YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği'nin kanat oyuncusu LuaLua:

"Sezon başında buraya gelirken hedefim, takımımızı ait olduğu yere, Süper Lig’e çıkarmaktı ama maalesef bazı sıkıntılarımız oldu. Bundan dolayı ligi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz"

Gençlerbirliği'nin Demokratik Kongolu kanat oyuncusu Kazenga LuaLua, Süper Lig hedefiyle yola çıktıklarını ancak yaşadıkları bazı sıkıntılar nedeniyle bu hedeften uzak kaldıklarını söyledi.

Kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulunan LuaLua, sakatlığının ardından Balıkesirspor maçıyla tekrar sahalara döndüğünü hatırlatarak, "Sakatlık performansımı da etkiledi. Bir oyuncu olarak her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmak istersiniz. Önemli olan her zaman takımdır. Hocamız bana nerede görev verirse her şartta elimden geleni vermek için çabalıyorum." diye konuştu.

Sezonun kritik haftalarına girdiklerini vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, "Sezon başı hedeflerimiz farklıydı. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hedeflerimizden uzak kaldık. Sezon başında buraya gelirken hedefim, takımımızı ait olduğu yere, Süper Lig’e çıkarmaktı ama maalesef bazı sıkıntılarımız oldu. Bundan dolayı ligi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezonlarda da aynı mücadeleyi aynı çabayı gösterip daha iyi sonuçlarla amacımıza ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerbirliği'nin büyük bir kulüp olduğunu belirten LuaLua, şunları kaydetti:

"Taraftarımıza bana olan destekleri için teşekkür ediyorum. İmza attığım ilk günden bugüne bana inanılmaz bir destek gösterdiler. Sezon başında onların da hedefi benim gibi Süper Lig'di ancak sezonda yaşadığımız bazı sorunlardan dolayı istedikleri sonuçları alamadık. Buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Onlara diyebileceğim tek şey, bizi desteklemeye devam edin. Biz takımımız için mücadele etmeye devam edeceğiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler