6 Subatta Okul Tatil Mi Haberleri

Assos nerede? Assos'a nasıl gidilir? Assos yol tarifi

Assos, M.Ö 6. yüzyılda Midilli adasından gelen kolonistler tarafından kurulan antik bir Yunan kenti olarak tarihte yerini alır. Ünlü filozof Aristoteles'in 3 yıl boyunca burada yaşayıp ders verdiği Assos, antik dönemde önemli bir ticaret ve kültür merkeziydi. Hem tarihi derinlikleri hem de büyüleyici doğal güzellikleri ile bilinen bu kent, aynı zamanda ekonomik bir tatil arayanların gözde destinasyonlarından biridir. Peki, Assos'a nasıl gidilir?

Haber 2024-08-13 17:47:50

Tatile gittiği yurt dışında fidye için kaçırılan Türk vatandaş vücudundaki izleri gösterdi: Korkup bizi dağ yolunda bıraktılar!

Tatil için Gaziantep'ten Hırvatistan'a giden Muhammed Çolak, Afgan olduğunu öne sürdüğü bir grup tarafından kaçırılmıştı. Dışişleri Bakanlığının devreye girmesiyle Çolak bugün İstanbul'a getirildi. 5-6 gün rehin kaldığını söyleyen Çolak yaşadığı korkunç süreci anlatıp vücudundaki darp ve yara izlerini gösterdi.

Haber 2024-08-12 20:31:25

'İstanbul daha az bunalacak' Yeniden aşırı sıcaklar geldi mi, gelecek mi derken... Meteoroloji son dakika 2 - 6 Ağustos hava durumu tahmini

Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bir süredir aşırı sıcaklarla mücadele eden vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminini paylaştı. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken bazı bölgelerde yağış bekleniyor. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 2024-08-02 09:46:10

Tatile gitmeden önce bilmelisiniz: Regl döneminde denize girilir mi?

Regl dönemlerinde denize veya havuza girilip girilmeyeceği merak ediliyor. Her ay yaşanan adet dönemi bazı kadınların tatil planına denk gelebiliyor. Bu noktada regl döneminde suya girmenin zararlı olup olmadığı birçok kadın tarafından araştırılıyor. Peki, regl döneminde denize girmek zararlı mıdır?

Kadin 2024-07-31 12:03:07

5 katına çıkıyor... Milyonlarca veli, kara kara düşünmeye başladı: Okul kitaplarına yüzde 400 zam geliyor!

Velilerin 'özel okul zammı' kabusu; servis ve yemeklerin ardından ders kitabı ücretleriyle devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 6 ila 10 bin lira olan kitap ücretlerinin bu yıl 5 katına çıkması bekleniyor. Birçok özel okulun şimdiden 40 bin TL'lik kırtasiye faturası hazırlığında olduğu belirtilirken, veliler ise kara kara düşünmeye başladı.

Finans 17-07-24 08:42

Tolgahan Sayışman'ın devasa teknesi görenleri şaşırttı! Bir bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile tescilli güzel Almeda Abazi, 6 yıl önce gösterişli bir törenle nikah masasına oturmuştu. İkili son olarak devasa tekneleriyle tatil yaparken görüntülendi.

Magazin 16-07-24 07:53

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşında son durum: 'Sıfır zam' tehlikesi sonrası harekete geçildi! Masada 2 farklı rakam var! 500 TL daha eklendi

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla emekli maaşları için zam oranları da netleşti. SSK ve Bağkur emeklileri için 6 aylık enflasyon farkı yüzde 24.73 olunca kök maaşı 8 bin TL ve altı olanlar için 'sıfır zam' tehlikesi ortaya çıktı. Milyonlarca emekli en düşük emekli maaşına yeni düzenlemeyi bekliyor. En düşük emekli maaşında son durum ne, 10 bin TL'den yukarı yükselecek mi? Masada iki farklı rakam var. İşte detaylar...

Finans 10-07-24 12:39

Kalabalıktan uzak, özel ve rahat: Kiralık villada tatil yapmanın 12 avantajı

Tatil hayallerinizde kalabalıktan uzak, huzurlu ve tamamen size özel bir deneyim mi var? İşte kiralık villada tatil yapmanın size sunacağı 12 muhteşem avantaj!

Trend 04-07-24 21:52

Kafa dinlemek isteyenlere: Tatilinizi unutulmaz kılacak Ege’nin en güzel koyları

Ege deyince aklınıza sadece Bodrum, Çeşme mi geliyor? Hayır canım, Ege'nin saklı hazineleri, gizli cennetleri var. Tatil planlarınıza ekleyebileceğiniz bu muhteşem koyları keşfetmeye ne dersiniz?

Trend 04-07-24 01:17

Yaz mı kış mı? Bu test yapman gereken tatili söylüyor!

Senin bu yıl yapman gereken tatil ne? Deniz, kum ve güneşle yaz tatili mi yoksa daha sakin bir kış tatili mi? Hemen testi çöz, cevabını öğren!

Trend 30-06-24 22:18

Senin bir villada aradığın şeyin ne olduğunu tahmin ediyoruz!

Tatil planları yapmaya başladın ama nasıl bir villada kalmak istediğine karar veremedin mi? Merak etme, bu test tam sana göre! Soruları cevaplamaya başla ve villanda aradığın şey neymiş öğrenelim!

Trend 28-06-24 19:40

Kalabalık tatil yapmak isteyenlere özel: Erken rezervasyon yaptırmanın sağladığı 10 yarar

Arkadaşlarınızla veya ailenizle toplanıp gideceğiniz tatilin huzur ve güzel geçmesini istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bu noktalardan biri rezervasyonun erken yapılması. Neden mi? Gelin bu sorunun cevabına birlikte bakalım!

Trend 28-06-24 16:20

Ailecek deniz keyfi yapmak istemişlerdi! Çocuklarının gözü önünde boğuldular... Güçlü bir akıntıya kapılıp sürüklendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Stuart kentindeki Hutchinson Adası'nda tatil yapan Brian Warter ve Erica Wishart ile 6 çocuğu korkunç bir olayla sarsıldı. Çocuklarının gözü önünde Brian Warter ve Erica Wishart çift boğularak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarılmalarına rağmen daha sonra hastanede öldükleri açıklandı.

Trend 26-06-24 09:09

Rusya’da kanlı saldırı: Savaş evimize geldi! Çatışma çıktı, sokakta cansız bedenler olduğu görüldü... Arkasında IŞİD mi var?

Rusya'nın Dağıstan bölgesinde peş peşe silahlı saldırılar gerçekleşti. Önce bir polis noktasını hedef alan şahıslar ardından sinagog ve kiliseye saldırdı. Olaylarda aralarında polislerinde olduğu en az 15 kişi hayatını kaybederken, çıkan çatışmada 6 saldırgan öldürüldü. Avrupa medyasına yansıyan haberlerde, saldırıların arkasında IŞİD terör örgütünün olduğu öne sürüldü. Dağıstan Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sergey Melikov, "Savaş evimize geldi." dedi.

Haber 24-06-24 07:49

MEMUR EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI: Bu kez 4 formül masada! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Refah payı için gözler Ankara’da

Memura emekliye zam düzenlemesi için kısa bir süre kala 20 milyondan fazla kişi hesap yapmaya başladı. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Memur Temmuz 2024 zam oranı ne olacak? Masada emekli kök maaşları için 4 formül var. En çok merak edilen ise 6 aylık enflasyon farkına refah payı gelip gelmeyeceği. Tatil dönüşü SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi için refah payı netleşecek. İşte emekli zammı ve memur zammı için son rakamlar…

Finans 22-06-24 10:04

Bayram tatilinin acı bilançosu: 36 ölü 6 bin 550 yaralı

Geçen hafta cuma günü mesai bitimiyle beraber 9 günlük tatil resmen başlamıştı. Tatil için yollara çıkan vatandaşlar büyük kalabalıklara neden oldu. Şu ana kadar gerçekleşen kazalarda ise 36 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 550 kişi ise yaralandı.

Haber 20-06-24 10:02

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

EURO 2024'ün en heyecanlı günü! A Milli Takım makus talihini Gürcistan karşısında kırabilecek mi? Türkiye'nin 'ilk maç' şanssızlığı

Nefesler tutuldu gözler saat 19.00'a çevrildi. A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'teki ilk sınavını bu akşam Gürcistan karşısında verecek. Bu zamana kadar 6 kez Avrupa Şampiyonasına katılmayı hak kazanan 'bizim çocuklar' ilk maçların hiçbirinde puan alamadı. Türkiye bu talihsizliği Gürcistan karşısında kazandığı zaferle kırmaya çalışacak. İşte Milli Takımımızın muhtemel 11'i...

Spor 18-06-24 11:42

Yunanistan'da ödenen hesaplar sosyal medyanın gündemine yerleşti! Masalarda yok yok... 6 kişinin sadece 3500 TL ödedi: Türkiye daha pahalı

Bayram tatilinin gelmesiyle birlikte yurdun dört bir yanından tatil noktalarına akın akın ziyaretler oldu. Vizesi olanların ilk tercihi ise Yunan adalarıydı. Bayram yoğunluğunun yaşandığı Yunanistan'daki Türk tatilcilerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise gündem yarattı. Özellikle tatilcilerin ödedikleri hesapları sosyal medyadan paylaşmasına yorum yağdı.

Trend 18-06-24 10:36

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? Tatil pozları gündemde

Yalı Çapkını setinde tanıştıktan bir süre sonra dudak dudağa yakalanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı. Çiftin evlendiği iddiaları gündemdeyken ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.

Magazin 17-06-24 07:05

'İnsan arkadaşını kesip de mangala koyabilir mi?' Bayramın en şanslı koçu Gittiği her yere götürüyor, aynı çayı içiyorlar

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken alıp büyüttüğü koçunu gittiği her yere götürüyor. Birbirlerine çok bağlandıklarını anlatan Ergin, arkadaşlıkları pekişince ona tasma aldığını ve tasma alırken yaşadığı ilginç anıyı anlattı. Ergin, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bugünlerde koçunu kesinlikle kesmeyi düşünmediğini "Nasıl kesebilirim zaten rüyalarıma giriyor. İnsan arkadaşını kesip de mangala falan koyabilir mi?" sözleriyle ifade etti.

Haber 13-06-24 15:25

Altın fiyatlarında hareketlilik! Kritik gün yaklaştı, İslam Memiş, İki ihtimal var diyerek rakamları duyurdu!

İç piyasada güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında hareketlilik... Altın yatırımcıları "Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt ararken altında kritik gün de yaklaştı. Cuma günü öncesi 6 Haziran Perşembe günü gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar işte güncel altın fiyatları...

Finans 06-06-24 10:24

Mevduat faizleri bankada parası olanı üzdü! Türk Lirası ihtiyacı azaldı, faiz oranları düştü: ‘Yeterli seviyede…’ diyerek açıkladılar

Mevduat faizlerinde düşüş hızlandı. Bankada parası olan yatırımcılar iki haftada 6 puandan fazla düşen mevduat faizi oranlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyordu. Uzman isim faizlerde düşüşün sebebini açıkladı. Ekonomist Muhammet Bayram, “Bankaların mevduat toplama ihtiyaçları azaldı” diyerek altın mı, dolar mı, borsa mı, mevduat faizi mi? sorusuna da yanıt verdi.

Finans 03-06-24 08:47

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Hükümetin hesabı net diyerek duyurdu: Kök maaş ve emekli zammında asgari ücret detayı! Oranları tek tek açıkladı

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin temmuz zammında geri sayım başladı. Emekliler 6 aylık enflasyon farkının üzerine refah payı ya da seyyanen zam yapılıp yapılmayacağını konuşurken zam oranında da tablo şekilleniyor. Emeklilere zam oranı ne kadar olacak. Kritik tarih 3 Temmuz -20 Temmuz arasında. Kök aylık ve en düşük emekli aylığı hesaplamaları değişir mi, en düşük emekli aylığı asgari ücrete sabitlenir mi? İşte detaylar...

Finans 31-05-24 07:40

Müdür yardımcısı dehşeti! Öğrencinin üzerine araç sürüp kesici aletle kovaladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki F.M.B., iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.'nin saldırısına uğradı. F.M.B.'nin ailesi, okul servisinden indiği sırada çocuğun üzerine aracını sürdüğü ve kesici aletle kovaladığı gerekçesiyle A.Ç.’den şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı A.Ç. savcılıkça serbest bırakılırken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 15:31

Kırklareli'ndeki selde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetmişti! Mahkemede gergin anlar: O söz tansiyonu yükseltti, fenalık geçirdi

Kırklareli'nde geçen yıl meydana gelen sel felaketinde bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi, kapıldığı sel sularında hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında gergin anlar yaşandı. Selde kızı ile damadını kaybeden bir kadın, tutuklu sanık Bülent Bayrak'a "Bu fotoğrafa iyi bak, hesabını vereceksin" dedi. Bunun üzerine Bayrak'ın babası ise "Kızının ölümü üzerinden dans ediyorsun" dedi. Anne bunun üzerine fenalık geçirdi, salona sağlık ekipleri davet edildi.

Haber 24-05-24 21:10

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 17-05-24 15:39

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Okul öncesi nasıl yazılır? Okul öncesi ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe'de çok fazla sözcük türü bulunur. Bu farklı sözcük türlerinden biri de birleşik türde olan kelimelerdir. Bazı birleşik türde kelimeler bitişik, bazıları ise ayrı olarak yazılır. Hangisinin nasıl yazılacağı ise Türkçe yazım kuralları doğrultusunda belirlenir.

Egitim 05-05-24 22:09

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 02-05-24 09:48

Huzurevi bocce takımları tatil yaptıkları Alanya'da turnuvada karşılaştı

Antalya'da geçen yıl düzenlenen 6. Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi'ni ilk dört sırada bitirerek Alanya ilçesinde tatil kazanan 4 huzurevi takımı, bocce turnuvasında karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 14:33

%0 Faizli 25.000 TL ile Acil Nakit İhtiyaçlarınıza Faizsiz Çözüm!

Bankadan Şok Teklif! Faizsiz 25.000 TL mi olur demeyin, %0 faizli 6 taksitli 25.000 TL Nakit Avans  Fırsatı Mevcut!

Finans 18-04-24 10:15

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

MEB, öğrenciler için Ara Tatil Etkinlik Kitabı hazırladı

Kitapta, ara tatilde çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığını destekleyerek bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığını sağlayacak özgün etkinliklere yer veriliyor

Yurthaber 05-04-24 15:19

Canlı Kocaeli seçim sonuçları! Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak?

Kocaeli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kocaeli seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:01

Canlı Kars seçim sonuçları! Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı önde?

Kars seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullanabilecekler. Kars seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:37

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Hatay'da okul açılışına katıldı:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "6 Şubat'ta da beraberdik, depremi birlikte yaşadık, acılarımız o kadar büyük ki bu acıları unutmamız mümkün değil." dedi.

Yurthaber 21-03-24 15:22

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

Nakit avans adımından sonra kredi kartına yeni düzenleme mi geliyor? Taksitten, limit sınırına işte masadaki 6 önlem!

Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında nakit avans vade sayısına sınırlama geldi, ihtiyaç kredilerinde de faiz yükseltildi. Nakit avans adımdan sonra kredi kartlarına yeni bir düzenleme daha gelir mi? Masadaki önlemler neler?

Finans 14-03-24 11:25

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Çocuklarının sayısını '36 yaşında 6 çocuk annesi' notuyla paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı... 'Hepsi senin mi?'

Sosyal medyada '6 kız 1 anne' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medyadaki bir akıma dahil olan anne kendi doğum tarihi ile çocuklarının doğum tarihini paylaştı. O anlar sosyal medyadan gündem oldu.

Trend 15-02-24 10:32

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-24 14:47