YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneş’ten Kösemusul’a Açık Destek

Adı SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için geçen Güneşoğlu Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş...

Güneş’ten Kösemusul’a Açık Destek

Adı SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için geçen Güneşoğlu Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş yaptığı açıklama ile Komite seçimlerinin ardından oluşan tabloda üyelerin teveccühünün SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’dan yana olduğunu belirterek kendisinin de Kösemusul’u destekleyeceğini açıkladı.

Güneş yaptığı açıklamada, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamızın komite ve meclis üyelikleri seçimleri geçtiğimiz cumartesi günü son derece nezih bir ortamda yapıldı. İlk olarak, 27’inci Meslek komitesinde bizlere destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca seçimin genelinde sorumlu davranıp Sakarya’nın ticaretine yön verecek yönetimlerin oluşması noktasında katılımlarından dolayı SATSO’nun tüm üyelerine teşekkür ederiz. Mecliste kendi iş kollarını temsil edecek olan yeni meclis üyesi kardeşlerimizi de tebrik eder, başarılar dileriz” dedi.

Seçimler öncesinde, bazı üyelerin teveccühü ile adının Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı için geçmekte olduğunu hatırlatan Güneş, “Bugün oluşan tabloda üyelerimizin teveccühü Mahmut Kösemusul kardeşimizden yana olduğu aşikârdır. Bizlere düşen Sakarya’da sanayinin ve ticaretin daha iyi noktalara getirilebilmesi için Mahmut kardeşimizin başkanlığında oluşacak yönetime destek olmaktır. Meclis başkanlığı konusunda ise geçtiğimiz dönemde yönetim ile uyum içerisinde çalışan Adnan Borozancıoğlu kardeşimizi istikrarın devam etmesi adına destekleyeceğiz” şeklinde konuşarak kendisinin aday olmayacağını ve Mahmut Kösemusul’u destekleyeceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler