YURTHABER

Karabük
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümüş’ten "destekleme yetiştirme kurslarına" ziyaret

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ilçede hafta sonu açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılan 8.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ilçede hafta sonu açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerini okullarında ziyaret etti.
Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Gümüş, okullarda alınan Covid-19 tedbirleri, destekleme ve yetiştirme kursları ve yürütülmekte olan diğer eğitim öğretim çalışmaları hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Gümüş, "Bilindiği gibi bu yıl LGS ve YKS sınavlarına girecek olan ortaokul son ve lise son sınıf öğrencilerimiz için yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte Covid-19 tedbirleri alınarak destekleme ve yetiştirme kurslarımız yüz yüze başlamıştı. Okullarımızda bu kurslarımız başarılı bir şekilde yüz yüze devam ediyor. Bugün gençlerimizi ve kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret edip DYK faaliyetlerimizi yerinde gözlemleyerek, öğrencilerimizin bir isteklerinin olup olmadığını sormak istedik" dedi.
Okullarda Covid-19 tedbirlerinin üst seviyede alınmış durumda olduğunu ifade eden Gümüş, "Sınıflarımız ve okullarımızın bütün birimleri sürekli dezenfekte ediliyor. Maske ve mesafe kuralına uyuluyor. Safranbolu’daki okullarımızın tamamı ’Okulum Temiz’ belgesi almaya hak kazanarak eğitime hazır hale getirilmişti. Şuan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz alınan tedbirler sayesinde güvenle okullarına gelip yüz yüze kurslara katılabiliyorlar. Safranbolu eğitim ailesi olarak bütün hedefimiz öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Safranbolu’muz gerek LGS’de gerekse YKS’de alınan sonuçlar neticesinde akademik başarıda Türkiye’de oldukça başarılı bir yere sahip. Amacımız bu başarı çıtasını daha da yükseltmek. Bu konuda öğrencilerimize güveniyoruz. Her zaman bu başarılarda en önemli paya sahip öğretmenlerimize ve velilerimize de inanıyoruz. Bu vesileyle bu yıl LGS’ye girecek olan ortaokul son sınıf öğrencilerimize ve YKS’ye girecek olan lise son sınıf öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Okul yöneticilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize de her zaman ki gibi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Desteklerini her daim yanımızda hissettiğimiz değerli velilerimize de öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerine katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Gümüş’ten "destekleme yetiştirme kurslarına" ziyaret

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler