24 Kasim Mesajlari Haberleri

Süper Lig'de Yabancı Kuralı kökten değişiyor! 24 yaşından büyük futbolcuların transfer edilebilmesi neredeyse imkansız hale gelecek...

Süper Lig'de gelecek sezon yabancı kuralı kesin olarak değişiyor. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından yeni yabancı kuralı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gelecek sezondan itibaren Süper Lig'de herhangi bir yabancı sınırı olmayacak ama ilginç kriterler yer alacak. İşte detaylar...

Spor 2024-10-17 17:07:23

Türkiye Rojin'i konuşurken bir haber de Burdur'dan geldi! Fatmanur Elibol'dan günlerdir haber alınamıyor

Türkiye, Van'da kaybolan Rojin'in günler sonra cansız bedeninin bulunmasını konuşurken bir kayıp haberi daha geldi. Burdur'da 24 yaşındaki Fatmanur Elibol'dan 26 gündür haber alınamıyor. Kapı kapı gezen acılı aile yetkililerden kızlarını bulmaları için yardım istedi.

Haber 2024-10-17 16:16:11

Canlı yayında konuştu! Asgari ücret zammı için sayılı gün kaldı... Ekonomist Faruk Erdem tahminini paylaştı! Yüzde 42 civarında...

Aralık ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu zam oranını belirlemek için toplanacak. Temmuz ayında ara zam almayan asgari ücretli ocak ayı zammını merakla bekliyorken uzmanlar tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. Takvim Gazetesi'nin Ekonomi Müdürü Faruk Erdem canlı yayında asgari ücrete gelebilecek zam oranını paylaştı. Erdem, ellerine bir kağıt alacaklar diyerek, "En düşük tahmininin yanına 24 bin 57 lirayı yazacaklar" dedi.

Finans 2024-10-17 09:09:16
Zam

Yarım asır sonra tekrarlanan felaket! Dünyanın en büyüğü Sahra Çölünde iklim değişikliğine bağlı sel meydana geldi

Fas'ta bulunan Sahra Çölü, son 50 yılın en yoğun yağışlarını gördü! Yağışlar tam iki gün sürdü. Tagounite köyünde yağış 24 saatte 100 mm’yi aştı, bu da nadir yaşanan su baskınına yol açtı. Meteorologlar, iklim değişikliği nedeniyle aşırı hava olaylarının artacağını belirtti. Bazı noktalarda su neredeyse ağaç boyuna eş hale geldi.

Trend 2024-10-16 09:19:35

Ayvalık açıklarında 24 düzensiz göçmen yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 24 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 14-10-24 08:43

Arkadaşının bir gece öncesinde kalan yemeğini yedi! Ertesi gün hastanelik oldu... Doktorlar uzuvlarını kesmek zorunda kaldı

New England Tıp Dergisi'ndeki bir rapora göre, ismi açıklanmayan bir öğrenci oda arkadaşının artık eriştesini yedikten sonra trajik bir şekilde uzuvlarını kaybetmek zorunda kaldı. Öğrencinin hiçbir alerjisi ya da bilinen hastalığı olmadığı ifade edilirken yemeği yedikten 24 saat sonra hastanelik olması tıp dünyasını şaşkına çevirdi.

Trend 12-10-24 14:50

Eskişehir'de 197 sikke ve 24 obje ele geçirildi

Eskişehir'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda, 197 sikke ve 24 obje ele geçirildi.

Yurthaber 11-10-24 08:19

24 yaşındaki teyzesinin değişimini gösterdi! 5-6 yıl içinde bambaşka birine dönüştü... Yeni biri yaratılmış

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kişi teyzesinin 5-6 yıl içindeki değişimini gösterdiği videosuyla gündem yarattı. Görüntülerde teyzesinin ilk halini cep telefonundaki bir fotoğraftan gösteren kullanıcı, son halini de gösterince sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 10-10-24 09:31

Gram altın için 3 bin 750 TL seviyesine çok yakın tarih verdi! Düşüş alım fırsatı mı? 'Altını destekleyen gelişmeler...'

Altın fiyatlarındaki hareketlilik, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşların yakın takibinde. Rekorları gören altında yaşanan geri çekilme 'Alım fırsatı mı?' sorularını da beraberinde getirirken bir yandan da hem Türkiye'de hem de dünyada yaşanan gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Altının seyrine dair değerlendirmeler yapan altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, 24 ayar gram altında 3 bin 500 TL - 3 bin 750 TL seviyeleri için tarih verdi ve öngörülerini paylaştı.

Finans 10-10-24 09:12

Çalışacak işçi bulunamayınca kalkıp Almanya'dan geldi! Orada da çalışıyordu ama...

Almanya’da yaşayan 24 yaşındaki Batıkan Bozkurt, Aydın’ın Efeler ilçesindeki babasının tarlada çalışacak işçi bulamaması üzerine her yıl 3 bin 500 kilometre yol kat ederek babasına yardıma geliyor. Almanya’da hem okuyup hem çalışan Batıkan Bozkurt, insanların nereden geldiklerini unutmamaları gerektiğini vurgulayarak “Elbet bir gün biz de toprakla uğraşacağız” dedi.

Finans 09-10-24 13:37

Migren ağrısı deyip geçmeyin! Bu durumlar ani görme kaybına yol açabiliyor

Görme kaybının 24 saat içinde geri dönmemesine ‘kalıcı görme kaybı' denildiğinin altını çizen Göz Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Nil, görmenin yavaş yavaş azaldığı durumlara dikkat çekti. Katarakt, kırma kusurları, retina hastalıkları, diyabete bağlı retinopati, yaşa bağlı sarı nokta hastalığı, glokomu bunlara örnek verdi. İşte ani görme kaybı yapabilen durumlar...

Haber 09-10-24 11:30

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yanıt! 24 saat geçmeden...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın canlı yayındaki açıklamalarına sert yanıt. Özbek, "Kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

Spor 08-10-24 14:39

Mardin'den Almanya'ya kaçak gitmek için yola çıktı! 46 gündür kayıp: En son konum Hırvatistan'daydı...

Mardin'den kaçak yollarla Almanya'ya gitmeye çalışan 24 yaşındaki Serdar Akalın'dan 46 gündür haber alınamıyor. En son babasına Hırvatistan'dan konum yolladığı öğrenilen Akalın'ın ailesi 'perişan' olduklarının altını çizerek, "Herhalde yürüyememiş ve nefesi kesilmiş. ‘Ben yapamam, yürüyemem’ demiş" ifadesinde bulundu.

Haber 07-10-24 15:26

Evlilik teklifi etmeye hazırlandığı sevgilisi gözlerinin önünde hayatını kaybetti! Ölümünü saniye saniye izledi

24 yaşındaki McKayla Harshaw, Atlanta'da 7 araba ve 2 kamyonun karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybetti. Harshaw'in evlenme teklifi hazırlığında olan sevgilisi Andrew Perez aracı kullanıyordu. Kız arkadaşının gözleri önünde hayatını kaybettiği kazada Perez yaralanarak hastaneye tedavi altına alındı.

Trend 05-10-24 14:07

Cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkmıştı! Biri gözlemci biri hakem... Tahkim Kurul onayladı, ömür boyu men cezası geldi

Ortaya çıkan cinsel ilişki görüntüleri spor camiasında büyük ses getirmişti. 61 yaşındaki eski Süper Lig hakemi ve gözlemci O.E. ile 24 yaşındaki hakem E.K. hakkındaki iddialarla ilgili alınan lisans iptali kararı Tahkim Kurulu tarafından oybirliğiyle onaylandı. Karara göre, gözlemci O.E. ile hakem E.K.’nin ömür boyu hak mahrumiyeti cezaları kesinleşti. Ortaya çıkan skandal sonrası TFF'ye şikayet yağarken, itiraf gibi savunma ise gündem oldu.

Spor 05-10-24 13:17

Estetik ameliyat maratonu canına mâl oldu! 8 saat içinde 6 farklı estetik ameliyat geçiren kadın hayatını kaybetti

24 yaşındaki Viviane Lira Monte, internette bulduğu bir cerrah aracılığıyla bir estetik operasyon maratonu yapmak istedi. 8 saat içinde 6 farklı estetik ameliyat geçiren kadın hayatını kaybetti. Polis olayı şüpheli olarak değerlendirdi.

Trend 03-10-24 17:29

Canından bezdi, doktorlar çözümü Ankara'ya sevk etmekte buldu

Tam 2 haftadır aralıksız hapşıran 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Benazir Aydın, uygulanan serum tedavileri işe yaramayınca taburcu edilmişti. Şimdi ise Aydın, ileri tetkik ve tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 02-10-24 12:47

İsrail'den yeni saldırı hazırlığı! Gerilim tırmanarak devam ediyor: Şimdi de ülkeye girişini yasakladılar

Son dakika: İsrail'den yapılan açıklamada yeni saldırı hazırlığında olunduğu ifade edildi. Hedefte Lübnan'ın güneyindeki 24 beldenin olacağı belirtildi. Öte yandan İsrail, Ortadoğu’da gerilimin acilen düşürülmesi çağrıları yapan BM Genel Sekreteri Guterres’i “istenmeyen adam” ilan ederek ülkeye girişini yasakladı.

Haber 02-10-24 11:17

'Her sene böyle oldu! Asgari ücret en düşük buradan başlayacak' Masaya ilk gelecek rakamı açıkladı

Asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların yanıtını beklediği bu soruya dair yeni asgari ücret tahminleri de dolaşmaya başladı. Gündemde pek çok farklı rakam konuşulurken süreç Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun görüşmeleri sonrasında netlik kazanacak. Ekonomi gazetecisi Faruk Erdem, komisyonda masaya gelecek ilk rakamı açıklayıp "Madem en düşük tahmin bu, o zaman asgari ücret buradan başlayacak. Enflasyon yüzde 41,5 bekleniyor. O zaman kağıda önce bir 24 bin 58 TL'yi yazacağız" dedi.

Finans 02-10-24 08:25

Kartepe'de şambrelle kayarken hayatını kaybetmişti! Tesisin işletmecisine 24 taksitle adli para cezası

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir işletmede şambrelle kaydığı sırada yaklaşık 3 metre yüksekten düşen Tuğba Paloluoğlu'nun (50) ölümüne ilişkin davada tutuksuz yargılanan işletmeci İ.T. (39), indirim uygulanarak 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu ceza da 45 bin 500 TL adli para cezasına çevrilerek, sanığın 24 ay taksitle ödemesine hükmedildi.

Haber 01-10-24 16:42

Böylesi görülmedi! 13 gündür aralıksız hapşırıyor, ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor

Batman'da hapşırma nöbetine giren 24 yaşındaki iki çocuk annesi kadın zor günler geçiriyor. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen ancak tedaviden sonuç alamayan Aydın, yetkililerden çözüm istedi. Nöbete giren kadının aile ferdi Yasemin Aydın, "Ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor" dedi.

Haber 01-10-24 16:07

Emekli banka promosyonu 24 bin TL'ye çıktı! Kampanyalar katlandıkça katlandı 'Emeklinin işine geliyor' Kredi faizinden market harcamasına... Yüzde 50 indirim

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği konulardan bir tanesi banka promosyonları. Ekim ayının gelmesiyle bankaların emekli promosyonları da değişti. Özel bankalar rekabete girdikleri için 24 bin TL'ye kadar çıkan bir promosyon söz konusu olurken bankalar emekliler için çeşitli kampanyalar da yapıyor. Bunlar arasında aidatsız kredi kartı, özel kredi faizleri, market, sağlık, eczane ve tiyatro - sinema gibi harcamalarda yüzde 10 ile yüzde 50 arasında değişen indirimler de var.

Finans 01-10-24 10:16

Damada jet hızında tahliye! Galip Ensarioğlu, kızının hırsızlıktan tutuklanıp serbest bırakılan eşiyle gündemde: 'Siyasi baskı' iddiasına yanıt verdi

Narin Güran cinayeti üzerine Güran ailesi hakkında yaptığı yorumla çok tartışılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu şimdi de damadı hakkında verilen kararla gündeme geldi. İstanbul'da 30 milyon liralık kripto para dolandırıcılığında Ensarioğlu'nun damadı da tutuklandı. Damat Mutlu Akbulut tutuklanmasının üzerinden 24 saat geçmeden jet hızında serbest bırakılınca akıllarda soru işaretleri oluştu. Ensarioğlu 'kararda siyasi baskı olduğu' iddiasına yanıt verdi.

Haber 30-09-24 12:13

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi! İsrail'den Yemen'e hava saldırısı

İsrail ordusu, Yemen'deki Hudeyde Limanı ve Ras Isa Limanı'na hava saldırıları düzenlediğini açıkladı. Saldırıda çok sayıda savaş uçağı ve yakıt ikmal uçağı kullanıldığını aktardı. İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki Ayn ed-Delb bölgesine düzenlediği hava saldırısında 24 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.

Haber 29-09-24 19:33

24 ilçe il mi olacak? İl sayısı 105 mi oluyor? TÜİK verilerindeki '100 bin ve 30 km' detayı gündem oldu! Türkiye haritası değişebilir

Hangi il ilçe olacak? İl sayısı artıyor mu? Yıllardır ara ara gündeme gelen "İlçeler il olacak" iddialarıyla ilgili Türkiye İstatistik Kurumu'ndaki (TÜİK) son detay dikkat çekti. Söz konusu verilere "100 bin ve 30 km" şartını sağlayan ilçelerin il olması beklenirken, Türkiye haritasının da yeni illere göre değişebileceği belirtildi. 24 ilçenin il olma şartını sağladığı gözlemlenirken, "İl sayısı 105 mi oluyor?" sorusu akıllara geldi.

Finans 27-09-24 13:46

27 Eylül 2024 itibarıyla motorine zam geldi... Akaryakıt tabelası 1 haftada iki defa değişti!

24 Eylül Salı günü itibarıyla benzine 1 lira 20 kuruşluk bir zam yapılmıştı. Yapılan bu zammın ardından bugün ise motorin fiyatına 90 kuruşluk bir zam geldi. Peki akaryakıt tabelaları bugün nasıl bir değişimle başladı? İşte cevabı...

Finans 27-09-24 08:28

'Bu filmin sonunda birimiz hurdalığa, birimiz mezara' Bu paylaşımı yapmış! Motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde önünde giden kamyona çarpan 24 yaşındaki motosikletin sürücüsü Ceyhun Bilen, hayatını kaybetti. Ceyhun Bilen'in sosyal medyadan paylaştığı motosikletli videoya, 'Bu filmin sonunda birimiz hurdalığa birimize ise mezara' yazdığı görüldü.

Haber 25-09-24 15:41

Her detayı korkunç! 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuk çıplak halde bulundu... Dışkıya bulanmış, 12 saat boyunca odada kilitlenmiş

24 yaşındaki Dakota Rain Dodd ve 22 yaşındaki Aubrianna Jewelyn Willow Freeman çiftinin evlerinde iki çocuğun keşfedilmesinin ardından çocuk ihmali suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Polisler çocukların bedenlerinin çıplak ve dışkıya bulanmış halde olduğunu ifade etti.

Trend 24-09-24 15:07

13 banka eylül ayında emekli promosyonlarını güncelledi... En yükseği 24 bin TL oldu!

2025 Ocak ayı emekli maaşlarına yapılacak zamlarla birlikte bankalarda daha fazla müşteri elde etmek için promosyonlarını güncellemeye devam ediyor. Eylül ayının son günlerine doğru 13 banka promosyon kampanyalarını duyurdu. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Finans 24-09-24 12:07

Tam bitti derken 'yaz geri geliyor' O illerde aşırı sıcaklar! Orhan Şen uyardı: Pastırma sıcaklarıyla karıştırmayın... İşte Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Eylül hava durumu tahmini

Birkaç gündür yurdun büyük bir bölümü yağışların etkisi altındaydı. Eylül ayı biterken bu yağışlar artık yazın bittiğine yorulurken son tahminlere göre yaz geri geliyor. Prof. Dr. Orhan Şen, çok sayıda ilin adını verip aşırı sıcakların etkili olacağını söyledi. Bu sıcakların pastırma sıcakları olmadığını da belirtti. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü de 24 Eylül - 28 Eylül arası il il hava durumu tahminlerini paylaştı. İşte sıcakların artmasıyla ilgili tüm detaylar...

Haber 24-09-24 11:11

10 yaşındaki kayıp kız çocuğu 24 saatlik aramanın ardından ormanda böyle bulundu! Pijamalarıyla kıvrılarak uyuyordu... Kurtarma operasyonu anbean kaydedildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde kaybolan 10 yaşındaki bir kız çocuğu 24 saatlik arama-kurtarma çalışmalarının ardından bulundu. Termal görüntüleme drone'u kullanılarak gerçekleştirilen çalışmada 10 yaşındaki kız çocuğu ormanlık alanda pijamalarıyla uyurken bulundu.

Trend 24-09-24 10:59

24 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Eylül Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Eylül Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-09-24 09:20

TV yayın akışı 24 Eylül 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

24 Eylül 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 24 Eylül Salı Bahar, Dağ 2, Bir Gece Masalı, Bücür, Mehmed: Fetihler Sultanı, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 24 Eylül Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 24-09-24 09:09

Son dakika | Gram altın 2.900, çeyrek altın 5.000 liraya dayandı! Altın fiyatlarında çifte rekor

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Haftanın ikinci gününde ons altın fiyatı tarihi seviyelere yükselirken, gram altın fiyatı da yeni bir rekora imza attı. Çeyrek altın fiyatları 5000 liraya göz kırparken, uzmanlar sarı metalde yeni bir yükseliş yaşanabileceğine işaret etti. İşte 24 Eylül Salı Kapalıçarşı altın fiyatları ile güncel, anlık, canlı altın grafiği...

Finans 24-09-24 07:50

Son dakika: BENZİNE ZAM! Akaryakıt fiyatları yılbaşından bu yana 49’uncu kez arttı (24 Eylül Salı güncel benzin-motorin fiyatları)

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleri ile araç sahipleri tarafından merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Son olarak 1,83 TL indirim gelen benzin fiyatı bugün bir kez daha değişti. Peki 24 Eylül 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte İstanbul, İzmir, Ankara benzin ve motorin (mazot) fiyatı ile haberin detayları…

Finans 24-09-24 07:29

Beşiktaş'ın Hollandalı hocası van Bronckhorst, Eyüpspor galibiyetiyle 24 yıl sonra bir ilki başardı

Beşiktaş 6. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-1 ile geçerken Siyah-Beyazlılar'ın Hollandalı hocası 24 yıl sonra bir ilki başardı. İşte detaylar...

Spor 22-09-24 22:14

'Cutcode Summit' 24 Eylül'de İstanbul'da yapılacak

Saç ve güzellik endüstrisindeki en yaratıcı ve yetenekli profesyonelleri bir araya getiren 'Cutcode Summit' bu yıl 24 Eylül'de düzenlenecek.

Magazin 20-09-24 20:29

İlk kez görüldü! Her şey bir fok balığının köpek ısırınca ortaya çıktı... Kuduz virüsü bu sefer de deniz canlılarına bulaştı

Güney Afrika'daki kuduz uyarısı verildi. Bilim insanlarının söylemlerine göre bu virüs fok balıklarında tespit edildi. Virüsün deniz memelilerinde yayıldığı ilk kez görüldüğü açıklandı. Güney Afrika kıyılarında 24'ten fazla ölü kürklü fok bulunduğu ve hayvanlarda kuduz görüldüğünü tespit ettiklerini bildirildi.

Haber 20-09-24 17:42

Tek kareye 24 tanesi sığdı! Ürkütücü boyutlarda yüzlercesi var: Konya Ovası'nda Ay'ın yüzeyine benzedi, obruklar endişelendiriyor

Konya Ovası'nda korkutucu boyutlara ulaşan obruk oluşum hızı tek fotoğraf karesiyle de gözler önüne serildi. Gökyüzünden görüntülenen alanda bir kareye 24 obruk girdi. Obrukların tarım alanlarının yanı sıra yerleşim yerlerinde de oluşması tehlikeyi artırdı. Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık "Uydu görüntülerinde burası elek gibi, bir ay yüzeyi, sanki kraterlerin yoğun olduğu bir bölge gibi görünüyor" dedi.

Haber 20-09-24 13:28

Bahar ve Nihal Candan bir kez daha hakim karşısında! Ara karar açıklandı

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler bir kez daha hakim karşısındaydı. Alisya Bahar Candan’ın 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı davada ara karar açıklandı. Mahkeme, tüm tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Magazin 18-09-24 19:35

ŞOK'a Karcher elektrikli süpürge geliyor! 18 Eylül 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak eden alışveriş tutkunları sizi buraya alalım! Şok Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 18 Eylül Çarşamba 2024 tarihli bu haftaki yeni sayısı yayınlandı. Şok'ta bu hafta neler var? Gelin 18 Eylül - 24 Eylül 2024 ŞOK Aktüel listelerindeki indirimli ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 18-09-24 09:45

İlk ve Son'da Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin ateşli sahnesi gündem oldu! Çok iyiler...

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin 2021 yılındaki ilk sezonunda yer aldığı İlk ve Son'un yeni sezonu heyecanla bekleniyordu. Farklı bir aşk hikayesiyle 24 Ekim'de yayına girecek olan dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin ateşli öpüşme sahnesi de fragmana damga vurdu.

Magazin 17-09-24 15:10

Asgari ücret zammı için 5 hesaplı formül! Taban rakamlar belli oldu, masaya ilk o oran gelecek: 1 Ocak'tan önce...

Asgari ücret 2025 ne kadar olacak? Yeni asgari ücret zammı milyonlarca çalışanın gündeminde. 1 Ocak'tan önce açıklanması beklenen asgari ücrete zam oranı yıl sonu enflasyon beklentilerine göre ortaya çıkmaya başladı. Bu kapsamda asgari ücrete taban zamda rakamlar ve oranlar 5 farklı kurumdan geldi. Rakamlar 24-25 bin TL düzeyini işaret ediyor. İşte detaylar...

Finans 17-09-24 12:06

Erkekler ona yemek yemesi için para ödüyor! En çok beni makarna yerken beğeniyorlar

Sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace içerik üreticiliğinde hayli farklı bir yol izliyor. Kamera karşısında yemek yiyerek para kazanan Lace, erkeklerin en çok makarna yediği anları beğendiklerini söyledi. Sosyal medya fenomeninin şu anlık gelirinin ise 1 milyon Avustralya doları (yaklaşık 24 milyon TL) olduğu iddia edildi.

Trend 17-09-24 11:19

Kazada hayatını kaybeden Astsubay Ömür Kaygusuz’un kız arkadaşının paylaşımı yürek yaktı

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir’de motosiklet ile yolculuk yapan 24 yaşındaki Astsubay Ömer Kaygusuz’un yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda otobüsün altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetmişti. Naaşı memleketi Ordu’ya götürülen Astsubay Kaygusuz’un kız arkadaşının sosyal medyada yaptığı paylaşımı yürek dağladı.

Haber 17-09-24 10:04

Edirne'de 24 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 24 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 16-09-24 10:34

24 yıllık aranın ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri rekoru kırdı!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu birinci transfer ve tescil döneminin en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil ettiği Faslı forvet Youssef En-Nesyri oldu.

Spor 14-09-24 07:48

Miss Turkey 2024'ün ardından 'Ben temsil etsem daha iyi be' çıkışıyla gündemdeydi! Ahmet Çakar kendini böyle savundu

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. Bilgen'in birinciliği sosyal medyada birçok eleştiri aldı hatta 'Şabaniye' benzetmesi bile yapıldı. İdil Bilgen'in birinciliğinin ardından Ahmet Çakar'ın eski bir güzel için yaptığı yorum da yeniden gündeme getirildi. Çakar 'Ben temsil etsem daha iyi be' sözlerinin tepki çekmesinin ardından kendisini böyle savundu.

Magazin 13-09-24 14:34

Türkiye güzeli seçildi ama çok eleştirildi... İdil Bilgen'i bir de Instagram'da görün!

Türkiye’nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024 birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. 20 güzel arasından birincilik tacını almaya hak kazanan İdil Bilgen sosyal medyada birçok eleştirinin hedefi oldu. Bilgen hakkında 'Şabaniye' yorumları bile yapıldı. Sosyal medyada pek beğenilmeyen İdil Bilgen'in Instagram pozlarına ise beğeni yağdı.

Magazin 13-09-24 09:17