30 Aralik Masterchef Yeni Bolum Haberleri

Kadınlara 'yüzde 30 daha ucuz emeklilik' formülü! O tarihten sonra değişecek

Asgari ücret zammı pek çok kalemde etkili. Biri de doğum hizmet borçlanmaları. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, asgari ücret artışının, emeklilikte eksik primlerini doldurmak için hizmet borçlanması yapacaklar açısından maliyet artışı anlamına geldiğini belirtip yılbaşından önce doğum borçlanmasına dikkat çekti. Karakaş, asgari ücretin en az yüzde 30 oranında güncellenmesinin söz konusu olabileceğini işaret edip kadınların yeni yıl öncesi yüzde 30 daha ucuz doğum borçlanması yapabileceğini söyledi.

Finans 2024-10-16 09:46:17

Kimse bilmiyordu, o gerçek ortaya çıktı! MasterChef Alper'in önceden yaptığı meslek herkesi şaşırttı!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacı Alper'le ilgili kimsenin bilmediği bir gerçek ortaya çıktı. Alper'in daha önce yaptığı meslek duyanları şaşırttı.

Magazin 2024-10-16 09:24:17

Eastpak'ten Benetton'a ömürlük valizlerde %30 indirim başladı

Yeni bir valiz arayışı içinde misiniz? İşte size harika bir fırsat! Eastpak'ten Kipling'e, Benetton'dan Pierre Cardin'e en kaliteli ve fonksiyonel valizler kısa süreliğine %30 indirimle sizleri bekliyor. Yenilikçi tasarımlarımızla seyahatlerinizi her zaman olduğundan çok daha konforlu hale getirecek valizleri kaçırmayın. İşte sizin için seçtiğimiz indirimdeki valizler...

Haber 2024-10-15 16:32:18

Beyza Sevmediğim için yapmadım dedi! Şefler şaştı kaldı: Hayal kırıklığı...

MasterChef yeni sezonda yarışmacıların açıklamaları zaman zaman gündeme geliyor. Öne çıkan isimlerden Beyza bir tarif için "Sevmediğim için hiç yapmadım" deyince şefler şaştı kaldı

Magazin 2024-10-13 10:33:35

2025 için korkuttu: Çözüm bulunamazsa %35 daha az maaş ve zam alacaklar! Emekli maaş farkında formül arayışı....

Emekli maaş farkındaki bilinmezlik sürerken Bakanlık, emekli maaşları arasındaki yüzde 35'i bulan farkın kapatılması ya da azaltılması için harekete geçti. Öncelikle kaç kişinin emekli maaşında fark oluştuğunu belirlemek isteyen Bakanlık etki analizine başvurdu. Çıkacak maliyete göre; yeni emekli maaşı düzenlemesi kapsamında uygulanacak formül netleştirilecek. TÜED Başkanı Kazım Ergün, bir çözüm bulunamazsa "2025 yılında emekli olacaklar %30-35 arasında daha az maaş ve zam alacaklar" dedi.

Finans 12-10-24 08:29

MasterChef Kızıl Sakal, Cemre, Esra ve diğerleri... Eski yarışmacılar döndü seyirci tepki gösterdi

MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında eski yarışmacılar geri döndü. Cemre, Esra, Eren gibi isimleri gören seyirciler yarışmaya tepki gösterdi.

Magazin 10-10-24 10:50

'25 bin TL'nin üzerinde...' Asgari ücret için rakam verdi! Dev bankanın 'yüzde 30' tahminine yanıt: Geçmişte de yaptılar

Asgari ücret ne kadar olacak? Yeni asgari ücret tahminleri neler? Asgari ücret görüşmelerinin başlamadan tahminler ve değerlendirmeler konuşulmaya başladı. Özellikle Alman devi Deutsche Bank'ın tahmini gündem yaratırken Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal o tahmine yönelik değerlendirmelerini aktardı. Bal, "Geçmiş dönemde de yurt dışındaki gerek kredilendirme kuruluşları gerekse bu şekilde çok uluslu şirketler ve bankalar bu tür tahminler yaptılar" diyerek kendi beklentisini aktardı.

Finans 09-10-24 11:08

MasterChef eleme gecesinde şoke eden anlar! Yarışmacılar ve şefler çıldırdı | Diskalifiye olabilirler

MasterChef yeni sezonda eleme gecesinde potaya giren yarışmacılar elenmemek için mücadele edecek. MasterChef fragmanda yaşanan skandal anlar dikkat çekti. Yarışmacıların bazıları ve şefler çıldırdı. Bütün yarışmacılar dışarı çıkartıldı diskalifiye olabilir...

Magazin 06-10-24 15:21

MasterChef'te 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu! 'Dünyada az kişi yapabiliyor...'

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar 100 bin TL için mücadele verdi. Kırmızı takımda son ikiye kalan Eda ve Kaan arasından yaptığı haşhaşlı tatlıyla ödülün sahibi Eda oldu.

Magazin 05-10-24 13:29

Sofram'ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya bir kez daha MasterChef'te!

Tv8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı MasterChef Türkiye'ye geçtiğimiz sezon Deniz Mahsulleri Taco ürünü ile damga vuran Sofram'ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya bu sezon yine MasterChef Türkiye'ye konuk oluyor. Hüseyin Kankaya ve kardeşi Kaan Kankaya MasterChef'in yeni bölümde harikalar yaratacak.

Magazin 04-10-24 16:24

MasterChef jürisi Somer Şef'in kombini sosyal medyada gündem oldu! 'Zeki Müren gibi...'

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yıllardır jüri üyesi olarak yer aldığı MasterChef'in yeni bölümüne Somer Şef'in kombini damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan kombine yorum yağdı.

Magazin 04-10-24 15:45

Neden yemedi? MasterChef'te Mehmet Şef o yemeği görünce tadına bakmadı! Bu ne oğlum?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde mavi takım kaptanlığı için jüri üyeleri yarışmacılardan yağlama yapmalarını istedi. Mehmet Şef ise Hakan'ın tabağını görünce tadına bakmadı ve tepki gösterdi. Hakan'ın ise gözleri doldu.

Magazin 01-10-24 12:28

Okullardaki kirlilik için MEB'den yeni hamle: 30 bin temizlik personeli tahsis edildi

Okullarda temizlik sorunu Türkiye'nin önemli gündem maddelerinden biri haline geldi. Özellikle Ankara'daki bazı okullardaki kirlilik görüntüleri sosyal medyada da gündem olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığından konuyla ilgili yeni bir adım geldi. Bakanlık 30 bin temizlik personelinin okullara tahsis edildiğini duyurdu.

Egitim 30-09-24 17:23

MasterChef'te Mehmet Şef yarışmacıyı azarlayınca tepki çekti! Simitli Okyanus tabağı hatırlatıldı!

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Hakan'ın tadım için sunduğu tabağı sert sözlerle eleştirdi. Hakan'ın tabağında yer alan ekmek üzerinden eleştiri yapan Mehmet Şef'e kullanıcılar simitli Okyanus tabağını hatırlattı ve tepki gösterdi.

Magazin 30-09-24 14:40

Aylık 70 bin lira ve 30 gb internet! Maaşları altınla yarışır... Tüm ihtiyaçları işverene ait! Çoban bulamadıkları için hayvanlarını satıyorlar

Şehirleşmenin artmasıyla beraber çobanlık genç nesiller tarafından tercih edilmemeye başlandı. Hayvan sahipleri çoban bulamadıkları için problem yaşarken çoban maaşları asgari ücretin neredeyse 4 katından fazla oldu. Aylık olarak internet paketi imkanı da sunan hayvan sahipleri yeni neslin bu mesleğin tercih etmemesinden dert yanıyor.

Finans 30-09-24 13:29

ALTIN FİYATLARI 30 EYLÜL | Yarım, çeyrek ve gram altın kaç TL? Daha da yükselecek mi? Gözünüzü kapayın alın diyerek açıkladı... Tek şart Trump

30 Eylül altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Son günlerdeki yükselişiyle yatırımcısının yüzünü güldüren altın fiyatları yeni haftanın ilk, Eylül ayının son gününe de hareketli başladı. Gram altın, çeyrek altın güncel fiyatı yakından takip edilirken, altın yatırımıyla ilgili "Gözünüzü kapayın alın" çıkışı dikkat çekti. İşte 30 Eylül çeyrek, tam, yarım, Cumhuriyet altını ve gram altın fiyatları grafik tablo...

Finans 30-09-24 06:58

Ömür boyu etkileyecek... Emekliler dilekçe yetiştirmeye çalışıyor! Uzmanından güzel haber! Masada yeni formül var!

Enflasyonda yaşanan gerileme emeklilik aylıklarında olumsuzluk oluşturmaya devam ediyor. 31 Aralık 2024'e kadar emekli olacak olan vatandaşların 2025 yılında emekli olanlara göre yüzde 30 daha fazla maaş alacak olması bir yığılma oluşturdu. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 2025'te emekli olanların zarar etmemesi adına çalışma yapılacağına işaret etti.

Finans 29-09-24 12:44

Asgari ücret zammı için ‘Bu stratejinin bir parçası’ dedi: Uzman isimden canlı yayında dikkat çeken sözler: ‘Yüzde 30 şaşırtıcı olmaz…’

Asgari ücret kaç TL? olacak sorusu yeni yıla günler kala belli olacak. Asgari ücret zammı 2025 yılı için milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenirken ekonomistlerin tahminleri o rakamları işaret etti. İş Portföy Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Sezgin canlı yayında yaptığı açıklamasında enflasyonun kontrol altında tutulması için atılan adımların önemine vurgu yaparken, asgari ücrete ara zam yapılmamasının bu stratejinin bir parçası olduğunu ifade etti. Zam beklentisini de açıkladı.

Finans 28-09-24 10:34

Kredi kartı ve kredi yapılandırmasında borçlular bankanın insafına kaldı! 26 Eylül dönüm noktası olacak

Kredi kartı ve tüketici kredisi borç yapılandırmasında yeni düzenlemeler netleşti. Kredi kartı yapılandırmasında başlangıç noktası 26 Eylül olarak belirlendi ve geriye dönük borçlar için yapılandırma yapılabilecek. Asgari ödeme tutarını 30 gün boyunca ödemeyen kart sahipleri, bu yapılandırma imkanından yararlanmak için başvuru yapabilecek. Ancak, yapılandırma talebinin kabul edilip edilmeyeceğine bankalar karar verecek.

Finans 28-09-24 10:00

24 ilçe il mi olacak? İl sayısı 105 mi oluyor? TÜİK verilerindeki '100 bin ve 30 km' detayı gündem oldu! Türkiye haritası değişebilir

Hangi il ilçe olacak? İl sayısı artıyor mu? Yıllardır ara ara gündeme gelen "İlçeler il olacak" iddialarıyla ilgili Türkiye İstatistik Kurumu'ndaki (TÜİK) son detay dikkat çekti. Söz konusu verilere "100 bin ve 30 km" şartını sağlayan ilçelerin il olması beklenirken, Türkiye haritasının da yeni illere göre değişebileceği belirtildi. 24 ilçenin il olma şartını sağladığı gözlemlenirken, "İl sayısı 105 mi oluyor?" sorusu akıllara geldi.

Finans 27-09-24 13:46

Kim kazandı? MasterChef'te 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu!

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar 100 bin TL için yarıştı. Kırmızı takımdan son ikiye kalan Beyza ve Zübeyde arasından yaptığı tatlıyla Beyza ödülün sahibi oldu.

Magazin 27-09-24 13:44

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu başlamadan görüntüler sızdı! Peçeli hali sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi şimdilerde yeni sezonuyla büyük bir heyecanla bekleniyor. 30 Eylül'de yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizi daha başlamadan görüntüleri sızdı. Dizideki Zeynep karakterinin peçeli hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-09-24 08:34

Son dakika: 30 bin temizlik personeli işe alınacak! Bakan Işıkhan duyurdu: İşte aranan şartlar ve başvuru süreci...

Son dakika haberi... Devlet okullarında yaşanan temizlik personeli sıkıntısı 30 bin yeni personelle çözüme kavuşturulacak. Açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Peki 30 bin personel alımı başvuru ne zaman? Maaş ne kadar olacak? Başvuru şartları neler? İştehaberin detayları...

Finans 23-09-24 14:36

MasterChef fragmanında korkunç anlar! Kızgın yağ döküldü favori isim iddiaya göre devam edemeyecek! Suratı yandı çocuğun

MasterChef 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar her bölümde kendilerinden istenen yemekleri en güzel şekilde çıkarıp oyunu kazanmak için kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında korkunç bir kaza yaşandı. Balık restoranı yemeklerinin yapıldığı bölümde favori yarışmacı Onur'un ellerine ve yüzüne kızgın yağ sıçradı. İddiaya göre o isim yarışmaya devam edemeyecek.

Magazin 11-09-24 15:35

Arda Turan'ın Eyüpspor'u transferde durdurulamıyor! Bir oyuncuyu daha kadrolarına kattılar

Süper Lig’in yeni ekibi Eyüpspor, 30 yaşındaki Portekizli stoper Ruben Vezo’yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Eyüpspor'un kadrosunu güçlendirmeye hızla devam etmesi, rakiplere gözdağı verdi.

Spor 06-09-24 14:33

Meteoroloji saat verdi! İstanbul dahil çok sayıda kentte sağanak bekleniyor! İşte 30 Ağustos hava durumu bilgileri…

Sıcak hava dalgasının ardından gelen sağanak yağışlar az da olsa havada bir rahatlama sağladı. Meteoroloji açıkladığı yeni hava durumu raporunda bazı iller için yine kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Yağışların öğle saatlerinden sonra etkili olacağı tahmin edilirken İstanbul dahil çok sayıda kent için alarm verildi. İşte il il hava durumu ve sağanak yağış beklenen bölgeler...

Haber 30-08-24 08:16

Deprem için binalara yerleştirilecek! DAMAS seri üretime hazır: Sarsıntı anında devreye giriyor... Zaman kazandırabilecek

Deprem anında ve sonrasında birçok can kurtarması hedeflenen yeni cihaz geliştirildi. DAMAS adı verilen cihaz binalara yerleştirilecek. Uçaklardaki kara kutulara benzeyen cihaz enkaz altındaki sesi 30 kat yükseltiyor, enkaz altındaki canlıların sayısını yüzde 100 doğru tespit ediyor. Cihazın başka birçok hayati özelliği de var!

Haber 30-08-24 08:02

İstanbulkart'ta öğrenci indirimine '30 yaş sınırı' ile ilgili yeni detay! AK Parti dava açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, 30 yaşından gün almış öğrencilerin ulaşımda "Öğrenci İstanbulkartı"ndan yararlanamayacak olmasına yol açan İBB Meclisi kararının iptali için dava açtıklarını duyurdu.

Haber 23-08-24 22:22

Yurt dışı alışverişlerinde vergi ve limit değişti! Yeni düzenleme devreye girerken alışveriş siteleri de düğmeye bastı…

Yurt dışından yapılan internet alışverişlerinde yeni düzenlemeler 21 Ağustos itibariyle devreye girdi. 4458 sayılı Gümrük Kanunu çerçevesinde, yurt dışı e-ticaret platformlarından yapılan hızlı kargo alışverişlerinin limiti 150 Euro’dan 30 Euro’ya çekildi. Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi oranı yüzde 30, AB dışı ülkelerden gelenlerde ise yüzde 60 olarak belirlendi.

Finans 21-08-24 07:50

Yeni emekli için 5 adım! Aralık ayını kaçıran üzülecek: Hem yüzde 30 fazla maaş hem de indirim...

Bu yıl emekli olacak sigortalılar için beş ayrı gelişme de yaşanacak. Yüz binler hem 2025'te göre yüksek güncelleme rakamlarından yararlanacak, hem de taban maaş, promosyon ve enflasyon artışlarını alacak. İndirim imkanları yeni emekliler için de geçerli olacak.

Finans 17-08-24 13:53

Transfer tahtası bir açıldı pir açıldı! Fatih Erbakan bu kez çok kızacak! AK Parti teklifini yaptı

Yerel seçimlerdeki başarısıyla tüm Türkiye'de sürprizler yapan Yeniden Refah Partisi, 30 büyükşehir arasında da Şanlıurfa'da ipi göğüslemiş ve belediyeyi AK Parti'den almıştı. Bölgede etkin bir siyaset izleyen Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'nın yeni belediye başkanı olmuştu. AK Parti, transferlerine devam ederken ilk hedef olarak Kasım Gülpınar'ı görüyor. İşte kulis haberinin detayları...

Haber 15-08-24 14:56

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı! 30 milyon Euro'nun altındaki teklifler değerlendirilmeyecek

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Barış Alper Yılmaz konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Barış Alper'e gelecek tekliflerin alt limitini belirledi ve diğer tekliflere yanıt bile vermemeye karar verdi.

Spor 28-07-24 14:07

30 Temmuz'da açıklanacak! İhracatta yeşil dönüşüme yönelik yeni destek paketi geliyor

Ticaret Bakanlığı, ihracatçıların küresel pazarlarda sürdürülebilirlik ekseninde yeniden şekillenen ticaretin kurallarına en hızlı şekilde uyum sağlamaları için "Responsible® Programı" olarak uygulanacak olan Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'nin ayrıntılarını 30 Temmuz'da kamuoyuyla paylaşacak.

Finans 27-07-24 10:43

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor 23-07-24 13:08

MasterChef'in yeni yarışmacısı Ayşe Ekiz oldu! Yayladan çektiği katılım videosu sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı salladı ve genç yarışmacıya dair pek çok yorum yapıldı. Ayşe için yapılan yorumlar dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 08:59

50,30,25 derken şimdi de 20'ye düştü! ÇAYKUR'dan yeni kontenjan kararı!

ÇAYKUR, 50 kilogramdan 30 kilograma daha sonrasında 25 kilograma düşürdüğü günlük çay alım kontenjanını bugünden itibaren dekara 20 kilogram olarak uygulanacağını duyurdu.

Finans 20-07-24 14:15

Meclis'e sunuldu: Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geliyor! Yüzde 80'den 30'a düşecek ama...

TBMM Başkanlığına sunulan kanun teklifi ile şarj edilebilir hibrit (Plug-in Hybrid) otomobillere ÖTV indirimi geliyor. Yeni teklife göre şarj edilebilir hibrit otomobillere özel ÖTV oranları da belli oldu. Yüzde 80’den yüzde 30’a inecek! Ancak bu kapsama giren bir tek model var. İşte detaylar…

Finans 15-07-24 09:09

SON DAKİKA: Emekli aylığında yüzde 30 farka neden olacak! Bir detay tabloyu değiştirecek! Takvimlerinizde o tarihi işaretleyin

Son dakika haberi: En düşük emekli aylığının açıklamasına sayılı günler kaldı. Emekliler zam oranlarında değişiklik olup olmayacağını merak ederken yeni emekli olacaklar da maaşlarında kayıp yaşamamak için en doğru tarihte dilekçelerini teslim etmenin yollarını araştırıyor. Yüksek emekli maaşı alabilmek için en doğru tarih hangisi? Emekli aylığında yüzde 30 farka neden olan detay nedir? Takvimlerinize o tarihi işaretleyin... İşte detaylar...

Finans 14-07-24 07:28

1 Ağustos'ta başlıyor! Belediyelere aydınlatma zammı: Yüzde 30'a yükselecek, BOTAŞ'ın borçları silinecek

Sokak aydınlatma giderleriyle ilgili yeni düzenleme geliyor. Tasarruf tedbirlerine ilişkin hazırlanan paketle birlikte belediyelere 'aydınlatma zammı' yapılacak. Söz konusu yeni düzenleme ile birlikte; büyükşehir ve mücavir alanlarındaki belediyeler için aydınlatma giderleri kapsamında kesilen yüzde 20’lik pay, yüzde 30’a, diğer belediyeler için ise yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkarılıyor. Öte yandan aynı düzenlemeye göre BOTAŞ'ın doğal gaz ithalatından kaynaklanan her türlü borcu da silinecek.

Finans 11-07-24 08:30

Ne kadar emekli maaşı alırım? En düşük maaş, refah payı derken yeni emekli olacaklara ipucu! 24.040 TL'yi görebilir...

Emekli maaş zamları ve en düşük aylık gündemdeyken, yeni emekli olacaklar da şimdiden hesap yapmaya başladı. ‘Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?’ sorusuna yanıt arayanlar E-Devlet’ten rakamı görebiliyor. Ancak emeklilik dilekçesinin veriş tarihi yüksek emekli maaşı için kritik bir anahtar olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Merkez Bankası'nın enflasyon hedefi tutarsa aylıktaki fark yüzde 30'u aşacak. İşte detaylar…

Finans 08-07-24 14:05

Bakan Uraloğlu duyurdu! Yollarda yeni dönem başlayacak! Hepsini haber verecek: Akıllı ulaşım sistemleri kuruluyor: Tarih verildi

Araç sürücüleri dikkat! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yollara akıllı ulaşım sistemlerinin (AUS) kurulacağını bildirdi. Uraloğlu, "Kooperatif ve Akıllı Ulaşım Sistemlerine Yönelik Merkezi Yazılım Platformu ile yeni nesil iletişim teknoloji ve protokolleri kullanılarak haberleşme ile uyarı senaryolarının gerçekleştirileceği 30 kilometrelik kesimde pilot sahada bir proje başlattık." dedi. Uraloğlu projenin bitiş tarihini de duyurdu.

Finans 07-07-24 09:00

TV yayın akışı 4 Temmuz 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Temmuz 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Temmuz Perşembe akşamı Dünya Güzellerim Tatilde, Aşk-ı Memnu, Alan, Yol Arkadaşım, Sen Türkülerini Söyle, Eski Köye Yeni Adet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl?

Trend 04-07-24 07:47

ABD'de mortgage faizleri yeniden yüzde 7'nin üzerinde

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,03'e yükselirken, mortgage başvuruları yüzde 2,6 azaldı. Hem yeni hem de ikinci el konut stoku son birkaç ayda artsa da haziran ayının son haftasında satın alma başvurularının azaldığını ifade eden Fratantoni, yeniden finansman faaliyetinin de durgun kaldığını kaydetti.

Finans 03-07-24 17:32

Başkasının IBAN’ını, POS cihazını kullananlar dikkat! Saat 16.00'da Erdoğan'ın önüne geliyor: En az 30 bin TL ceza kesilecek

İş dünyasının görüşüne sunulan vergilerde yeni Torba Yasa Teklifi’nin ayrıntılarına ulaşıldı. Bugün Kabine’de Erdoğan’a sunulması beklenen yeni vergi düzenlemelerinin gayrimenkul ile ilgili maddelerinin birçoğu listeden çıkarıldı. Başkasının POS cihazı ve IBAN’ını kullananlar içinse cezada rakamlar belli oldu.

Finans 02-07-24 10:45

Hesaplarında 450 milyon dolarlık işlem hacmi tespit edildi! 87 lüks araba, 20 ev, 5 arsa...

30 ilde yasa dışı bahis oynatıp 6 ilde ofis kuran şebekeye yönelik operasyonda yeni detaylara ulaşıldı. Kaçak bahisçilerin hesaplarında 450 milyon dolarlık işlem hacmi tespit edildi. 173 şüpheliden 83'ü tutuklandı. Ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 553 milyon lira değerindeki 2 şirket, 87 lüks araç, 20 konut, 5 arsa ve iş yerine tedbir kararı uygulandı.

Haber 29-06-24 15:08

SON DAKİKA | EPDK duyurdu! Elektriğe zam... İşte yeni tarife ve tarihi

Son dakika haberi: Elektriğe yüzde 38 zam geldi. EPDK'dan yapılan açıklamada "Elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30 oranında artış yapılmıştır" denildi. Zam oranlarının 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacağı belirtildi.

Finans 28-06-24 13:17

Değişimiyle gündem olmuştu! MasterChef Mehmet Şef kilo verme sırrını açıkladı

MasterChef Türkiye yeni sezonu başladı. Programın jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya verdiği kilolarla dikkat çekti. Nasıl kilo verdiği merak konusu olan ünlü şef kilo verme sırrını program esnasında açıkladı. İşte Mehmet Şef'in kilo verme sırrı...

Manşet 25-06-24 13:57

Simpsonlar'ın kehaneti çok konuşuldu! 1990'lardaki bölümdeki üç gözlü balık keşfi gerçek oldu... Simpsonlar yine bildi

30 yılı aşkın süredir devam eden ünlü çizgi dizi The Simpsons (Simpsonlar) geleceğe yönelik tahminlerinin gerçekleşmesiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Bu kez Grönland kıyılarında üç gözlü bir balığın keşfi sosyal medyada yeni bir Simpsons kehaneti olarak yorumlandı. Dizinin hayranları 1990'lı yıllarda çekilen bir bölümü anımsatarak dizinin bir kehanetinin daha gerçek olduğunu söyledi.

Trend 21-06-24 14:01

12 saat enkaz altında kaldı! Masterchef'e katılan Kuzey Baran Korkmaz şefleri çok etkiledi!

Masterchef yeni sezon hızlı başladı yarışmacıların hayat hikâyesi de sosyal medyada konuşuluyor. Hatay'da depremde ailesi ile enkaz altında 12 saat kalan Kuzey Baran Korkmaz da anlattıklarıyla şefleri etkiledi.

Magazin 17-06-24 08:36