YURTHABER

Giresun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun'da Kooperatiften Esnaf Ve Sanatkara Kredi Desteği

Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi, sunduğu kredi miktarı ve ödeme kolaylıkları ile...

Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi, sunduğu kredi miktarı ve ödeme kolaylıkları ile Giresunlu esnaf ve sanatkara ciddi destek sağlıyor.

Kooperatif Yönetim Kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 Aralık ayında kurulan kooperatifin her geçen dönem hızla büyüdüğü belirtildi. Giresun esnaf ve sanatkarına hizmet için kurulan kooperatifin faaliyete geçtikten sonra farkını ortaya koymaya başladığına işaret edilen açıklamada, bunun da kanıtının esnaf ve sanatkarlara sunulan kredi ve ödeme imkanları olduğu savunuldu. Açıklamada, kooperatifin Giresunlu esnaf ve sanatkarlara sadece yüzde 6'sı faizli kredi imkanı sunulduğu ifade edilerek, bu imkanın sadece kendi kooperatiflerince verildiği aktarıldı.

Tüm esnaf ve sanatkarlara kredi kullanımı için her türlü kolaylığın sağlandığı vurgulanarak, "Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifimiz 10 ay önce kurulmuş olup, esnaf ve sanatkarımıza yıllık 6 faizden kredi vermektedir. Esnaf ve sanatkarımızın ödeyeceği fazi oranı sadece yüzde 6'dır. Normal şartlarda devlet ve özel bankalardan kullanılan kredi faiz oranları yüzde 20-25 arasında. Bizim kooperatifimizin yıllık faiz oranı sadece yüzde 6'dı." denildi.

Kooperatifin şu anda 40 bin liraya kadar, Aralık ayından itibaren de 75-100 bin liraya kadar kredi kullandırmaya başlayacağının altı çizilen açıklamada, yine kendi kooperatiflerine has kredi vadesinin 48 aya yayıldığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yine esnaf ve sanatkarımıza kredilerini aylık, üç aylık ve altı aylık vadelerle ödeyebilme imkanı sunuyoruz. Kredi kullanan esnaf ve sanatkarlarımız, ödemelerini imkanlarına göre ve kolaylıkla yapabiliyorlar.Tüm esnaf ve sanatkarlarımızı Fatih Caddesi Halk Bankası yanı Ekmekçiler Pasajı üzerindeki Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi'ne davet ediyoruz. Kendilerine sunduğumuz bu kredi imkanlarından mutlaka yararlanmadılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler