GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) koordinatörlüğünde yürütülen Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi’nin (GAP-TEYAP) 2013 yılı faaliyet programı kapsamında toplantı yapıldı.
GAP Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya 30 sulama birliği başkanı katıldı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıda, GAP bölgesinde faaliyet gösteren sulama birlik başkanlarına projenin tanıtımı, bugüne kadar yapılan faaliyetler, işletme bakım yönetimi ve yeni çıkan Sulama Birlikleri Kanunu hakkında bilgi verildi. 2013 yılında da devam edecek projede yapılacak işbirliği ve ortak çalışma konuları görüşülerek, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, 2013 yılı GAP-TEYAP Projesi programının hazırlanmasında sulama birlikleri ile işbirliği yapılmasına ve sulama birliklerinde çalıştırılacak tarım danışmanlarının Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi çerçevesinde eğitilmesi kararı alındı.Toplantının sonunda çiftçilere, tarım danışmanı tutmanın faydaları ile ilgili GAP-TEYAP tarafından hazırlanan bir film sunuldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz