazarı Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)işbirliği ile eğitim atölyeleri düzenledi.Odunpazarı Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için TEGV işbirliği ile eğitim atölyeleri düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)işbirliği ile eğitim atölyeleri düzenledi.
Odunpazarı Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için TEGV işbirliği ile eğitim atölyeleri düzenledi. Her çocuğun bilimsel ve demokratik eğitim alması gerektiğini savunan Odunpazarı Belediyesi, halk merkezleri, gençlik merkezleri, kreşleri ve kütüphaneleri ile çocuklara hizmet etmeye devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi, çocukların ara tatilde zamanını verimli geçirmesi için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte Eğitim Atölyesi düzenledi. Aydın Arat Parkı içerisinde bulunan TEGV binasında gerçekleştirilen Eğitim atölyesine Amigo Orhan Halk Merkezi, Aydın Arat Halk Merkezi, Büyükdere Halk Merkezi, Emek Halk Merkezi, Erdal İnönü Halk Merkezi, Karapınar Halk Merkezi, Orhan Oğuz Halk Merkezi, Türkan Saylan Halk Merkezi ve Selami Vardar Halk Merkezi’nden gelen çocuklara çocuk hakları, el işi, robotik kodlama hijyen ve ağız diş sağlığı eğitimleri ile DİBDİA olarak geçen Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyesi verildi.
Çocuklar, kendilerine bu imkânı sunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ederken, yetkililer de Odunpazarı Belediyesi ile TEGV arasındaki bu işbirliğinin Nisan Ayı’ndaki ara tatilde de devam edeceğini söyledi.

Odunpazarı’nda çocuklar için eğitim atölyeleri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler