YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaneli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.Osmaneli Stadyumunda düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin 95’inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.
Osmaneli Stadyumunda düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin 95’inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Saat 10.00’da başlayan kutlama törenleri Kaymakam Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Münür Şahin’in halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Yavuz, Cumhuriyet rejimi ile büyük inkılapların gerçekleştirildiğini belirtti. Yavuz, "Bugün esaret zinciri vurulmaya çalışılan bir milletin yeniden dirilişinin, tarih boyunca dünyaya hükmetmiş Türk milletinin, sonsuza kadar yaşatma azmi ile kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95. yıl dönümüdür. Büyük Türk milletinin en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü milletçe büyük bir sevinç ve coşku ile kutluyoruz ve sonsuza kadar da kutlama azmindeyiz. Cumhuriyet binlerce yüzyıllık Türk tarihinde görülmemiş bir olgu bir harekât, bir devrimdir. Cumhuriyet yurdumuzun milli kültürümüzü dünyanın en mağrur ve en üst medeniyet seviyesine çıkarmaktır. Bu sebeple çok değerli ve öncelikli korunması gereken hazinemizdir. Türkiye Cumhuriyetinin her zaman iç ve dış düşmanları olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Binlerce yıldır bu topraklarda aynı bayrak altında yaşan insanlar üstüne planlar yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir" dedi.
Tören, halk oyunları ekiplerinin çeşitli gösterileri ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. Tören, öğrencilerin yaptığı resmi geçit ile sona erdi.
Osmaneli Stadyumunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdür vekili Ali Özgan, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmaneli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler