YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Viranşehir’de berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan ve 11 Mayıs’ta yeniden işbaşı yapacak olan berber ve kuaför iş yerleri dezenfekte edildi.Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber ve kuaför işyerleri 11 Mayıs’ta yeniden açılacak.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan ve 11 Mayıs’ta yeniden işbaşı yapacak olan berber ve kuaför iş yerleri dezenfekte edildi.
Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber ve kuaför işyerleri 11 Mayıs’ta yeniden açılacak. Berber ve kuaförler işbaşı yapmadan önce Viranşehir Belediyesi ekipleri, işyerlerinde denetim yaparak dezenfekte etti, alınması gereken önlemlerle ilgili bilgi verdi. Pazartesi günü açılacak olan iş yerleri zabıta ekipleri tarafından zaman zaman denetlenecek.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, esnafa desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan berber ve kuaförler 11 Mayıs’ta çalışmaya başlayacak. Bizler de Viranşehir Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmak ve destek vermek için bütün berber ve kuaförlerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik” ifadelerini kulandı.
Berber Ekrem Önen, işyerlerini dezenfekte eden belediye ekiplerine teşekkür etti.

Viranşehir’de berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler