YURTHABER

Şırnak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak’ta TTF Bölgesel Triatlon Ligi’nin birinci etap yarışmaları yapıldı

TTF Genel Koordinatörü Serkan Şimşek: - "Çok iyi yüzen ve koşan sporcular var. Burada iyi bir gelecek gördüğümüzü söyleyebilirim"

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) tarafından organize edilen Bölgesel Triatlon Ligi’nin 14. bölge birinci etap yarışları Şırnak’ta yapıldı.

Sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen yüzme ve koşu yarışmalarında mücadele etti.

"Minik", "genç", "yıldızlar" ve "elit" kategorilerinde toplam 35 sporcu önce yüzdü daha sonra parkurda koştu.

Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara katılım belgesi verildi.

- "Burada iyi bir gelecek gördüğümüzü söyleyebilirim"

TTF Genel Koordinatörü Serkan Şimşek, AA muhabirine, ilk kez Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde triatlon yapıldığını ifade ederek, yarışlara kent genelinden 35 sporcunun katıldığını söyledi.

Şimşek, amaçlarının triatlonu bölgelere yayıp buradan çıkan sporcuların Türkiye şampiyonasına katılmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Bölgesel yarışmaların ardından dereceye giren sporcuları federasyon olarak Ayvalık Cunda'da ağırlayacaklarını anlatan Şimşek, burada Türkiye şampiyonası düzenleyeceklerini ifade etti.

Şimşek, "Gördüğümüz kadarıyla çok iyi yüzen ve koşan sporcular var. Burada iyi bir gelecek gördüğümüzü söyleyebilirim. Burada olmaktan çok mutlu olduk. Yarın da bu karşılaşmaların 2'nci ayağını Batman'da yapacağız." dedi.

Yarışmaya katılan Seyithan Kargün, yüzmeyi çok sevdiğini, bu yarışmada kendi yaş kategorisinde birinci olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kargün, bunun farklı bir branş olduğunu dile getirerek, "İnşallah daha güzel dereceler elde ederim. Türkiye finallerine katılmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Şırnak’ta TTF Bölgesel Triatlon Ligi’nin birinci etap yarışmaları yapıldı

- TTF Genel Koordinatörü Serkan Şimşek: - "Çok iyi yüzen ve koşan sporcular var. Burada iyi bir gelecek gördüğümüzü söyleyebilirim"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler