21 Mart Ekinoksu Haberleri

Gençler arasında yaygınlaşan tehlike! Güzelleşmek uğruna yapılıyor ama kanser riskini artırıyor

Deri kanserinin hem kadınlarda hem de erkeklerde en sık görülen kanser türlerinden biri haline geldiğini belirten Dermatolog Dr. Handan Erol Mart, özellikle gençler arasında yaygınlaşan solaryum kullanımına ilişkin uyarılarda bulundu. Dr. Mart, "Solaryum, deri kanseri açısından ciddi risk taşır ve dermatologlar olarak kesinlikle solaryuma girilmesini önermiyoruz. Hatta bazı ülkelerde solaryum cihazlarının kullanımı tamamen yasaklanmıştır" dedi.

Kadin 2024-10-05 07:38:46

Paul Pogba erken dönüyor: Cezasında indirime gidildi

Ağustos 2023'te yapılan doping testlerinde testosteron seviyesi yüksek çıkan Paul Pogba'ya verilen 4 yıllık ceza 18 aya indirildi. Yıldız oyuncu Mart 2025'ten itibaren resmi maçlara çıkabilecek.

Spor 2024-10-04 20:51:24

Hastanede aldığı haberle yıkıldı! Kadir İnanır'ın ablası hayatını kaybetti

Mart ayında beynine üçüncü kez pıhtı atması sonucu operasyon geçiren ve hastanede tedavisi devam eden Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır bu defa hastanede aldığı haberle sarsıldı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın ablası Elmas Bakar hayatını kaybetti.

Magazin 2024-10-03 12:38:36

Her satırı korkunç! Bunun adı resmen işkence... Sevgilisinin dişlerini penseyle sökmeye çalıştı: Matkap seç gözlerini oyacağım

İngiltere'nin Durham kentinde yaşayan 21 yaşındaki Jack Robson isimli bir adam sevgilisine aylarca süren işkence uyguladı. Sevgilisinin dişlerini sökmek için pense kullanan adam, kız arkadaşına bir matkap seçmesini ve bu matkapla gözünü çıkaracağını söyledi. Olay mağdur edilen kadının durumu polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

Trend 2024-10-03 11:04:18

Hava durumu tersine döndü! Sıcaklıklar 3-4 derece artacak: İstanbul'da hafta sonu hava kaç derece olacak?

Hafta başı başlayan soğuk ve yağmurlu hava Cezayir üzerinden lodosla gelen ılık hava ile yerini güneşli günlere bırakacak. İstanbul'da 21 derece kadar düşen hava sıcaklığı bugünle beraber artışa geçiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre İstanbul'da hafta sonu hava 28 derece olacak. Ankara'da da yine hava sıcaklığı hafta sonu 28 dereceye kadar çıkacak, İzmir'de ise 32 derece olacak. Ayrıca İzmir'de pazar ve pazartesi günleri sağanak yağış bekleniyor.

Haber 03-10-24 09:36

44 gün önce kaybolan Narin'in katili neden bulunamadı? Uzman isim çarpıcı detaya dikkat çekti: Yanlış yapıldı

21 Ağustos'ta kayboldu, 8 Eylül'de cansız bedeni bir derede çuval içinde bulundu ancak katili hala bulunamadı. Narin Güran soruşturmasında cevaplanması gerekenler onlarca soru 44 gün geçmesine rağmen hala yanıt bulamadı. Peki soruşturmada yapılan yanlış ne? Eski Emniyet Müdürü Osman Öztürk dikkat çeken o detaya işaret etti.

Haber 03-10-24 08:14

Kendisi 21 eşi 44 yaşında! Aralarındaki yaş farkı eleştirilere neden oldu... 21 yaşında üvey anneyim

21 yaşındaki Ellie Liptrot, 44 yaşındaki erkek arkadaşı Mark ile yaklaşık bir buçuk yıldır ilişki yaşıyor. 21 yaşındaki isim sosyal medyada sıklıkla sevgilisi Mark'ın çocuklarına üvey annelik yaptığı anları ve özel hayatından detayları paylaşıyor. İkilinin aralarındaki 23 yıllık yaş farkı sosyal medyada eleştiri oklarının hedefine haline gelmelerine neden oldu.

Trend 02-10-24 12:47

İran, İsrail’e balistik füzelerin fırlatıldığı ana ait görüntüleri paylaştı! İlk kez hipersonik Fettah-1 füzelerini kullandılar

İran, İsrail’e fırlattığı balistik füzelerin fırlatıldığı anlara ilişkin görüntüleri yayınladı. İran devlet televizyonu tarafından yayınlanan görüntülerde, çok sayıda balistik füzenin ateşlendiği görüldü. İran'ın 'Gerçek Vaad 21' adını verdiği saldırılarda ilk kez hipersonik Fettah-1 füzelerinin kullanıldığını da duyurdu.

Haber 02-10-24 00:48

Devlet 4 kişiden 1'ine maaş ödüyor... 21 milyon kişi çalışmadan para alıyor! EYT ile tutarlar yükseldi!

Türkiye'nin nüfusu 85.3 milyon olmasına karşın devletten maaş alan kişi sayısı 21.7 milyon. Bu orana bakıldığında ise her 4 kişiden 1'i devletten maaş alarak geçiniyor. Sosyal Gü­venlik Kurumu (SGK) verileri­ne göre Türkiye’de 16 milyon 437 bin 571 kişi emekli maaşı alıyor.

Finans 01-10-24 12:58

Meteoroloji sarı kodla uyardı! Bartın, Kastamonu ve Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara verildi

Meteoroloji sarı kodla uyardığı 21 il arasında yer alan Bartın, Kastamonu ve Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara verildi. 3 ilde resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretim yapılmayacak. Bartın'da belediye hoparlöründen de şiddetli yağış uyarısı yapılarak, vatandaşların sel, su baskını ve taşkınlara karşı dikkatli olması istendi.

Haber 30-09-24 21:25

Önce Narin, şimdi Rojin! 11 dakikalık son görüntülü konuşma... Endişeli baba isyanda: 'Düşmanımız yok! Suç duyurusunda bulundum'

Van'da üniversite kazandı, memleketi Mardin'den Van'a geldikten 2 gün sonra sırra kadem bastı! 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolması Narin Güran'dan gelen acı haberin ardından bir kez daha endişeli bir bekleyiş başlattı. Rojin'in babası Nizamettin Kabaiş yurt yönetimine veryansın etti, suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Rojin'in kaybolduğu gün son yaptığı görüntülü görüşmeyi detaylandıran baba Kabaiş "Kimseyle bir düşmanlığımız yoktur" dedi.

Haber 30-09-24 14:56

Konser alanını tek tek terk ettiler... Ajda Pekkan sahneye bir türlü çıkmayınca yuhalama ve alkışlarla tepki gösterildi! Sebebi bakın neymiş

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan geçtiğimiz aylarda konserinde yaşanan protokol krizi ile gündemdeydi. Ünlü isim şimdi de Efes Antik Tiyatro’daki konserinde yaşananlarla gündemde. Ünlü şarkıcı yaşadığı aksilikler nedeniyle 21:00'deki konserine saat 22:00 olmasına rağmen başlamayınca izleyenler yuhalama ve alkışlarla tepki gösterdi. Hatta bazıları konser alanını terk etti. Ajda Pekkan sahneye çıkar çıkmaz herkesten özür diledi.

Magazin 30-09-24 07:39

Daha Narin soruşturmasının detayı çözülmemişken bir vaka daha! Üniversiteli Rojin nerede? Esrarengiz olay...

Türkiye Narin'den gelecek iyi haberi uzun bir süre beklemişti ve maalesef istenilen iyi haber gelmemişti. Bu kez kayıp vakası Van'da yaşandı. Üniversiteli 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'ten haber alınamıyor. Kabaiş en son nerede görüldü? Ailesi neden isyan etti? Kişisel eşyaları nerede bulundu? İşte esrarengiz olayın detayları...

Haber 29-09-24 15:53

21 yaşındaki Neşe'nin acı sonu! Kahreden tesadüf: Kardeşiyle aynı kaderi paylaştı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Neşe Çevik (21), otomobilin çapması sonucu ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Neşe Çevik'in kardeşi 16 yaşındaki Cengiz Çevik'in de, 3 yıl önce yolunun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 29-09-24 08:03

Çok sayıda üniversitede yolsuzluk ifşa edildi! Erasmus parasıyla koltuk takımı alan da var kaçak dekan çalıştıran da...

Sayıştay raporlarında, üniversitelerdeki yolsuzluklar gözler önüne serildi. Bazı rektör yardımcılarının ‘kaçak’ çalıştığı tespit edildi. Hatta dekanlık uydurup atama yapanlar bile var. Batman Üniversitesi'nin, Erasmus fonlarıyla koltuk takımı alması dikkat çekti. Gazi Üniversitesinde ise 105 ihalenin 100’üne tek firma davet edilmiş. İşte 21 üniversitedeki yolsuzluklar...

Haber 29-09-24 07:31

700 TL'lik işlem için 600 TL'lik bahşiş istediler! TikTok'tan paylaşım duruma sitem etti: Kontrolden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Gaby LaCorte isimli bir sosyal medya kullanıcısı TikTok'tan yaptığı paylaşımda bir güzellik salonunun 21 dolarlık (700 TL) işlem için kendisinden en az %75 bahşiş istediğini söyleyerek duruma isyan etti.

Trend 27-09-24 12:31

Jose Mourinho rekor kırdı! Bunu 21.yüzyılda başarabilen yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 21. yüzyıl içinde dokuz farklı takımla Avrupa'da grup aşamasında mücadele ederek rekor kırdı.

Spor 26-09-24 20:29

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları azaldı

ABD Çalışma Bakanlığı, işsizlik maaşı başvurularına ilişkin haftalık verileri açıkladı. Buna göre, ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 21 Eylül ile biten haftada 218 bine gerileyerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Finans 26-09-24 16:13

SON DAKİKA | 12 ülkeden İsrail-Lübnan sınırında 21 günlük ateşkes çağrısı

Son dakika haberi: ABD, İngiltere ve Avrupa Birliği ülkeleri, Lübnan'da İsrail ile Hizbullah arasındaki çatışma ve gerginliğin tırmanması üzerine geçici ateşkes çağrısı yaptı. 12 imzacısı bulunan ortak açıklamada, diplomatik çözümlere imkan tanıyacak 21 günlük ateşkes talep edildi.

Haber 26-09-24 06:18

4 ay yoğun bakımda kalmıştı! Kadir İnanır'ın son durumunu yeğeni Levent İnanır anlattı

Türk sinemasının usta oyuncularından Kadir İnanır Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. 4 ayı yoğun bakımda geçen İnanır, taburcu edilmişti. Geçtiğimiz mart ayından bu yana tedavi süreci devam eden Kadir İnanır'ın son durumunu yeğeni Levent İnanır anlattı.

Magazin 24-09-24 23:26

Kabus geri mi dönüyor? Uzmanlar uyardı, Covid-19'un yeni varyantı daha hızlı yayılıyor!

21. yüzyılın korkulu rüyası Covid-19 yeni ve daha dinamik varyantıyla yayılmaya devam ediyor. 'XEC' için endişe veren açıklama geldi. Mevsim geçişleriyle beraber hastalıkların yaygınlaşması arttı. Bu durum yeni varyantın bulaşıcılığını da arttırdı. Uzmanlar yeni varyant için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 24-09-24 15:58

EYT sonrası emeklilik yaşı değişti: 4 yıl birden düştü! Aktif çalışan sayısında ise beklenmedik gelişme... 12 şehir aday oldu!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi geçen yıl mart ayında yürürlüğe girdi. SGK'nın verilerine göre ise bazı şehirlerde emekli sayısı çalışan sayısını geçti. Ayrıca emeklilik yaşının 4 yıl azalarak 49'a düşmesi ise dikkat çekti.

Finans 24-09-24 10:12

Kim Milyoner Olmak İster? programında hikayesiyle yürekleri burktu! ‘Babam son anda böbreğini vermekten vazgeçti’

Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programının bugünkü bölümü yürekleri dağladı. Henüz 21 yaşında olan Ceren Koç, bir yandan böbrek yetmezliği ile mücadele ederken, diğer yandan 20 yıldır görmediği babasının tam da ameliyat günü nakilden vazgeçtiğini öğrendiğini anlatması izleyen herkesi hayrete düşürdü.

Haber 22-09-24 23:37

Narin Güran cinayetinde katil olarak onu işaret etti! Dedektif Kurtbaba'dan çarpıcı ifadeler

Narin Güran cinayetinde olayın perde arkası hakkında birçok senaryo ortaya atıldı ve bu senaryolarda katilin kim olduğu net olarak maalesef ki bilinemedi. Emekli Cinayet Büro Amirliği Polisi ve Dedektif Savaş Kurtbaba, 21 Ağustos’ta kaybolan ve Diyarbakır Eğertutmaz deresinde cesedi bulunan Narin Güran cinayetinde 'katil' olarak o ismi işaret etti.

Haber 22-09-24 16:39

Altın fiyatlarında 12 yıl detayı: Bunu ilk kez duyacaksınız! 'Körü körüne bunu yapmayın' diyerek altın alacaklara seslendiler

Gram altın fiyatı ons altındaki rekordan destek alarak tarihi zirvesini güncelledi. Altın fiyatları Fed faiz kararı ile yeni rekorları birer birer kırarken sektörden dikkat çeken bir uyarı geldi. Kuyumcular önümüzdeki günlerde altın gram fiyatında yeni rekorların görüleceğini dile getirdi. Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murad Köşker ise altın fiyatlarında 12 yıllık süreçte yaşanan detayı anlattı. İşte 21 Eylül Cumartesi anlık, canlı, güncel altın grafiği ve detaylar...

Finans 21-09-24 08:17

TV yayın akışı 21 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

21 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Yalan, Kör Nokta, Yabani, Gönül Dağı, Acı Tatlı Ekşi ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 21-09-24 07:38

'Biz neyin içerisindeyiz' diyerek sitem etti! Mahkeme kararını verdi: Bahar Candan tahliye edildi

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Savcı, tutuklu bulunan sanıkların tutukluluk hallerinin devam etmesini talep etti. Mahkeme kararı sonucunda Bahar Candan tahliye edildi.

Magazin 20-09-24 20:09

Nihal Candan duruşmadan ağlayarak çıktı! Fenomenden Bahar Candan sorusuna kalpli yanıt!

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davası Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmadan ağlayarak çıkan Nihal Candan, gazetecilerin sorusuna yine kalp yapıp öpücük atarak yanıt verdi.

Magazin 20-09-24 14:15

Narin Güran'ın ölümünde yeni iddialar! 'Gizli tanık çıkabilir' ve 'ertesi gün hapı' detayları olay oldu...

Türkiye'nin konuştuğu olayda Narin soruşturması hala devam ediyor. Soruşturmadaki gizem hala çözülememişken her geçen gün yeni iddialar gündemi meşgul ediyor. 21 Ağustos'ta öldürüldüğü ortaya çıkan küçük Narin'in otopsi raporuyla ilgili detaylar otaya çıktı. Ayrıca Narin'in yengesi Hediye Güran'ın da eczaneden gebelik önleyici ilaç aldığı ortaya çıktı.

Haber 20-09-24 14:08

Narin Güran'ın abisi Enes'ten kafa karıştıran sözler! Kaybolduktan 4 gün sonra çekildi!

21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran hakkındaki soruşturma devam ediyor. 23 kişinin gözaltına alındığı cinayette, 8 yaşındaki Narin’in kaybolduktan 4 gün sonra, abisi Enes Güran’ın bir videosu gündeme bomba gibi düştü. Abinin ağlayarak Kürtçe ve Türkçe olarak konuştuğu videoda ‘Biliyorum gelecek, Anne neredeyse ortaya çıkacak anne’ dediği görüldü.

Haber 20-09-24 12:17

ÖZEL | Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Öldürülmeden sadece 3 gün öncesi... 'İçimde bir his var sanki son günlermiş gibi'

MYNET ÖZEL | Tüm Türkiye'yi hüzne boğan ve hala üzerindeki sır perdesi aralanamayan Narin cinayetinde ağabey Baran Güran'ın Narin kaybolmadan 3 gün önceki paylaşımına ulaştık! Bu paylaşımdaki sözler, kafalardaki soru işaretlerinin birçoğunu giderebilir! Narin 21 Ağustos'ta öldürüldü, ağabey Baran Güran 18 Ağustos'ta 'İÇİMDE BİR HİS VAR SANKİ SON GÜNLERMİŞ GİBİ' paylaşımı yaptı.

Haber 20-09-24 11:40

Gözler ocak ayında... SGK uzmanı hesapladı: Emekli ve memur maaşı için 3 farklı rakam söyledi! Yapay zekaya da sordu

Yıl sonuna yaklaştıkça memur, asgari ücretli ve emekli ocak ayında gelecek zamları merak ediyor. Birçok uzmanın açıklamalarda bulunduğu bu dönemde ocak zammını bekleyenler sıkı bir şekilde tahminleri takip etmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ocak ayı zammı için 3 senaryo söyleyerek açıklamalarda bulundu. Erdursun, "Benim görüşüm asgari ücretin 20 bin TL ile 21 bin 250 TL arasında olacağı" ifadelerini kullandı.

Finans 20-09-24 09:20

Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! Narin'in ölüm tarihi ve nedeni belli oldu

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran ile ilgili Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı. Buna göre Narin kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta boğularak öldürüldü. Raporda, "mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı" bilgisine yer verildi.

Haber 19-09-24 22:58

Narin Güran cinayetinde yeni iddia! Aile ısrarla Narin'in öldüğünü gizledi

Diyarbakır, Bağlar’ın Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Cinayet ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Güvenlik görevlisi Narin'in öldüğünü ailenin en başından beri bildiğini iddia etti. Görevli, "Biz Narin'i ararken onlar öldüğünü biliyordu. Çünkü Narin'in evinin önünde toplanan kadınlar Yasin okuyordu" ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-24 18:23

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! En son 6 ay önce değişmişti: İşte Eylül 2024 TCMB politika faizi açıklaması

Son dakika haberleri: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklandı. Yılın 9. faiz kararı için TCMB’den duyuru geldi. Politika faizi en son Mart ayında değişmişti. Peki Eylül 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faizler düştü mü? İşte faiz kararı haberinin detayları ile Para Politikası Kurulu (PPK) metninde yer alan dikkat çeken o ifadeler…

Finans 19-09-24 14:00

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Kadıköy karnesi

Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 21 Eylül Cumartesi günü yapacakları derbiyle Kadıköy’de 62. kez karşı karşıya gelecek.

Spor 19-09-24 10:01

SON DAKİKA | Fed'den 18 Eylül faiz indirimi kararı! 2020 yılından sonra bir ilk...

Son dakika haberi: FED faiz kararını açıkladı. Altın, dolar, borsa, kripto paralar... piyasaların merakla beklediği 18 Eylül Fed faiz kararı belli oldu. ABD Merkez Bankası, 2020 yılından bu yana bir ilke imza atarak 50 baz puanlık faiz indirimine gitti. Fed, en son Mart 2020'de faiz indirmiş, arından başlayan süreçle faizleri son 23 yılın en yüksek seviyesine kadar çıkarmıştı.

Finans 18-09-24 21:01

Bahar ve Nihal Candan bir kez daha hakim karşısında! Ara karar açıklandı

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler bir kez daha hakim karşısındaydı. Alisya Bahar Candan’ın 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı davada ara karar açıklandı. Mahkeme, tüm tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Magazin 18-09-24 19:35

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Efsaneleri Del Piero'ya benzettiler ''Bir duyguyu yeniden canlandırdın''

Şampiyonlar Ligi açılış karşılaşmasında Juventus ile Psv kozlarını paylaştı. Kariyerinin ilk Devler ligi maçına çıkan Kenan Yıldız, mücadelenin 21. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek tarihe geçti. Milli futbolcu, attığı gol ile İtalya basınının gündemine oturdu.

Spor 18-09-24 17:18

Türkiye’deki ilk mağazalarını Vadistanbul’da açtılar

Dünyanın dört bir yanında mağazaları bulunan Forever 21, Türkiye pazarına giriş yaptı. İlk mağaza Vadistanbul’da açıldı.

Finans 18-09-24 11:53

Narin cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde arama yapıldı

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama gerçekleştirildi.

Haber 17-09-24 21:08

Kenan Yıldız topa öyle bir vurdu ki... İlk maçında Şampiyonlar Ligi tarihine geçti!

Şampiyonlar Ligi açılış karşılaşmasında Juventus ile Psv kozlarını paylaştı. Kariyerinin ilk Devler ligi maçına çıkan Kenan Yıldız, mücadelenin 21. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek tarihe geçti.

Spor 17-09-24 20:23

Adana'da tedavi süresi uzaması nedeniyle diş kliniğine pompalı tüfekle saldırdı

Adana'da bir diş kliniğinde diş tedavisi gören Orhan A. (22), iş yerinin kapalı olduğu bir saatte pompalı tüfekle saldırarak ateş açtı. Nedeni ise, diş tedavi süresinin uzaması olduğu iddia edildi. Hasta ve motosikletle yardım eden arkadaşı Muhammed Can K'yi (21) gözaltına alınarak, tutuklandı.

Haber 17-09-24 11:35

Hem Türkçe hem İngilizce hem Arapça! Girişimcilerden herkes için ulaşılabilir sağlık hayata geçiyor

21. yüzyıl çağında internetin gelişmesiyle birlikte her alanda çok fazla bilgi kirli artarken, bu dezenformasyonla mücadele etmek de 7’den 70’e herkes için oldukça zor oluyor. Bu alanlardan biri olan sağlık sektöründe tüm şikayetleri rahatlıkla ifade edebilmek ve tanı, teşhis ve yöntemi rahatlıkla yapabilmek için ulasilabilirsaglik.com projesi hayata geçiriliyor.

Haber 17-09-24 10:56

Ağustosta atağa geçti! Yeni koronavirüs varyantı XEC hızla yayılıyor: Kontrolü ele geçirdi, Avrupa'da endişe yarattı

Yepyeni, daha bulaşıcı ve hızla yayılıyor: Koronavirüsün yeni varyantı XEC kontrolü ele alıyor! Dünyanın 21. yüzyıldaki en büyük kabuslarından biri olan Kovid-19'un Omikron varyantının alt varyantlarından XEC, Avrupa'da endişe yarattı. Avrupa ülkelerinden biri ağustos ayında zirveyi gördü. Uzmanlardan XEC varyantı için uyarılar geldi. Peki XEC varyantının belirtileri neler?

Haber 16-09-24 13:47

Göztepe'ye Japonlar akın etti

Süper Lig'de 5'inci haftayı bay geçen Göztepe'nin Japon orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki, hayranlarıyla Gürsel Aksel Stadı'nda buluştu. Sezon başında Southampton takımından kiralanan 21 yaşındaki oyuncunun vatandaşları İzmir'e akın etti.

Spor 16-09-24 11:39

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay konukları Didem Soydan'ın ayağını öpüp topuklu ayakkabısından içki içti!

Sosyal medya fenomenleri Ali Biçim ve Mesut Can Tomay YouTube'da yayınlanan S.O.B.A Podcast serisinin 21. bölümünde ünlü manken Didem Soydan'ı konuk etti. Fenomen isimler yayın esnasında Didem Soydan'ın ayakkabısından viski içti. Mesut Can Tomay bununla da yetinmeyip Soydan'ın ayağını öpüp alnına koydu. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-24 10:45

Hakan Ural'dan canlı yayında Narin isyanı! 'Brezilya dizisine döndü' dedi ve sinirlendi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan 19 gün sonra acı haber gelmişti. Günlerdir Narin'in katili hala daha bulunamadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Hakan Ural, katilin açıklanmamasına canlı yayında isyan etti.

Magazin 16-09-24 10:23

Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için bir uyarı da Amazon'dan! Hem 'ürünleri kullanmayın' dedi, hem para iadesi yapacağını açıkladı

Avrupa Birliği Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacağını açıklamıştı. Bir hamle de Amazon'dan geldi. Amazon söz konusu ürünleri 'kullanmayı bırakın' diye attığı mesajında, ürünleri geri çağırarak para iadesi de yapılacağını kaydetti.

Finans 16-09-24 08:25