YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli gençlerden okullara spor malzemesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü 4.

Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü 4. sınıfta okuyan Denizlili bir grup öğrenci, “Bana Bir Top Alır mısın?’ projesini hayata geçirdi. Tespit ettikleri okullara kolilerle spor malzemesini bizzat teslim eden gençler, Denizli’de ve Doğu Anadolu Bölgesinde toplam 14 okula ulaştı.

Denizlili üniversite öğrencileri Okan Baltacı, Gizem Üstünsoy, Kazım Danacı ve Yılmaz Ataman “Bana Bir Top Alır mısın?’ projesi ile minik yüreklere dokundu. Spor malzemesiz okul kalmasın diyerek projeye başlayan gençlerin çalışması, iki ayda kamu kurumları, belediyeler ve özel sektör firmalarından aldıkları desteklerle her geçen gün büyüdü. Her okula 5’er adet futbol, basketbol ve voleybol topu; 3 adet hentbol topu, 3 çift badminton 2 çift masa tenisi raketi, 2 adet satranç takımı ve tişört gibi spor malzemesi bulunan koliler öğrenciler tarafından belirlenen okullara teslim edildi.

Proje gönüllülerinden Gizem Üstünsoy, iki ay önce başladıkları projenin bugün hayal edemeyecekleri bir noktaya geldiğini belirterek, sporu sevdirmek için olmazsa olmaz olan spor malzemelerini tespit ettikleri okullara iletmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Malzeme desteğini alan okul idarecileri, pandemiden dolayı uzak kaldıkları öğrencilerinin yeniden neşe içinde koşacakları günleri özlediklerini söyleyerek, gençlerin böyle bir projeye emek vermeleri ile okullara sağlanan spor malzemesi desteğine teşekkür etti.

Üniversiteli gençlerden okullara spor malzemesi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler