Nevşehir'in bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan bugünkü Resmi Gazete'de "Kadının Güçlenmesi" genelgesi yayımlandı. Genelge ile 'Kadını Güçlendirme Kurulu' kuruldu. Kadın hakları için yeni politikaların yolda olduğu vurgulandı.
İstanbul Valiliği, sokak hayvanlarıyla ilgili genelge yayımladı. Genelgede, belediyelerin bakımevi alanı tahsis işlemlerinin 17 Mart'a kadar tamamlanması istenildi.
Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ve oğlu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan "Rehberlik, Teftiş ve Denetim Faaliyetlerinin Düzenli ve Etkin Bir Şekilde Yerine Getirilmesi" genelgesiyle, kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin ve denetim faaliyetlerinde etkinliğin artırılması hedefleniyor.
MEB'den 'kış saati' düzenlemesi geldi. Karanlıkta okula giden karanlıkta okuldan dönen öğrenci ve velilerin çağrısına yanıt veren Bakanlık, 81 ile yazı gönderdi. Valiliklere 'Gün ışığına ders saatlerini düzenleyin' yazısı ulaşırken, bundan böyle derslerin saati, gün doğumuna göre düzenlenecek. ilk kararı İstanbul Valiliği aldı. 34 ilçede ders saatleri değişti, ders süreleri 35 dakikaya düşürüldü.
Hukuk dilinde kullanılan bazı terimler ve kavramlar bulunur. Resmî kurum ve kuruluşlar ya da vatandaşlar ile ilgili konularda veya çeşitli yazışmalarda bu kavramlar ve terimler kullanılır. En çok kullanılan ifadelerden biri de geniş bir kullanım alanı olan genelge ifadesidir.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi'ne uyulmadığı iddialarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, binaların ömrünü uzatacak bakım-onarım, tasarruf genelgesinin kapsamı dışında olduğunu belirtti.
Kocaeli’nin Derince ilçesinde 2011 yılında yapılan imar değişikliği bazı aileleri mağdur etti. Tesadüfen park alanına çevrildiğini öğrenen arsa sahibi Hamit Saygın, davayı mahkemede kazanmasına rağmen Danıştay’da kaybetti. Arsanın içerisinde bulunan evde ailesiyle yaşadığını belirten Saygın, mağdur olduğunu söyledi. Saygın, 'belediyeyle baş edemedik, gücümüz yetmedi' diyerek isyan etti.
‘Tiny house’ adı verilen, küçük bir alanı kaplayan, içerisinde az eşya olan, sabit veya taşınabilir özelliğini taşıyan küçük evler için Edirne Valiliği harekete geçti. Valilikten bölgedeki tüm muhtarlara genelge gönderildi ve 'tiny house' yasaklandı. Valilik yasağın tarım arazilerini korumak amacıyla ilan edildiğini duyurdu.
Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde topraksız tarımı uygulamalı olarak öğrenen öğrenciler, volkanik cürufta yetiştirdikleri çileklerin ilk hasadını gerçekleştirdi.
Hakkari'nin Derecik ilçesinde yurda kaçak olarak getirildikleri tespit edilen 5 tavus kuşuna el konuldu.
Hakkari'de iki mevsim bir arada yaşanıyor. Yüksekova ilçesinde soğuk etkisini sürdürürken, Derecik'te ise bahar havası yaşanıyor.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'da 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın uğradığı köpek saldırısını hatırlatıp, sokak köpekleri ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Destici, "Bu konu etraflı bir şekilde görüşülmeli. Gerekirse Meclis'te bununla ilgili bir araştırma komisyonu kurulmalı. Çok açık ve net söylüyorum; gerekirse bunların önüne geçmek için Atatürk'ün 1932'deki tamiminin uygulamaya geçmesini de buradan önerdiğimizi ifade ediyorum" dedi. İşte detaylar...
Kocaeli'nin Derince ilçesinde arkadaşını bıçakla ağır yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderdi.
17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin en fazla yıkım yaşanan Gölcük ve Derince ilçelerinde kentsel dönüşüm projeleriyle yapı stokları yenileniyor.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralananlardan 1 kişi, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede öldü.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralanan 10 güvercin tedavi ediliyor.
Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yarınlarımıza miras olarak bırakacağımız yeşil vatanımızı, ormanlarımızı korumak için lütfen kurallara uyalım. Bir kıvılcım yüreklerimizi dağlamasın." ifadelerini kullandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, kurban kesimi ile ilgili 81 ile genelge gönderdi. Genelgede, çevre ve su kaynaklarının korunması için kurban atıklarının çukurlara gömülmesi, kesim alanlarının içme ve kullanma suyu temin edilen su havzalarının dışında kalacak şekilde belirlenmesi istendi. İşte genelgenin detayları...
Mardin'in Derik ilçesinde art arda meydana gelen, 1 polis memurunun şehit olduğu, 20 kişinin hayatını kaybettiği, 47 kişinin yaralandığı iki kazaya ilişkin 2'si tutuklu 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Derince’de Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde son düzenlemeler yapılıyor.
Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramında güvenlik güçlerinde alınacak ve yurt genelinde uygulanacak tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine ‘2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri’ konulu genelge gönderildi. Genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde, devrilen motosikletten düşen sürücü tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Son dakika haberi: 81 ilin valiliğine seçimlerle ilgili önemli bir genelge gönderildi. İçişleri Bakanlığınca gönderilen genelgede seçimlerle ilgili tedbirler yer aldı. Buna göre oy pusulalarının taşınmasında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarılacak. Enerji dağıtım merkezlerinde alınan önlemler de artırılacak. Ayrıca 14 Mayıs'ta motorlu ve yaya devriyelerin yer ve sayıları artırılacak.
Son dakika haberi: İçişleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlıklarının ortak çalışması sonucu deprem bölgelerinde 'yıkık', 'acil yıktırılacak' ve 'ağır hasarlı' yapılara, afetzedelerin eşyalarını tahliye etmek maksadıyla girilmesi, girilmemesi kurallarını içerir genelge, AFAD Başkanlığınca yayınlandı.
Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen şehirlerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarla ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi' yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan genelgeye göre çalışanlardan idari izinli sayılanlar, görevlerini fiilen yerine getirmiş kabul edilecek, mali, sosyal hak ve yardımları ile diğer özlük hakları saklı tutulacak.
Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan depremden etkilenen illerde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturmaların derhal fiziki ortamda başlatılması için Cumhuriyet Başsavcılıklarına yazı gönderdi. Yazıda, deprem bölgesinde bulunan adliyelerdeki fiziki yapının ve UYAP sisteminin zarar görmesi nedeniyle soruşturmaların gecikmeksizin fiziki ortamda yapılması istendi.
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine okullarla ilgili genelge gönderdi. Genelgede okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim ikinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi, çocukların ve gençlerin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin artırılmasının önem arz ettiği ifade edilerek alınması gereken tedbirler sıralandı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yolu kardan kapanan köyde rahatsızlanan engelli çocuk paletli ambulansla hastaneye götürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılının "Mevlana Yılı" olarak kutlanmasına ilişkin genelge yayımladı. Erdoğan, "Bu minvalde Mevlana'yı hürmetle ve rahmetle yad etmek üzere vuslatının 750. yıl dönümü olan 2023 yılı 'Mevlana Yılı' olarak kutlanacak ve yıl boyunca yurt genelinde ve yurt dışında etkinlikler düzenlenecektir" ifadelerini kullandı.
Kocaeli'de vatandaşların "kötü koku" şikayetleri üzerine inceleme yürütülüyor.
Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde çıkan yangında, İlçe Belediye Başkanı Bülent Aksoy'un makam otomobili ile bir çöp kamyonu yandı.
Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı tarafından hasta, yaşlı ve sakatlığı bulunan hükümlüler için genelge yayımlandı. Genelgeye göre belirlenen durumlarda cezaların hafifletilmesi, kaldırılması işlemleri hükümlülerin talebi olmaksızın res'en başlatılabilecek.
İstanbul Valiliği yaklaşan yılbaşı öncesinde aldığı tedbirlere ilişkin bir genelge yayınladı. Genelgeye göre; yeni yıla girileceği esnada vatandaşların kutlama yapabileceği alan ve mekanlarda tedbirler artırılacak.
Hakkari'nin Irak sınırındaki Derecik ilçesinde geçen sene hizmete açılan devlet hastanesine yeni atanan uzman doktorlar ve alınan cihazlarla vatandaşlar sağlık hizmetini yaşadıkları yerde alıyor.
Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşanan korkunç olayda, inşaat halindeki binanın ofisinde silahlı saldırıya uğradı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine inşaata gelen polis ekipleri, vurulan şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Cinayet büro ekipleri, olayla ilgili şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi" konulu genelge
Bursa'da kulüpler resmi belgeyle dağ tırmanışı yapabilecek
Coğrafi işaret tescilli Derinkuyu fasulyesinin hasadı başladı
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş: - "Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarıyla hemşehrilerimizin yanındadır, her türlü imkanı hemşehrilerimiz için seferber etmiştir"
Raporda, art arda yaşanan iki kazada, gübre yüklü iki tırın sürücüsünün seyir sırasında kullanım hatası yaptığı, yola gereken dikkati vermediği, uyarı levhalarını dikkate almadığı, yüksek viteste rampayı inmeye çalışırken hızdan kaynaklı olarak frene "bas çek" yaparak kampanalı fren sistemi elemanlarının aşırı ısınmasına ve devre dışı kalmasına neden olduğu belirtildi
Hakkari'de 27 kilo 500 gram uyuşturucu ele geçirildi
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi, istikrar ve güven demektir"
Kocaeli'de tartıştığı kişiyi silahla yaralayan avukat, 10 yıl hapisle cezalandırıldı
Askeri helikopter beyin kanaması geçiren çocuk için havalandı
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine yeni eğitim öğretim yılında alınacak önlemlere ilişkin genelge gönderdi. Genelgeye göre, okullardaki güvenliğin azami ölçüye çıkarılması amacıyla okullara kurulan güvenlik kameraları kontrol edilecek ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne entegrasyonu tamamlanacak. Giriş-çıkış saatlerindeki yoğunluğa göre ihtiyaç duyulan okullarda "ekip/devriye", ayrıca "özel güvenlik görevlisi" bulundurulacak. İşte genelgenin detayları...
Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı son dönemde yetkisiz çakar kullanımına yönelik şikayetler üzerine 81 İl Valiliğine 'Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar' genelgesi gönderdi. Valiliklerden yetkisiz ışıklı/sesli uyarı işareti (çakar) ve geçiş üstünlüğü hakkının kullanımının önüne geçmeye yönelik denetimlerin yıl sonuna kadar sürekli ve yoğun bir şekilde yapılması istendi.
Mardin'deki kazada yaralananlardan 3'ü daha taburcu edildi, 5 kişinin tedavisi sürüyor
Mardin'in Derik ilçesinde 20 Ağustos'ta meydana gelen feci trafik kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. 20 kişinin yaşamını yitirdiği, 26 kişinin ise yaralandığı katliam gibi kazanın yeni görüntülerinde, onlarca insanın bulunduğu kaza alanına başka bir tırın geldiği görülüyor. Görüntülerde tırın önünden kaçan bir ticari aracın ise sağa sola kaçışan vatandaşlara çarptığı kameralara yansıyor.
Mardin'deki kazada yaralananlar ile hayatını kaybedenlerin yakınlarına psikososyal destek
"Burada yiten her bir can, Gaziantep'te yaşamını yitiren her bir can bizim canımızdan gitmiştir"
Kazada 6 ve 12 yaşında iki evladını kaybeden baba Murat Tanrıseven: - "Çocuklarımı markete göndermiştim, kendilerine atıştırmalık bir şeyler alsınlar diye. Zaten bir daha geri dönemediler. Acımız büyük" - Kazada ailesinden 5 kişiyi kaybeden Necmettin Dağ: - "Ağabeyim, kardeşim, amcamın oğlu ve iki yeğenim öldü. Yaralılara yardıma gitmişlerdi"
Dün farklı illerde olsa da art arda ve benzer şekillerde gelerek meydana gelerek tüm Türkiye'yi yasa boğan, toplamda 35 kişinin yaşamını yitirmesiyle, onlarca kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan iki kazayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mardin'in Derik ilçesinde gerçekleşen çifte kazaya ait yeni ortaya çıkan şok görüntüler facianın boyutun gözler önüne serdi.
İlk kazaya karışan tırın şoförü U.G: - "Fazla tonajım yoktu. Aracın bakımlarını yaptırıyorum. Bir ay önce de yaptırmıştım. Yokuş aşağı inerken birden frenim tutmamaya başladı. Vites düşürdüm, aracım hızlandı. Araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdım. Aracım devrildi" - İlk kazaya müdahale eden kalabalığın arasına tırla giren şoför Y.Ş: - "Yokuş aşağı giderken frenim tutmuyordu. Fazla yüküm yoktu. Gözümü hastanede açtım, sonrasını hatırlamıyorum. Olayda kastım yoktu"
Mardin'deki kazayla ilgili gözaltına alınan 2 tır şoförü tutuklandı
Hakkari'de 38 kilo 380 gram uyuşturucu ele geçirildi
"Sürücüsünden yola, aracın teknik özelliklerine kadar soruşturma bütün yönleriyle sürmekte. Hatta sürücüler hangi saatlerde cep telefonu kullanmış, o esnada mı bir dikkatsizlik olmuş, bu konular da değerlendiriliyor" - "Vatandaşlarımızın Kızıltepe'de olduğu gibi burada da bir çevre yolu talebi oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza bunu arz ettik. Ulaştırma Bakanımız da buraya gelecek ve bu hemen hayata geçirilmeye çalışılacak"
Kazadan son anda kurtulan Gülsen Esen: - "Fırına ekmek almaya geldim. Kaza oldu, herkes oraya koştu. Yaralıları, ölenleri götürdüler. Evimize gidiyorduk ki ikinci kaza oldu. Bir saniye ile kurtuldum" - Kazada yaralanan Ercan Çeyez: - "Kolumun yan tarafından darbe aldım. Kazada ölenlerin yüzde 90'ı tanıdıktı. Akraba, eş, dost vefat etti"
17 kişinin cenazesi Mardin'in Derik ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle, 1 kişinin cenazesi Artuklu ilçesinde, 1 kişinin cenazesi ise Diyarbakır'da toprağa verildi
Kazanın meydana geldiği yol ulaşıma açılırken, bölgede bazı yol ve kaldırımların hasar gördüğü, tırın çarptığı bir kahvehanenin ise kullanılamaz hale geldiği görüldü
Bakan Soylu, Derik'teki kazada ölenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini açıkladı
Sağlık Bakanı Koca, Derik'teki kazada ölenlerin sayısının 19'a yükseldiğini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'deki trafik kazasında hayatını kaybedenlere rahmet diledi
DETAYLAR EKLENDİ
Adalet Bakanı Bozdağ, Derik'teki kazaya ilişkin adli tahkikat başlatıldığını açıkladı
Sağlık Bakanı Koca, Derik'teki kazada ölenlerin sayısının 16'ya yükseldiğini açıkladı
Mardin'de kaza yapan araçlara müdahale edenlere tır çarptı, 8 kişi hayatını kaybetti
Kuzey Marmara Otoyolu'ndan Derince limanına gemi malzemesi taşıdığı iddia edilen tır, bir şehri birbirine kattı. Tırın yükünün elektrik tellerine temas etmemesi için geniş önlemler alınırken, ekipler direklerden tel söktü. Tüm mahalle uzun süre elektriksiz kaldı. Zaman zaman tersten giden tır trafiği de alt üst etti. Bir mahalle sakini, sıkıntının bugünlük olmadığını, belli aralıklarla bunun yaşandığı iddiasında bulundu.
Derinkuyu ilçesinde toprakta oluşan hastalık nedeniyle patates ekimine ara veren çiftçiler, yılda 25 milyon çilek fidesi üretiyor - Nevşehir Valiliği, "Derinkuyu çileği"nin coğrafi işaret olarak tescil edilmesi için Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurdu
Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Deterjan Pazarı vurgunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükbaş hayvan etinde indirim açıklaması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den doğal gaz için tarih, Fenerbahçe'de transferde ters köşe, balı fazla kaçırınca fenalaşan ayı...
Kocaeli'de yol kenarındaki binaya çarpan midibüsteki 12 kişi yaralandı
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ EKLENDİ
Kocaeli'de binanın bahçesine devrilen midibüsteki 8 yolcu yaralandı
İçişleri Bakanlığı, Hacı Bektaş Veli’yi Anma Etkinlikleri ile Muharrem ayının aynı döneme denk gelmesi nedeniyle 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Genelgede Hacı Bektaş Veli'yi Anma programlarına katılmak isteyen vatandaşlara destek olunması istenirken, Muharrem ayında Yas-ı Mateme ortak olma ve oruç açma lokmalarına vali ve kaymakamların da katılımıyla cemevi yöneticileri, vakıf veya derneklerdeki vatandaşlar ve kanaat önderleriyle birlikte olunması istendi.
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine, suda boğulmaların önlenmesine yönelik alınacak tedbirlerle ilgili genelge gönderildi. Bakanlık, son dönemde meydana gelen boğulma vakalarına karşı valilikleri uyardı. Genelge ile valiliklerden can güvenliği riski taşımayan deniz, göl, gölet vb. yüzülebilir yerlerin her yıl mart ayının sonuna kadar “yüzme alanı” olarak belirlenmesini istedi.
Gölcük ve Derince sahili arasında düzenlenen Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları'nda 157 sporcu kulaç attı
Son dakika haberi: Türkiye'de ve dünyada sıcaklıkların aşırı yükselişiyle orman yangınlarındaki artışın önüne geçilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı'ndan 81 ile genelge gönderildi. Genelgede orman alanlarına girişlerin 31 Ağustos tarihine dek yasaklanacağı bildirildi. Orman yangınlarına karşı alınacak önlemlerin tek tek sıralandığı genelgede ayrıca yangına müdahaleyle ilgili de bilgi verildi.
Danıştay 10. Dairesi, American Staffordshire Terrier cinsi köpeklerin "tehlike arz eden hayvanlar" listesinden çıkarılmasını isteyen federasyonun talebini yerinde görmedi
Tarihi Frig Vadisi'nde bayram hareketliliği yaşanıyor
Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi 81 İl Valiliğine, karayollarında alınacak trafik tedbirleriyle ilgili genelge gönderdi. Genelgede, bayram tatili dolayısıyla karayollarında trafik denetimlerinin 07 Temmuz’da başlayacağı ve 18 Temmuz’a kadar devam edeceği belirtildi. Bu tarihler arasında ülke genelinde emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde günlük 9.580 ekip/tim, 17.529 personel olmak üzere toplam 114.960 ekip/tim, 210.352 personel görev alacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Teğmen Keskin'in ailesine başsağlığı mesajı
Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesindeki Frig Vadisi yerli ve yabancı ziyaretçilerin yanı sıra film çekim ekiplerini de ağırlıyor - İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu: - "Frigya'nın birbirinden güzel tarihi eserleri, 3 bin yıllık doğası sanatla buluştuğunda tüm Türkiye'ye belki de dünyaya mal olacak"
Afyonkarahisar'da "Baba Çocuk Kampı" devam ediyor
Koceli'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
Nevşehir, Sivas ve Kırşehir'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği genelgeye göre, "Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma" sloganlı afişlerle vatandaşlar bilgilendirilecek - Kolluk birimlerince söz konusu etkinlik ve organizasyonlarda sivil personel görevlendirilecek