2010 yılında 'bal arısı' adı verilen tamamen özel bir ışıkla çektiği gözyaşlarını kitaplaştırdı. Güçlü tarama elektron mikroskopları kullanarak çıplak gözle görülmeyecek gözyaşı moleküllerini görüntüledi.
Gözyaşı Topografyası adı verilen projede binlerce kez arı gözü objektiflerle büyütülmüş damlaların ruh halimize göre değiştiğini görebiliyoruz.
5 yıl önce projeye kendi hastalığı döneminde çok gözyaşı dökmesi üzerine başladığını belirten fotoğrafçı '' Kalça kemiğimden alınan bir kemik çok canımı yakıyor ve psikolojimi çok fazla bozuyordu. Biran önce iyileşmek ve hayatıma geri dönmek istiyordum. İşte o dönemlerde sıkça ağlamam aklıma bana bu proje fikrini getirdi. Hem duygularımdaki değişiklik nedeniyle elimde bolca gözyaşım vardı hem de kendi işimi hastalığımla bir araya getirerek devam ettirebileceğimi düşündüm. Sonuç tahmin ettiğimden daha şaşırtıcı ve muhteşem oldu' dedi.
Her duygu durumu değişikliğinde ya da soğan doğrarken farklı hallerde olduğunu düşünen ve aklına gözyaşlarının etkilenip etkilenmediği takılan sanatçı çözümü gözyaşlarını incelemekte bulmuş.