YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zabıta ekipleri açıkta satılan ekmekleri topladı

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri, Covid-19 (Korona virüs) tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde hijyen kurallarına uymayan fırınlar hakkında yasal işlem başlattı.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri, Covid-19 (Korona virüs) tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde hijyen kurallarına uymayan fırınlar hakkında yasal işlem başlattı. Zabıta ekipleri, hijyen kurallarına aykırı olarak açıkta satılan ekmekleri topladı.
Odunpazarı Belediyesi, yeni tip Korona virüs salgınına karşı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fırınları denetledi. Korona virüs nedeni ile ekmeklerin açıktan ve seyyar olarak satılmasının yasaklanmasının ardından Zabıta ekipleri, hijyen kurullarına aykırı olarak açıkta satılan ekmekleri topladı. Kurallara uymayanlara ekipler tarafından, 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 32. Maddesi ve 1593 sayılı Umum Hıfzısıhha Kanunu 282. Maddesi gereği yasal işlem başlatıldı.
Korona virüse karşı kurallara titizlikle uymasını isteyen Zabıta ekipleri, vatandaşları korumak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Ekipler, “Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayarak kurallara riayet etmelerini rica ediyoruz" dedi.

Zabıta ekipleri açıkta satılan ekmekleri topladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler