YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Palandöken Gençlik Merkezi ‘Meteoroloji Günü’nü kutladı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kapsamında Palandöken Gençlik Merkezi, Meteoroloji 12.

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kapsamında Palandöken Gençlik Merkezi, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler, Genel Müdürlükle yapılan hava tahmin brifingine de katıldılar.
Erzurum Gençli ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Palandöken Gençlik Merkezi 23 Mart Dünya Meteoroloji Gününde Meteoroloji çalışanlarını yalnız bırakmadı.
23 Mart Dünya Meteoroloji Günü kapsamında Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Fırat Ceyhan ve Bahtiyar Akan koordinesinde gönüllü gençlerle birlikte Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlere Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ve faaliyetlere hakkında bilgi verildi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürü Hüseyin Arabacı, hava tahminleri hakkında gençlik liderlerini ve gönüllü gençleri bilgilendirdi. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençler, hava tahmin çalışmaları hakkında önemli bir bilgi sahibi oldular.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’ne hava tahminlerinin nasıl yapıldığı konusunda havaya balon bırakılarak gençlere aktarıldı. Gençlik Liderleri Bahtiyar Akan, Fırat Ceyhan ve gönüllü gençler daha sonra 12. Bölge Müdürlüğü’nün Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Video Konferans Sistemiyle yaptığı Hava Tahmin Brifingine katıldılar. Balon uçurarak hava tahmin raporları hakkında bilgi sahibi olan Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler Video Konferans bağlantısında, Palandöken Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkın da Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu’ya bilgi verdiler. Genel Müdür Mutlu, Palandöken Gençlik Merkezi’ne 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür ederek, hava tahminleri konusunda bilgi sahibi olan gençleri tebrik etti.
Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Bahtiyar Akan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın ve Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok’un destekleriyle 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü’nde Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bölge Müdürümüz ve kurum çalışanları sayesinde bir hayli bilgi sahibi olduk. Gerek Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu’ya gerekse bölge müdürlüğümüze bize göstermiş oldukları yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Palandöken Gençlik Merkezi ‘Meteoroloji Günü’nü kutladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler