YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep ve çevre illerde Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü, Gaziantep, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa'da etkinliklerle kutlanıyor.

Gaziantep ve çevre illerde Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul etti.

Vali Gül, personelin Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

ADIYAMAN

Adıyaman Valiliğinin bahçesinde düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, Yeni Mezarlık'taki şehitlikte devam etti.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi.

Törende İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından anıta çelenk bıraktı.

Katılımcılar, daha sonra şehitliğe de ziyarette bulunarak dua etti.

KİLİS

Kilis'te Asri Mezarlık Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, İl Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından dua edildi.

Ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törenler sona erdi.

Törene Kilis Valisi Recep Soytürk, 1. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Özhan Özvural, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, emniyet amirleri, polis memurları, askerler ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

En Çok Aranan Haberler