2 Donem Ara Tatil Ne Zaman Haberleri

Günlük 2 bin TL veriyor, kimseyi bulamıyor! 'Yaptıklarım ABD, Avrupa'ya gidiyor' Kentte bir tek o kaldı, o da bırakırsa...

Burdur'da 67 yıldır bakırcılık mesleğini sürdüren Hasan İmrak, kentte mesleğinin son temsilcisi olarak kaldı. Günde 10 saate yakın çalışıp, binlerce kez çekiç darbesi vuran Hasan İmrak, kendisinden sonra mesleği yapacak kimse olmadığını söyledi. İmrak, "2 bin lira yevmiyeyle adam bulamıyorum. Bıraktığım zaman Burdur'da bakırcılık biter" dedi. İmrak, "Yaptığım kazanlar Çin, ABD, Ukrayna, Avrupa ülkelerine gidiyor. Fakat eleman olmayınca ben yalnız başıma ne zamana kadar idare edeceğim" dedi.

Finans 2024-10-24 10:08:14

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor...Ankara kulisleri asgari ücret için bu rakamı söylüyor! Emekliler için yeni düzenlemenin hazırlıkları başladı

Ocak ayına az bir zaman kala asgari ücretlinin gözü kulağı yapılacak olan zamma çevrildi. Temmuz ayında ara zam alamayan asgari ücretli Ocak 2024 yılından beri 17 bin 2 lira ile geçinmeye çalışıyor. Ekonomistlerden Meclis'in kulislerine kadar asgari ücret için konuşuluyorken öne çıkan rakamları vatandaş merak ediyor. Ayrıca, sıfır zam tehlikesi ile karşı karşıya olan emekliler için ise çalışmaların başladığı konuşuluyor.

Finans 2024-10-15 08:35:30

Asgari ücretlinin işverene maliyeti 1000 dolara yaklaştı... İsa Karakaş tek tek hesapladı! 12 milyona yakın işçi için maaş beklentisini açıkladı

2025 yılında asgari ücret ne kadar olacak merak konusu olmaya devam ediyor. Temmuz ayında ara zam almayan asgari ücretli 2024 Ocak ayından beri 17 bin 2 lira ile geçinmeye çalışıyor. Asgari ücret için birçok tahmin masaya yatırılırken SGK Başmüfettişi İsa Karakaş, asgari ücretli çalışanın işverene maliyetini hesapladı.

Finans 2024-10-14 13:08:47

PlayStation 5 ne zaman çıktı? PlayStation 5 çıkış tarihi ve özellikleri

PlayStation 5’in tanıtıldığı sene merak edilir. Bu ürünün tüm ülkelerde piyasaya sürüldüğü tarih kadar, özellikleri de merak edilir ve sık sık araştırılır. Spider-Man 2 ve Call of Duty: Black Ops 6 gibi oyunların deneyimlenebildiği PlayStation 5 modelinin yakından tanınması için ise bu oyun konsolunun teknik özellikleri keşfedilmelidir. Peki, PlayStation 5 ne zaman çıktı? PlayStation 5 çıkış tarihi ve özellikleri...

Haber 2024-08-29 15:32:56

Dünden bu yana altın hareketli... Altın 27 Ağustos'a nasıl başladı? Altın almak mantıklı mı? Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Altın dün haftaya rekor seviyede başladı. Ons altın dün akşam saatlerinde 2 bin 513 dolardan işlem gördü. Fed'in faiz indirimi kararına az bir zaman kala gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını şu an ne kadardan satılıyor? Uzmanlar altın alıp satmayı tavsiye ediyor mu? İşte cevabı...

Finans 27-08-24 09:25

Okullar ne zaman açılacak? Bakan Tekin'den 'ara tatil' ve 'yeni eğitim öğretim dönemi' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin Danıştay'ın kararını hazırlıklı bir biçimde beklediklerini ifade ederek, "Ben 9 Eylül tarihine yetiştirmek için bütün takvimi yürüttüm. Biz o karar çıktıktan sonra takvimimizi başlatacağız, sürecimizi yürüteceğiz." dedi. Sosyal medyada çok fazla spekülasyon olduğunu dile getiren Tekin, okulların 9 Eylül'de açılacağını söyledi. Tekin, ara tatillerin de kaldırılmayacağını açıkladı.

Egitim 22-08-24 22:46

Instagram engeline bir tepki de Yıldız Tilbe'den! 'VPN kapansın'

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos'ta erişime engellenen sosyal medya platformu Instagram'ın yankıları sürüyor. Ne zaman açılacağı merak edilen Instagram engeline ünlü isimlerden tepkiler de gelmeye devam ediyor. Yasağa bir tepki de Yıldız Tilbe'den geldi. Ünlü ismin sözleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-08-24 08:33

MEB yaz tatilini kısaltıyor mu? Tatil süresinin 20 gün azalacağı iddia edilmişti, milyonların beklediği açıklama geldi

MEB'in yaz tatilini kısaltma kararı aldığına dair iddialar bir anda gündem yarattı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025-2026 eğitim öğretim yılında, yaz tatili süresinin 20 gün kadar kısaltılacağı haberleri sonrası MEB'den milyonların beklediği açıklama geldi. Peki yaz tatili kısalacak mı? Okullar ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar...

Egitim 07-08-24 11:17

INSTAGRAM YASAĞINDA SON DURUM | Açıldı mı, ne zaman açılacak? 'Bugün olmaz' demişti... Maddeler netleşti, 24 saatten geri sayım başladı

Instagram yasağındaki son durum merak edilirken, son dakika gelişmeleri kullanıcılar anbean takip ediyor. 2 Ağustos'ta Türkiye'de kapatılan Instagram'ın ne zaman erişime açılacağı belirsizliğini korurken dün hareketli saatler yaşanmıştı. BTK ile Instagram yetkilileri arasındaki toplantı sonrası Bakan Uraloğlu'ndan açıklama gelmişti. "Instagram açıldı mı, bugün açılır mı, ne zaman açılacak?" sorusuna yanıt aranırken, Uraloğlu'nun sözleri sonrası bazı kullanıcılar bir yandan da geri sayıma başladı

Finans 06-08-24 10:41

'Instagram ne zaman açılacak' tartışması başladı! Astrologlar tarih verdi

Dünyanın en popüler mobil uygulamalarından biri olan Instagram'a 2 Ağustos itibarıyla erişimde sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılar, "Instagram çöktü mü" sorusuna yanıt ararken gelen habere göre Instagram için BTK tarafından bir karar alındı. Buna göre Instagram'a erişim engeli getirildi. Instagram'ın ne zaman açılacağı tartışma konusu haline gelmişken Astrologlar tarih vererek öngörüde bulundu.

Kadin 02-08-24 12:29

iPhone SE (2. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (2. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

2 adet performans, 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip olan A13 Bionic çip ile gelen iPhone SE (2. nesil) 3 ayrı kapasite seçeneğiyle üretilmiştir. Dahili hafızası 64 ile 256 GB arasında değişkenlik gösteren iPhone SE 2 ilk çıktığı dönemde hızlı şarj ve Haptic Touch özellikleriyle dikkat çekmiştir. Bu cihazın yakından incelenmesi için iPhone SE 2 özellikleri, çıkış tarihi ve önerilen satış fiyatları gibi bilgiler derlenmelidir.

Haber 07-07-24 16:01

Atilla Taş Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı! Ara karar verildi

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmanın ardından açıklama yapan Taş, ‘'Ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem.'' diye konuştu.

Magazin 04-07-24 17:22

Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, bayram telaşı da kendini hissettirmeye başlar. Günler azalırken, vatandaşların kafasında ise birçok soru belirir. Örneğin, Kurban Bayramı tatil planlarını erkenden yapmaya başlayanlar sık sık "Kurban Bayramı hangi gün?" diye takvimlere bakar. Aynı zamanda " Kurban Bayramı kaç gün tatil?" sorusunun yanıtı da merak konusu olur. Peki, Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Haber 09-06-24 21:19

Kurban Bayramı 2024 ne zaman? 2024 Kurban Bayramı kaç gün?

Hicri takvime göre Zilhicce ayının 10. günüyle beraber 4 gün süresince icra edilen Kurban Bayramı’nın hangi güne denk geldiği merak konusu olur. Hem kurban bayramında kurban kesmeyi planlayan vatandaşlar hem de bayramı tatil fırsatı olarak değerlendirmek isteyenler, kurban bayramı tarihini araştırmaya başlar. Peki, Kurban Bayramı 2024 ne zaman? 2024 Kurban Bayramı kaç gün?

Haber 09-06-24 21:18

İzinden düşüyordu: Bayramda 9 gün tatil planı yapan özel sektör çalışanları dikkat! 2 günlük ara için telafi çalışması şartı

Kurban Bayramı tatili kamu çalışanları için 9 gün oldu. Ancak 20-21 Haziran'daki 2 günlük arayı hafta sonu ile bağlayarak 9 gün izin yapmak isteyen özel sektör çalışanları için yeni bir detay ortaya çıktı. 2 günlük süre kamuda olduğu gibi tatil sayılmıyor, izinden düşülüyordü. İşverenin tatil için izinden düşmek yerine telafi çalışması yaptırması gerekiyor.

Finans 06-06-24 08:43

Küçükçekmece'de bina çökmesi sonrası uzman isimden korkutan sözler! '2-3 bin tane var, saatli bomba gibi'

Küçükçekmece’de 1 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bina çökmesi sonrası İstanbul'daki sorunlu yapılar bir kez daha gündem oldu. Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Deprem bile gerekmeden yıkılabilen binalarımız var. İstanbul’da hemen hemen her sene 2-3 tane böyle olay yaşamaktayız. İstanbul'da 2 bin 3 bin binanın böyle olduğunu tahmin etmekteyiz. Bunlar saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan fakat zamanı gelince de böyle facialara sebep olan bir durumla karşılaştırıyor" dedi.

Haber 02-06-24 13:28

Ne Çeşme ne Bodrum... İstanbul'da bile plajlar cep yakıyor! Tatilde şehirde kalanlar için de fiyatlar 1000 TL'yi buluyor

Yaz tatili yaklaşırken Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yerlerindeki fiyatlar gündem oluyordu. Ancak yüksek fiyatlar nedeniyle tatil için şehir dışına çıkamayan İstanbulluların kentte kaldıklarında da işi biraz zor görünüyor. Çünkü geçen yıl giriş için 300 TL alan İstanbul'daki plaj işletmecileri fiyatı neredeyse 2 kat artırdı. Bu sene yalnızca girişler ortalama 500 TL'den başlayacak. Buna yeme - içme kalemleri de eklendiğinde plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerek.

Manşet 23-05-24 09:55

Emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi taşınmaz mülklere, konutlara sahip olan vatandaşların muaf tutulmadıkları sürece ödemek ile yükümlü oldukları vergi türlerinden biridir. Bu vergiyi ödememe durumu çeşitli cezai yaptırımlara tabidir. Ödemeler 1 yıl içinde ve 2 ayrı takside bölünerek de yapılabilmektedir. Peki emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Haber 15-05-24 22:31

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

LGS başvuruları bugün sona eriyor! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvurular bugün sona erecek.

Egitim 29-03-24 10:58
lgs

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-24 23:41

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 21-03-24 12:29

Kara kış geri döndü! 2 ilde yollar kapandı, eğitime ara verildi

Kış bitti derken geri geldi. Gece yarısı Giresun ve Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı 33 köy yolunun kapanmasına ve bir ilçede okulların tatil edilmesine yol açtı.

Haber 15-03-24 10:54

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Prof. Dr. Orhan Şen duyurdu: Çamur yağabilir! O bölgeleri sıraladı 'Kar yapabilir' Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mart hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Kar yağacak mı? Kar ne zaman yağacak? Yağmur var mı? Hava durumu ile ilgili son dönemde yaşanan dikkat çeken gelişmeler nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de önemli uyarılar geldi. Güneydoğu Anadolu ve Marmara'da toz taşınımı olduğunu söyleyen Şen "Yağmur çamurlu olabilir" dedi. Öte yandan o bölgeler için kar uyarısı yaptı. İşte hava durumu tahminleri...

Haber 02-03-24 09:39

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

SON DAKİKA | MEB'den ortak sınav ve soru dağılımı kararı! İkinci dönem sınav tarihleri açıklandı: 6. ve 9. sınflar...

Son dakika: MEB'den ortak sınav ve soru dağılımıyla ilgili açıklama geldi. '2. dönem okullarda ortak sınavlar ne zaman yapılacak?' sorusu yanıt buldu. Ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin ayrıntıları duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, sınav tarihleri ve soru dağılımlarını da açıkladı.

Egitim 20-02-24 12:06

SON DAKİKA | Emekli bayram ikramiyesinde yeni kulis! 3000 lira olmuştu, ‘2 bin lira daha artış olacak’ dedi: Tarihi de açıkladı

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL’ye yükseltilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli ikramiyeleri için yüzde 50 zam yapıldığını duyurmasının ardından kulislere yeni bir bilgi yansıdı. Dr. Şeref Oğuz, 2024 bayram ikramiyesi için yeni bir artış daha yapılacağını ve rakamın 5 bin liraya yükseltileceğini iddia etti. Peki kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 19-02-24 15:52

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-24 13:42

2007 asgari ücreti: Asgari ücret 2007'de ne kadardı?

2007 senesinde 2 defa zam yapılan asgari ücretin net, brüt ve işveren maliyeti tutarları bu konuda araştırma yapan kişilere sıralı bir şekilde aktarılabilir. Ancak bu konuda bilgi aktarılırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamındaki veriler incelendiği zaman dikkat çeken birkaç detaya değinilmelidir. Bu detaylar da asgari ücrette 16 yaşını dolduranlar ile doldurmayanlar ayrımına yöneliktir. Söz edilen ayrıma dikkat edildiği zaman 2007 asgari ücreti 2 ayrı başlıkta açıklanabilir.

Finans 18-01-24 18:00

580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde etti: Doğru Yerdeki Doğru Projeler Her Zaman Başarılı Oluyor

Sur Tatil Evleri GYO, portföyünde bulunan Sur Tatil Evleri Antalya projesinde 2023 yılı boyunca 2 bin 142 devre mülk satarak 580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde ettiğini açıkladı. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Satışlarımızdaki bu başarıda projemizin pek çok özelliği etkili oldu. Doğru yerde yapılan, doğru projeler her zaman başarılı oluyor” dedi.

Finans 17-01-24 15:11

Icardi maskeyle dönüyor! Galatasaray'ın beklediği haber geldi... Tatil fotoğrafları olay olmuştu! Trabzonspor maçında oynayacak mı? İşte detaylar

Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi yaşandı. Haftalardır sahalardan uzak kalan Arjantinli yıldızın, tatil fotoğrafları paylaşması tepkilere neden olmuştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar 'Icardi ne zaman dönecek? Hangi maçta oynayacak?' sorusuna yanıt ararken, beklenen haber geldi. Bugün akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek olan Icardi'nin oynayacağı maç da belli oldu.

Spor 17-01-24 11:37

2011 asgari ücreti: Asgari ücret 2011'de ne kadardı?

2011’de asgari ücretin ara zamla birlikte toplamda 2 defa artış gösterdiği bilinir. Buna ek olarak 2011 senesi boyunca asgari ücretin işveren maliyeti 16 yaşını doldurmayan bireyler için hesaplanırken 3 ayrı tutar duyurulmuştur. Dolayısıyla ele alınan yıldaki asgari ücret tutarları açıklanırken sene içerisinde duyurulan farklı bilgilerin derlenmesi gerekir. Bu sayede 2011 asgari ücreti net, brüt ve işveren maliyeti haliyle ayrıntılı şekilde keşfedilebilir.

Finans 13-01-24 18:02

2009 asgari ücreti: Asgari ücret 2009'da ne kadardı?

Asgari ücretin 2009 senesinde kaç TL oranında artış gösterdiği ve kaç defa zamlandığı sıkça araştırılır. Bu bağlamda 2009 asgari ücret artışının ara zamla birlikte 2 defa yapıldığı söylenebilir. Temmuz 2009 öncesi ve sonrası için geçerli olan asgari ücret tutarları hakkında bilgi aktarılırken ise 16 yaşını doldurmayanlar ayrımına değinilmelidir. Böylelikle belirtilen senenin asgari ücret tutarları detaylı olarak keşfedilebilir.

Finans 10-01-24 20:06

İstanbul için yeni kar yağışı tahmini! Göz kırpmıştı, geri geliyor...Beylikdüzü'nde başladı! Meteoroloji bu kez net tarih verdi: 13 Ocak'a dikkat! 'Buz devri' benzetmeleri tozlu raflardan çıkacak

İstanbul'da havalar soğudu kar yağışı yüzünü az da olsa gösterdi. Balkanlardan gelen soğuk hava kendini iyiden iyiye hissettirirken 'Buz Devri' benzetmeleri de tozlu raflardan çıktı. İstanbul'da hava sıcaklığı 8 derece birden düşerken, yılın ilk karı dün megakente düştü. Özellikle Trakya'da okullar peş peşe tatil edilirken; Meteoroloji'den ise İstanbul için yeni kar yağışı uyarısı geldi. Peki İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Hava durumu nasıl olacak? Öte yandan Beylikdüzü'nde kar yağışı başladı

Haber 10-01-24 11:10

2012 asgari ücreti: Asgari ücret 2012'de ne kadardı?

2012’de asgari ücretin temmuz ayı öncesi ve sonrasında geçerli olmak üzere 2 defa arttığı görülür. Yani asgari ücrete ara zam yapılan bu senede çalışanlara ödenen maaşların kaç TL olduğu 2 ayrı dönem için ayrı olarak açıklanmalıdır. Buna ek olarak 2012’de asgari ücretin net, brüt ve işveren maliyeti tutarlarının 16 yaşını dolduran ve doldurmayan bireyler için ayrı olarak hesaplandığı bilinmelidir. Yani 2012 asgari ücret tutarları sıralanırken bu bilgilerin ayrıntılı olarak derlenmesi gerekir.

Finans 07-01-24 08:41

2015 asgari ücreti: Asgari ücret 2015'te ne kadardı?

Asgari ücretin brüt, net ve işveren maliyeti tutarlarının 2015 senesinde bir önceki döneme göre kaç TL artış gösterdiği merak edilir. Bu bağlamda ilk olarak 2015 senesinde asgari ücrete ara zam da yapıldığı belirtilmelidir. Yani ilgili senedeki asgari ücret değişimi açıklanırken 2 ayrı döneme yönelik bilgiler aktarılmalıdır. Buna ek olarak 2015 senesinde asgari ücretin brüt tutarına yansıyan kesintilerin kaç Türk lirası olduğu da derlenen bilgiler arasına eklenmelidir.

Finans 29-12-23 06:14

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? Nihai karar açıklanacak!

Asgari ücret 3. toplantısının ne zaman gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından Temmuz ayında alınan kararla brüt 13.414,50 TL, net 11.402,32 TL olmuştu. 2024 yılı için zam görüşmeleri 11 Aralık'ta başladı. 2. toplantı ise 18 Aralık'ta gerçekleştirildi. Şimdi gözler 3. toplantıda. Bu hafta nihai karar açıklanacak. Peki, Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2024 asgari ücret ne zaman belli olacak?

Finans 26-12-23 09:54

ASGARİ ÜCRET 2024 ne zaman açıklanacak, netleşti mi? Asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Bu hafta belli olacak

Asgari ücret ile ilgili son dakika haberleri 2024 zammı nedeniyle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından Temmuz ayında alınan kararla brüt 13.414,50 TL, net 11.402,32 TL olmuştu. 2024 yılı için zam görüşmeleri 11 Aralık'ta başladı. 2. toplantı ise 18 Aralık'ta gerçekleştirildi. Şimdi gözler 3. toplantıda. Peki, asgari ücret ne zaman açıklanacak, netleşti mi? 2024 asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek?

Finans 26-12-23 08:14

AÖL SORULARI VE CEVAPLARI 2023! MEB ile 1. Dönem AÖL sınav soruları cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB tarih verdi!

AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavlarının soruları ve cevap anahtarı merak konusu oldu. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00'te tamamlanan 1. ve 2. oturumun ardından bugün (24 Aralık 2023 Pazar) saat 10.00'da 3. oturum gerçekleştirildi. İşte AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili detaylar...

Egitim 24-12-23 11:50

AÖL SINAV SONUÇLARI 2023 AOLWEB.MEB.GOV.TR: MEB ile 1. dönem AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı Açık Öğretim Lisesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. MEB 1. dönem Açık Öğretim Lisesi sınavlarının 1. ve 2. oturumu geçtiğimiz gün, 3. oturumu ise bugün gerçekleştirildi. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte aolweb.meb.gov.tr AÖL sınav sonuçları ekranı...

Egitim 24-12-23 11:47

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20
ele

AÖF SINAV SONUÇLARI 2023 TARİHİ: AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 2024 güz dönemi vize sonuç sorgulama ekranı

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ön lisans ve lisans eğitimlerine açıktan devam eden öğrenciler Anadolu Üniversitesi'nden gelecek 'sınav sonucu' açıklamasını bekliyor. Açıköğretim öğrencileri ara sınavlara 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde girdi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İşte, anadolu.edu.tr sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 19-12-23 08:50

Asgari ücret 2024 ne kadar, kaç TL olacak ve yüzde kaç zam gelecek? Asgari ücret 2. toplantısı sonrası açıklama!

Asgari ücret toplantısı sonrası 2024 zammına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. İlk Toplantı 11 Aralık tarihinde yapılmıştı. Bugün (18 Aralık 2023) gerçekleştirilen ikinci toplantı sonrası Türk-İş Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar tarafından açıklamada bulunuldu. Birçok kişi internette "2024 asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 18-12-23 15:22

2024 ASGARİ ÜCRET 2. TOPLANTISI SONA ERDİ! Asgari ücret ne kadar olacak, ne zaman açıklanır? Flaş açıklama!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı sona erdi. Asgari Ücret zammı 7 milyon çalışanı doğrudan, 85 milyonu ise dolaylı yoldan etkileyecek. Temmuz zammı ile maaşlar 11.402 TL olmuştu. Türk-İş Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, gerçekleştirilen 2. toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Peki, 2024 asgari ücret ne kadar olacak, ne zaman açıklanır?

Finans 18-12-23 15:16

Asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret ne kadar oldu 2024? 2024 yılı asgari ücret detayları

2024 asgari ücret tutarı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. milyon çalışanı doğrudan milyonları ise dolaylı olarak etkileyecek asgari ücret Ocak zammı için maraton hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücret ne kadar olacak? sorusu gündemdeki sıcaklığını arttırırken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı tarihi, saati ve görüşmenin detayları ortaya çıktı. İşte '2024 asgari ücret ne kadar oldu ve asgari ücret son toplantı ne zaman' sorularının yanıtı...

Finans 17-12-23 10:52