Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkan ve sahadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılan Galatasaray'da derbide kazanılan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Şampiyonluk yolundaki en yakın rakibini iyi bir futbolla deviren sarı - kırmızılılarda galibiyetin yanı sıra sezon başında kadroya katılan Mauro Icardi'nin performansı da büyük beğeni topladı.
Fenerbahçe derbisinde sakatlıktan dönerek son 15 dakikada oyuna dahil olan Arjantinli yıldız, 1 gol - 1 asistlik bir performans göstererek Fenerbahçe'ye son darbeyi vuran isim olmuştu.
Sarı - lacivertlilerin yanı sıra Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını da boş geçmeyen Icardi'nin bonservisinin alınması gündeme geldi.
Yıldız futbolcunun tapusunu elinde bulunduran Paris Saint-Germain, Inter ve Atletico Madrid'in devreye girmesinin ardından Icardi için beklediği bonservis bedelini 30 milyon euro seviyesine çekmişti.
Ancak golcü oyuncunun Galatasaray ve İstanbul'u çok sevmesi sonrasında sarı - kırmızılılardan gelen "Burada devam et" teklifine olumlu yanıt verdiği ifade edildi.
Fanatik'in haberine göre sarı - kırmızılılar, Mauro Icardi'den gelen bu cevap sonrasında PSG'yi ikna etmek için harekete geçti.
Galatasaray'ın 29 yaşındaki futbolcuyu 1 sezon daha kiralamak istediği ve bu gelişme sonrasında çalışmalara başladığı kaydedildi.
Sarı - kırmızılıların kesenin ağzını açarak Icardi'nin maaşının en az yüzde 50'sini ödemeyi teklif edecek ve bununla birlikte kiralama ücretini de yüksek tutacağı ifade edildi. Aslan'ın yapılacak olan sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmasının beklendiği aktarıldı.
Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Icardi'yi kadroda tutmak istediklerini ve sezon sonunda değerlendirme yapacaklarını dile getirmişti.