YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turgutlu’nun altyapı sorunlarını görüştüler

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Turgutlu’daki alt yapı sorunları da masaya yatırıldı.
Başkan Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Ramazan Burak Aslay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi ve Aslay’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Turgutlu’da yaşanan altyapı sorunları hakkında Genel Müdür Ramazan Burak Aslay’a bilgi veren Başkan Akın, mevcut altyapı sorunları için uygulanabilecek çözüm önerilerini de sundu.
MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay’a gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “MASKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Ramazan Burak Aslay’ı Başkan Yardımcımız Evren Erbaş Ser ile birlikte makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Ayrıca Turgutlu’da yaşanılan altyapı sorunları hakkında bilgi verdik, çözüm önerilerini konuştuk. Genel Müdürümüz Ramazan Burak Aslay’a misafirperverliği için teşekkür ederiz.” dedi.

Turgutlu’nun altyapı sorunlarını görüştüler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler