YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ile Gaziantep İl Müftülüğünün işbirliğinde, Antep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, duygu dolu anlar yaşadı.

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ile Gaziantep İl Müftülüğünün işbirliğinde, Antep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, duygu dolu anlar yaşadı. Gazi şehir, vatanını, namusunu ve bağımsızlığını düşmana karşı savunan kahraman şehitlerini unutmadı. Güneydoğu Anadolu’yu istila etmek isteyen düşmanların karşısında savunmasıyla gösterdiği büyük kahramanlığı, her yıl 25 Aralık öncesi düzenlenen programlarla hatırlayan kent, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar Antep’i değil tüm Türkiye’yi kurtardılar” sözüne layık oldu ve kendi imkanlarıyla destan yazdı. Antep Savunmasında adeta ölüme meydan okuyan 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı, şehitlerin ruhuna hediye edildi. Programa katılan imam hatipler Kur’an-ı Kerim tilavetiyle dinleyenleri mest etti. Fatih Cami imam hatiplerinden Bünyamin Topçuoğlu, İstanbul Eminönü Yeni Cami imam hatiplerinden Ferruh Muştuer ve Eyup Sultan Cami imam hatiplerinden Metin Çakar, katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattı.
Yaklaşık 2 saat süren programın sonunda gecenin anısına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, imam hatiplere hediye takdim etti.

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Gaziantep’te 6 bin 317 şehit için Kur’an-ı Kerim tilaveti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler