YURTHABER

Tokat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül Elçileri Projesi

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in eşi ve Gönül Elçileri Projesi İl Koordinatörü Betül Taşkesen, proje kapsamında bayanlarla bir araya geldi.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in eşi ve Gönül Elçileri Projesi İl Koordinatörü Betül Taşkesen, proje kapsamında bayanlarla bir araya geldi. Taşkesen, Semerci Köyü ve Çat Beldesi'nden gelen bayanları tarihi Taş-Han'da konu etti. Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cem Gül, bir yıllık çalışmalar neticesinde Ankara'da yapılan toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri Emine Erdoğan tarafından Gönül Elçileri Projesinde Tokat’taki üstün çalışmalarından dolayı Betül Taşkesen'e madalya verildiğini kaydetti. Proje hakkında bilgiler veren Gül, "Projenin ikinci etabı kadın ve güçlenme. Özellikle okuma yazma bilmeyen, eğitimi yarıda kalmış bayanların eğitimini tamamlama amacıyla yola çıkıldı. Bizler daha çok kırsal kesimlerde özellikle Semerci köyü ve Çat beldesindeki bayanlarımızı davet ettik. Onların sıkıntılarını, problemlerini dinleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde eylem planlarımızı hazırlayıp çalışmalarımıza başlayacağız" dedi. Taşkesen bayanlarla bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler