YURTHABER

Batman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneydoğu'da Bir Çok Ilde Öcalan Için Kepenk Kapatıldı (5)

BATMAN'DA AÇILAN ATEŞTE 1 POLİS YARALANDI Batman'ın İluh Mahallesi'nden silah sesleri üzerine bölgeye giden özel hareket polisi ekiplerine kimliği belirsiz kişiler

BATMAN'DA AÇILAN ATEŞTE 1 POLİS YARALANDI
Batman'ın İluh Mahallesi'nden silah sesleri üzerine bölgeye giden özel hareket polisi ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateşte 1 polis memuru kolundan yaralandı. Yaralı polis, özel bir hastanede tedavi altına alırken, saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
DİYARBAKIR'DE ELİNDE PATLAYICI İNFİLAK ETTİ
Diyarbakır'da bu gece Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine sol elinden yaralı olarak giden 23 yaşındaki A.K., doktorlara kendisine ateş açıldığını ve yaralandığını söyledi. Doktorlar, tedaviye aldıkları A.K.'nin silahla yaralanmadığını belirleyerek, durumu hastane polisine bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken. A.K.'nin elinde bir patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandığını eli ve yüzünden yaralandığını belirledi. Soruşturmada A.K'nin elindeki patlayıcının Fiskaya Mahallesi'nde infilak ettiği tespit edildi. A.K., daha sonra ameliyata alındı.
MARDİN'DE 48 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Mardin il genelinde bugün yasa dışı gösterilere katılıp, güvenlik güçlerine havai fişek, molotof ve taşlı saldırılarda bulunan ve çoğunun yüzleri kapalı aralarında çocukların da bulunduğu 48 kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçleri bazı ilçelerde izinsiz gösterilerde kullanılmak üzere çok sayıda molotof kokteyli ile el yapımı patlayıcı ele geçirildi. İl genelinde gözaltına alınan 48 kişiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler