YURTHABER

Giresun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun'da köy yollarında asfalt çalışması törenle başladı

Giresun merkeze bağlı Camili Köyü-Erimez-Kulakkaya yayla yolunun asfaltlanması çalışmaları törenle başladı.
Camili Köyü'nde yol çalışması...

Giresun merkeze bağlı Camili Köyü-Erimez-Kulakkaya yayla yolunun asfaltlanması çalışmaları törenle başladı.
Camili Köyü'nde yol çalışması nedeniyle tören düzenlendi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, bölge köy muhtarları, vatandaşlar ve İl Özel İdaresi yetkililerinin katıldığı törende, Giresun köy yollarının standartlarının yükseltileceğine dikkat çekildi.
AK Parti Grup Başkanvekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Camili köyü-Erimez-Kulakkaya yayla yolunun tarihi bir yol olduğunu, bu nedenle sıcak asfalt yapılacağını söyledi.
Bundan sonraki hedeflerinin, bu tür yollarda kaplama değil, mümkün olduğunca sıcak asfaltın kullanılmasından yana olduğunu belirten Canikli, "Çünkü son derece önemlidir. Daha sağlıklı, kaliteli ve daha fazla ömürlüdür. Aslında uzun vadede daha da düşük maliyetli bir yatırım. Eğer sıcak asfalt kullanılırsa. Belki bir çok ilde yok, ama biz bunu Giresun’da başlattık. Artan oranda da devam edecek. Daha çok sıcak asfalt kullanacağız. Bu açıdan da ilklerden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Bu yıl 15 kilometresini sıcak asfalt kaplamasını tamamlayacağız. 8 kilometresinin de asfalta hazır hale getirilecek. Gelecek yıl 45 kilometrelik yolun tamamı bitirilmiş olacak. Bütün hemşerilerime hayırlı olsun." dedi.
Geçmiş yıllarda Giresun’a yönelik yapılan hizmetlerin yeterince tanıtılamadığına işaret eden Canikli, bundan sonra yapılacak hizmetlerin halkın katılımıyla da törenler düzenlenerek açılacağını kaydetti. Nurettin Canikli, şunları aktardı: "Giresun’a yapılacak yatırımların temel atma ve açılışlarının vatandaşlarla birlikte yapılacak törenlerle açılışlar yapacağız. Bu duyurmak son derece önemlidir. Çünkü şunu gördüm, geçtiğimiz dönemlerde biz sürekli, yeni yatırım, yeni kaynak aktarılmasına yoğunlaştık. O arada yapılan hizmetleri halka tanıtamadık. Vatandaşa anlatamadık. Çünkü dediğim gibi biz işin o kısmıyla çok fazla ilgilenemedik. Ama bu seçim çalışmalarında ortaya çıktı ki, bu da bir ihtiyaç ve eksilik. Bunun da giderilmesi gerekir. Yani yapılanın, açılanın, faaliyete geçenin mutlaka kamuoyuna duyurulması gerekiyor. İnşallah ilkini bugün yapıyoruz. Peşinden Dereli yolunun 85 milyon liraya ihale edilen kısmın, daha sonra TOKİ yatırımlarının açılışlarını yapacağız.
Hem daha sık gelme, vatandaşlarımızla görüşme imkânımız olacak, hem de yapılanları vatandaşımızın izleme imkanı ortaya çıkacak. O açıdan bu önemli."
Konuşmaların ardından yolun asfaltlanması çalışmaları başladı. Canikli ve Vali Şahin, yolda bir süre yürüyerek, çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler