YURTHABER

Edirne
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trakya Üniversite öğrencilerinin kampüsteki "ikinci evi" Genç Ofis oldu

Genç Ofis Sorumlusu Fatih Saldıran: - "Sabah erken saatlerde açtığımız ofisimizde geç saatlere kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Buraya geldiklerinde her zaman taze çorba bulabilecekler, çay ikramımız da var" - Öğrenci Ferhat Duroğlu: -"Biz burayı ikinci evimiz olarak görüyoruz. Sabah, akşam buradayız"

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversite (TÜ) Balkan Yerleşkesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca açılan Genç Ofis, öğrencilerin keyifli vakit geçirdikleri, ücretsiz çorba ve çay ikramlarından yararlandıkları buluşma alanı haline geldi.

Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici çalışmalar yapan, ihtiyaçlarını dikkate alarak gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayan, karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına katılımı sağlamaya yönelik kişisel gelişim çalışmaları gerçekleştiren ve gençleri her türlü zararlı alışkanlıktan uzak tutmaya yönelik önleyici koruyucu faaliyetler gerçekleştiren Gençlik Merkezlerine bağlı Genç Ofislerden biri de TÜ'de kuruldu.

Üniversitenin akademik birimlerinin çoğunun olduğu ve öğrenci yurtlarının bulunduğu Balkan Yerleşkesi'ndeki Genç Ofis, kısa sürede üniversite gençliğinin uğrak yeri oldu.

Ücretsiz çay ve çorba ikramının bulunduğu Genç Ofislerde öğrenciler kitap okuma, oyun ve dinlenme alanlarını da kullanabiliyor.

-"İkinci evimiz gibi..."

Genç Ofis sorumlusu Fatih Saldıran, AA muhabirine öğrencilerin Genç Ofis'teki tüm faaliyetlerden ücretsiz yararlandığını söyledi.

Saldıran, "Sabah erken saatlerde açtığımız ofisimizde geç saatlere kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Buraya geldiklerinde her zaman taze çorba bulabiliyorlar, çay ikramımız da var. Onun dışında haftada bir gün lokma dağıtımı yapıyoruz." dedi.

Üniversite öğrencilerinden Ferhat Duroğlu ise çay ve çorba ikramının öğrencileri sevindirdiğini belirtti.

Genç Ofis'i kampüsteki evleri olarak gördüklerini ifade eden Duroğlu, "Öğrenciler zamanlarını burada değerlendirebilirler. Biz burayı ikinci evimiz olarak görüyoruz. Sabah akşam buradayız." dedi.

Öğrencilerden Beyza Varol da kitap okumak için arkadaşlarıyla Genç Ofis'e geldiğini belirterek, çay ve çorba ikramının güzel bir jest olduğunu kaydetti.

Trakya Üniversite öğrencilerinin kampüsteki "ikinci evi" Genç Ofis oldu

- Genç Ofis Sorumlusu Fatih Saldıran: - "Sabah erken saatlerde açtığımız ofisimizde geç saatlere kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Buraya geldiklerinde her zaman taze çorba bulabilecekler, çay ikramımız da var" - Öğrenci Ferhat Duroğlu: -"Biz burayı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler