7 Cekmeceli Derin Dondurucu Haberleri

Hepsiyle ayrı ayrı önce kahvaltı yapıp sonra katletmiş! Bir evde 4 ceset... 'Derin dondurucu' vahşetinde istenen ceza belli oldu

İzmir'de bir evden 4 cesedin çıktığı 'derin dondurucu' vahşetinde ortaya çıkan kahvaltı detayı tüyler ürpertti. İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesetlerinin bulunmasına ilişkin tutuklu sanık hakkında "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek 3 kadına karşı kasten öldürme" ve "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 2024-06-05 14:41:40

'Yurt dışına kaçabilirdim' Cesedi derin dondurucudan çıkmıştı! 3 yaşındaki Lina'nın davasında karar 'Hiçbirine indirim uygulamadı'

Gaziantep'te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 2024-04-03 17:50:26

Özkan Uğur'un duygu dolu anları gündem oldu! Ah tontonum...

Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesi Türkiye'de 7'den 77'ye herkeste derin üzüntü yarattı. Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte "No Problem" isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anları hatırladı.

Magazin 2023-07-09 08:15:40

İzmir’deki 'derin dondurucu' vahşetinde yeni gelişme! Katliamla sonuçlanan 'aşkın fotoğrafı' ortaya çıktı

Son dakika haberine göre; Türkiye'nin konuştuğu katliamda önemli bir gelişme yaşandı. İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Haliyev'e yardım ettiği öne sürülen 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan katilin 10 yıldır birlikte yaşadığı Gülkamar Hanimova'nın birlikte fotoğrafı ortaya çıktı...

Haber 2023-06-21 09:45:24

İzmir'deki katliamda kan donduran detaylar! Öldürdüğü kişilerin telefonlarını satıp derin dondurucu almış

Tüm Türkiye'yi sarsan İzmir'deki derin donduruculu vahşette yeni detaylar ortaya çıktı. Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, Çeşme’de film gibi operasyonla yakalandı. Katil zanlısının, öldürdüğü kişilerin telefonlarını satıp derin dondurucu satın aldığı belirlendi. Hallyev'in öldürdüğü 4 kişiyi toplam 160 parçaya böldüğü öğrenildi. Şüphelinin, olayı 13 Haziran'da gerçekleştirdiği ve geçmişte kasaplık yaptığı ortaya çıktı. İşte vahşetin detayları...

Haber 20-06-23 13:50

Esnafa derin dondurucu sordu, kıskançlığından katliam yaptı! İzmir'deki vahşette '60 torba' detayı şok etkisi yarattı... Caninin fotoğrafı ortaya çıktı

Türkiye İzmir'de Türkmenistan uyruklu bir anne, iki kızı ve kızlardan birinin sevgilisinin paramparça edilmiş cansız bedenlerinin derin dondurucuda bulunduğu vahşeti konuşmaya devam ederken korkunç olayda her geçen yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Son olarak cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf eden Saparmurat Haliyev'in fotoğrafı ortaya çıktı. Tanınmaz hale gelen cesetlere DNA testinin ardından uygulanan işlem de dikkat çekti. İşte Türkiye'yi sarsan dehşetten yeni detaylar!

Haber 20-06-23 08:49

İzmir'de bir evde bulunan 4 cesetle ilgili DNA incelemesi yapılacak

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu ve buzdolabının içinde bulunan Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedine ilişkin otopsi işlemleri sürüyor.

Yurthaber 19-06-23 14:36

Peru’da arama kurtarma çalışmaları sırada dehşeti yaşadılar! Görevlinin üzerine derin dondurucu düştü

Güney Amerika ülkesi Peru'da tropik Yaku Kasırgası'nın yol açtığı seller nedeniyle 65 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi kayboldu. Başkent Lima başta olmak üzere pek çok şehirde yıkıma neden olan Yaku Kasırgası’nda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bir arama kurtarma görevlisinin çalışmasını yaptığı sırada üzerine derin dondurucunun düştüğü anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-03-23 09:39

A101 29 aralık 2022 kataloğu: Buzdolabı 1.6999 TL, derin dondurucu 1.799 TL!

A101 29 aralık 2022 kataloğu yayınlandı. Katalogda gıda, kozmetik, beyaz eşya, mutfak araçları kategorisindeki ürünler uygun fiyatıyla yer aldı. Buzdolabı 1.6999 TL'den, derin dondurucu 1.799 TL'den satılacak. İşte A101 29 Aralık 2022 kataloğu...

Finans 29-12-22 14:32

Kargo şirketi üzerinden derin dondurucu ile 93 kilo uyuşturucu sevkiyatı: 1 kişi tutuklandı

Diyarbakır’dan İstanbul’a kargo şirketi üzerinden derin dondurucu içinde 93 kilo 65 gram uyuşturucu madde sevkiyatı yapmaya çalışan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Yurthaber 22-12-22 09:35

İstediğiniz her ürünü kolayca dondurarak saklayabileceğiniz en kullanışlı ve iyi çekmeceli derin dondurucu çeşitleri

Dondurarak saklama, gıda muhafaza yöntemleri arasında en verimli seçeneklerden biri. Derin dondurucuları kullanarak yılın her mevsiminde taze meyve ve sebze yeme olanağı bulabiliyorsunuz. Yeni nesil çekmeceli derin dondurucular, kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Haydi gelin en kaliteli modellere beraber bir göz atalım.

Haber 21-11-22 17:00

MediaMarkt'tan derin dondurucu rehberi

Serinleten Ürünler MediaMarkt'ta kampanyası, 7 Temmuz'a kadar sürecek

Yurthaber 05-07-22 10:52

Sıcak yaz aylarında yiyeceklerinizi korumanızı sağlayacak en iyi derin dondurucu modelleri

Yaz gelince evdeki problemlerden biri de başlamış oluyor. Kış hazırlıklarına yer bulmak, birçok kişi için sorun olabiliyor. Et ve bezelye gibi birçok gıdayı depolamanın en kolay yolu, bu gıdaları tazeyken dondurmak. Buzdolabınızın buzluk kısmı ihtiyacınıza cevap veriyorsa pek de sorun yok fakat ürünler buzluğa sığamıyorsa kaliteli bir derin dondurucu almanın vakti gelmiş olabilir. Siz de iyi bir dondurucu arıyorsanız listemize göz atabilirsiniz!

Yemek 04-07-22 16:10

Vefat eden kocasının yasını bakın nasıl tuttu! Acısını dindirmek istedi: 7 erkekle cinsel ilişki...

İngiltere’de ismi açıklanmayan 58 yaşındaki bir kadın, kocasının vefat etmesi üzerine acısını dindirmek için ilginç bir yönteme başvurduğunu dile getirdi. Kocasının vefat ettiğini öğrendiğinde derin bir acı hissettiğini dile getiren kadın, durumu atlatmak için 7 erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Yaptığından sonra vicdan azabı hisseden kadın psikolojik destek almak istediğini belirtti.

Trend 27-05-22 11:08

Derin dondurucu ne demek? Derin dondurucu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Derin dondurucu birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Derin dondurucu birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:51

Ölüme terk ettiler! Saatlerce başlarından ayrılmadı

Yoğun kar yağışı nedeniyle yaşam mücadelesinin zorlaştığı Bitlis'te yol kenarına terk edilen 7 yavru köpek ve anneleri, bölgeden geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Koruma altına alınan köpekleri fark edince yardıma koşan vatandaşlar, anne köpeğin vücudunda da darp izleri bulunduğunu açıkladı. Konu ile ilgili görevli birimlere ulaşan vatandaşlar, köpekleri dondurucu soğukta ölümden kurtardı.

Haber 03-03-22 09:58

'Saadet zinciriyle' dolandırıcılık yapan Hollywood oyuncusu Zachary Horwitz'e 20 yıl hapis

Kurduğu dolandırıcılık sistemini 7 yıl boyunca yürüten 35 yaşındaki ünlü oyuncu Zachary Horwitz, 250'den fazla kurbanına 230 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Hollywood oyuncusu, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Horwitz'in avukatı Anthony Pacheco, aktörün, eylemleri için "derin pişmanlık" hissettiğini belirtti.

Magazin 15-02-22 13:57

Ova balıkçılarının dondurucu kış şartlarında zorlu mesaisi

Konya'da tarım arazilerinin arasına kurdukları havuzlarda alabalık yetiştiren balıkçılardan Selim Tanrıöver: - "Sezonda 6-7 ay boyunca 24 saat gece gündüz demeden buradayız" - Samet Arıeken: - "Geceleri hava sıcaklığı sıfırın altında 20 dereceye kadar düşüyor. Çok zor ama ekmek paramız"

Yurthaber 28-01-22 11:33

Son dakika: Fenerbahçe Sivas'ta takıldı! Zirve yarışı iyiden iyiye karışmaya başladı...

Süper Lig'in 23. haftasında ligde çıkış yakalamak isteyen Fenerbahçe ile 7 eksiği bulunan Sivasspor karşı karşıya geldi. Sivas'ta adeta dondurucu bir soğukta geçen karşılaşma iki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçti. Ligde üst sıraları direkt olarak ilgilendiren bu karşılaşmaya Sivasspor taraftarının soğuğa rağmen ilgisi çok büyüktü. Sivasspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maç 1-1'lik skorla sonuçlandı.

Spor 22-01-22 17:59

Son dakika: Galatasaray'dan 7 maç sonra 3 puan! Kerem Aktürkoğlu'nun golü paylaşım rekorları kırıyor...

Son dakika Galatasaray Haberleri: Süper Lig 'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Süper Lig'de 7 haftadır galibiyete hasret olan sarı-kırmızılılar bu maçtan aldığı 2-0'lık galibiyetle derin bir nefes aldı. Maça Kerem Aktürkoğlu'nun harika golü damga vurdu. 7 hafta sonra gelen galibiyet sonrası taraftarlar ve futbolcular maç sonunda yoğun bir mutluluk yaşadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-21 18:01

7 maç sonra gelen galibiyet! Kasımpaşa Altay'ı yenip derin bir nefes aldı

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, konuk ettiği Altay'ı 2-0 mağlup etti ve 7 maç aradan sonra kazandı.

Spor 25-12-21 16:09

Sıradan bir bel ağrısı sandı ultrasonda her şeyi öğrendi: Kitle 7 santimetreydi

ABD'de ürojinekolog olarak çalışan Dr. Jocelyn Fitzgerald başlangıçta otururken hissettiği bel ağrısını çok fazla önemsemedi ancak, ağrı şiddetini artırmaya başlayınca, gerekli tetkikleri yaptırdı. ''Vücudunuzdan gelen tepkileri görmezden gelmeyin ve ağrılarınızı normalleştirmeyin'' uyarısında bulunan Jocelyn, ağrının nedeninin pelvikteki bir tümörden kaynaklandığını dile getirdi. Kitlenin iyi huylu olması kadına derin nefes aldırırken, boyutunun 7 santimetre olduğu kaydedildi.

Haber 14-12-21 11:10

Cube Incubation'ın 7 girişimcisi 475 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu: -"Mentorluk programlarımız, yatırımcı buluşmalarımız, yeni hızlandırma programlarımız ve destek ofislerimizle derin teknoloji girişimcilerinin finansmana erişim ihtiyaçlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 19-11-21 10:58

Yemeklik malzemelerinizi ilk günkü kadar taze tutacak en iyi derin dondurucu modelleri

Mutfak alışverişini sık aralıklarla yapmaktansa tek seferde toplu bir şekilde yapmayı tercih ediyorsunuz fakat bozulup ziyan olmalarından mı korkuyorsunuz? Buzdolabında uzun süre saklanamayacak gıdaları taze şekilde muhafaza etmek isteyenler için en pratik çözüm yolu, iyi bir derin dondurucuda saklamak. "Yemeklik malzemelerinizi ilk günkü kadar taze tutacak en iyi derin dondurucu hangisi?" sorusunu yanıtlamak için derin dondurucu modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 21-10-21 17:38

Yer altı sularındaki çekilme Konya Ovası'nda kilometrelerce uzunlukta yüzey yarıklarına neden oluyor

KTÜN Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren: - "Yer altı su seviyesi düştükçe ovadaki sedimentler, içerisindeki farklı sıkışma, yüzey yarıkları ve faylanmalar şeklinde yüzeyde deformasyonlar oluşturuyor. Çumra ilçesine bağlı Adakale Mahallesi'nde 7 kilometre zon boyunca yüzey yarıklarını izliyoruz" - "Mezarlıktaki kemikler ortaya çıkmış. Yerleşim yerinin hemen batısından geçiyor. Başka bölgelerde yerleşim yerlerini, kara yollarını tehdit ediyor. Elektrik direklerinde deformasyon oluşturuyor, yerleşim yerlerindeki yapılara zarar veriyor" - Adakale Mahalle Muhtarı Gürsel Algül: - "Bu bizi korkutuyor. Hala aktif göçükler var. Derin yarıklara düşen hayvanlar çıkamıyor, içerisinde ölüyor. 'Yer yarıldı içine düştü' misali, yarıklar çok büyük"

Yurthaber 05-09-21 12:56

Bursa'daki Yüksek Performanslı Hesaplama Laboratuvarı Ar-Ge çalışmalarında katkı sağlıyor

Bursa Teknik Üniversitesinde 1 milyon liralık yatırımla kurulan laboratuvarda yapay zeka, derin öğrenme ve makine öğrenmesi konularındaki araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde destek sağlanıyor - Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgay Tugay Bilgin: - "Cihaz, 7 gün 24 saat çalışıyor. Kullanıcılar buna uzaktan bağlanıyorlar. Verilerini ağ üzerinden gönderiyorlar, işlemler burada yapılıyor sonrasında elde edilen sonuç, ağ üzerinden kendilerine ulaştırılıyor"

Yurthaber 27-07-21 12:36

MediaMarkt'tan derin dondurucu seçme rehberi

Derin dondurucular temel olarak "dikey tip çekmeceli" ve "yatay tip veya sandık olarak" ikiye ayrılırken, Türkiye'de tüketiciler genellikle çekmeceli ve geniş modelleri tercih ediyor

Yurthaber 13-07-21 12:17

25 Haziran BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! İşte 25 Haziran BİM aktüel ve indirimli ürünler listesi...

Vatandaşlar ve alışveriş tutkunlarının merakla takip ettiği 25 Haziran 2021 BİM aktüel ürünler listesi yayınlandı. Birbirinden farklı ve indirimli ürünlerin yer aldığı 25 Haziran aktüel ürünler listesinde çamaşır makinesi, vantilatör ve derin dondurucu farklı ürünler de yer alıyor. Peki 25 Haziran BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte 25 Haziran BİM aktüel ve indirimli ürünler listesi...

Finans 25-06-21 17:55

Aydın'da yaşayan 7 yaşındaki Derin, çevrim içi düzenlenen uluslararası piyano yarışmasında 1. oldu

Aydın'da yaşayan 7 yaşındaki Derin, çevrim içi düzenlenen uluslararası piyano yarışmasında 1. oldu

Yurthaber 17-03-21 12:49

Başkan Çerçioğlu, piyano yeteneği Sagut’u ağırladı

Güney Florida Uluslararası Piyano Yarışması’nda 6-8 yaş grubunda birinciliği elde eden Derin Sagut, annesi Perihan Sagut ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Daha önce de Mayder Uluslararası Piyano yarışmasında 6-7 yaş kategorisinde birincilik elde eden Sagut, ABD’deki yarışmaya Çaykovski ve Chopin eserleriyle katıldı.

Yurthaber 17-03-21 11:25

Bakan Koca, KADEM'in 7. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresine video konferans ile katıldı:

"Sağlık Bakanı olarak bütün çabamı ve zamanımı, kadın erkek bütün vatandaşlarımızın sağlıklı nefes alabildiği günlere ulaşması için yoğunlaştırmış durumdayım" - "Pandemi sürecinin, hayatımızın her alanında derin izler bırakması kaçınılmazdır. Bu izlerin birçok sosyal konuda olduğu gibi kadınlarımızda daha derin olması muhtemeldir" - "Salgının kadınlarımız üzerindeki etkileri hakkında derinlemesine bir analize sahip olduğumu söyleyemem. Ancak burada ortaya konulacak birikimlerin hepimiz için yol gösterici değerde olacağından kuşku duymuyorum" - "Salgında 83 milyon olarak sağlık risklerine karşı en örgütlü mücadeleyi dinamik bir şekilde gerçekleştirmeyi başardık. İnşallah bu salgını en kısa zamanda geride bırakacağız. Mücadelemiz devam edecek"

Yurthaber 04-03-21 10:58

Bakan Koca, KADEM'in 7. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresine video konferans ile katıldı:

"Sağlık Bakanı olarak bütün çabamı ve zamanımı, kadın erkek bütün vatandaşlarımızın sağlıklı nefes alabildiği günlere ulaşması için yoğunlaştırmış durumdayım" - "Pandemi sürecinin, hayatımızın her alanında derin izler bırakması kaçınılmazdır. Bu izlerin birçok sosyal konuda olduğu gibi kadınlarımızda daha derin olması muhtemeldir" - "Salgının kadınlarımız üzerindeki etkileri hakkında derinlemesine bir analize sahip olduğumu söyleyemem. Ancak burada ortaya konulacak birikimlerin hepimiz için yol gösterici değerde olacağından kuşku duymuyorum" - "Salgında 83 milyon olarak sağlık risklerine karşı en örgütlü mücadeleyi dinamik bir şekilde gerçekleştirmeyi başardık. İnşallah bu salgını en kısa zamanda geride bırakacağız. Mücadelemiz devam edecek"

Yurthaber 04-03-21 10:58

Uğur Derin Dondurucu’nun reklam yüzü belli oldu

Derin dondurucu denince ilk akla gelen ve Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma’nın yeni reklam yüzü belli oldu.Birçok dizi ve filmde rol alan, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transferiyle gündem olan usta oyuncu Levent Sülün, Uğur Derin Dondurucu’nun 2021 yılı boyunca yapacağı kampanya iletişimlerinde marka yüzü olarak yer alacak.

Yurthaber 03-03-21 17:30

Uğur Derin Dondurucu’dan, dar kullanım alanları için bir yenilik daha

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, dar kullanım alanları için bir yenilik daha yaptı.

Yurthaber 01-03-21 11:45

Raflar bomboş, elektrik ve su yok! Hayat durdu

Son yılların en sert kışıyla karşı karşıya kalan insanlar adeta ölüm kalım savaşı veriyor. Marketlerde yiyecekler tükendi, raflar bomboş kaldı. İçme suyu bulamayan 7 milyon kişiye "musluk suyunu kaynatarak içmeleri" emri verildi. Milyonlarca kişi elektriksiz ve susuz kaldı. Kriz beşinci gününe girerken, çaresiz aileler eksi 18 dereceyi bulan dondurucu soğukta hayatta kalmaya çalışıyor. İşte son dakika haberinin detayları.

Haber 19-02-21 15:44

Acil Müdahale Timleri dondurucu soğukta karlı dağları aşarak hayat kurtarıyor

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi bünyesinde 7/24 esasıyla görev yapan Acil Müdahale Timleri, paletli ve snowtrack ambulans desteğiyle zaman zaman 1 metreyi aşan karlı yollarda vakalara ulaşma çabası gösteriyor - Timde görevli UMKE personeli Duygu Arpağ: - "Yeri geliyor hastalarımızı sırtımızda taşıyoruz. Hastaları alıp hastaneye ulaştırdığımızda ya da bir sıcak tebessümlerini gördüğümüzde bütün yorgunluğumuzu atıyoruz"

Yurthaber 27-01-21 11:05

Acil Müdahale Timleri dondurucu soğukta karlı dağları aşarak hayat kurtarıyor

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi bünyesinde 7/24 esasıyla görev yapan Acil Müdahale Timleri, paletli ve snowtrack ambulans desteğiyle zaman zaman 1 metreyi aşan karlı yollarda vakalara ulaşma çabası gösteriyor - Timde görevli UMKE personeli Duygu Arpağ: - "Yeri geliyor hastalarımızı sırtımızda taşıyoruz. Hastaları alıp hastaneye ulaştırdığımızda ya da bir sıcak tebessümlerini gördüğümüzde bütün yorgunluğumuzu atıyoruz"

Yurthaber 27-01-21 11:05

Dondurucu havada kısıtlama nöbeti

Van’da korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekipleri halk sağlığı için eksi 15 derecede nöbet tutmaya devam ediyor.İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 7’nci haftasında polis ekipleri eksi 15 derecelik havada denetimlerini sürdürüyor.

Yurthaber 24-01-21 14:53

Arpaçay'daki köylü kadınlar imece usulü ekmek yaparak ilçedeki fırına gitmeye gerek duymuyor

Kış aylarının uzun ve çetin geçtiği Kars'ın Arpaçay ilçesinde 2 ya da 3 haftada bir buluşan köylü kadınlar, imece usulü yaktıkları tandırlarda, bahçelerinden ürettikleri undan ekmek yaparak ilçedeki fırına gitmeye ihtiyaç duymadan ihtiyaçlarını karşılıyorlar - Kovid-19 önlemleri sebebiyle az sayıda kadının bir araya gelmesiyle pişirilen ekmekler, derin dondurucu ya da buzdolabında saklanarak günlerce tüketilebiliyor - Köy sakinlerinden Sevim Aydın: - "40 yıldır ekmeğimi kendim yapıyorum. Uzun olan kışı rahat geçirmek için bu dönemlerde mutlaka komşularımla hazırlık yapıyoruz"

Yurthaber 25-11-20 11:07

Pedofilin kaçırdığı 7 yaşındaki çocuk 3 bin kişinin katıldığı operasyonla kurtarıldı

Rus özel kuvvetleri, Eylül ayı sonlarında şüpheli bir pedofil (26) tarafından kaçırılan yedi yaşındaki erkek çocuğunu 3 bin kişinin katıldığı uluslararası operasyonla kurtardı. Rus polisi kaçırılan çocuğun yerini, Interpol ile işbirliği yaparak Dark Web(derin internet) üzerinden tespit etti.

Haber 22-11-20 15:54

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran: Yunan adalarındaki mülteci kamplarının durumu insani felaket

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, göçmenlere uygulanan kötü muamelenin rahatsız edici olduğunu belirterek, "Yunan adalarındaki mülteci kamplarının durumu insani felakettir. Buna ek olarak, Yunan makamlarının sığınmacıları bölgemize geri itmelerinden derin endişe duyuyoruz. Sadece bu yıl 7 binden fazla sığınmacı ve göçmen Yunanistan tarafından zorla geri itildi" dedi.

Haber 17-11-20 20:21

Ertem Şener, Beyaz TV'den istifa etti!

Beyaz TV Spor Müdürü görevini 7 yıldır sürdüren aynı zamanda Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını sunan Ertem Şener, görevinden ayrıldı.

Spor 02-10-20 22:15

Kurban Bayramı öncesi mutfak ürünlerinin satışı katlandı

Trendyol'un mutfak grubundaki ürünler yoğun talep görürken, kıyma makinesi satışları yüzde 268, derin dondurucu satışları yüzde 169 arttı - Trendyol'un satış verilerine göre, servis ve sunum ürünleri, pratik mutfak gereçleri, kavanoz ve saklama kapları da sepetlerde en çok yer alan ürünler oldu

Yurthaber 27-07-20 11:27

Beko'dan tüketicilere akıllı çözümler

İster soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen Beko derin dondurucularda üzerinde bulunan ayar butonu ile istenen özellik tek bir tuşla seçilip, bölmenin sıcaklığı eksi 24°C ile 10°C arasında bir değere ayarlanabiliyor

Yurthaber 24-07-20 14:38

Bu önerileri uygularsanız dondurucu ve buzluğa iki kat yiyecek sığıyor! Poşetleri...

Besinlerin hayatımızdaki önemi fazla olduğundan dolayı buzdolabının icadı belki de en önemli icatlardan biri. Gıdaların ömrünü uzatan ve heba olmasının önüne geçen buzdolapları kadar bir diğer önemli eşya ise derin donduruculardır. Uzun süreli ve etkili soğutma işlemleri için tercih edilen derin donduruculara besinlerinizi yerleştirirken aklınızda bulunması gereken püf noktaları karşınızda...

Yemek 20-07-20 11:33

Uğur Soğutma’dan Kurban Bayramı öncesi indirim kampanyası

Derin dondurucu denilince akla gelen ilk markaların başında gelen Uğur Derin Dondurucu, teknolojisiyle yiyecekleri uzun süre taze tutan ve farklı saklama imkanları sunan ürünleri ile Kurban Bayramı öncesi indirim kampanyası başlattı.Hem derin dondurucu hem de buzdolabı olabilen yeni teknolojisiyle beğeni toplayan ürünlerinin yanı sıra, ev tipi derin dondurucuları ile kurban bayramında insanların et saklama derdini son veren Uğur Derin Dondurucu, Kurban Bayramı öncesi kampanya başlattı.Kavurma geleneğinin artık unutulduğunu ve artık etlerin derin dondurucularda ilk günkü gibi tazeliğini koruduğunu belirten Uğur Soğutma yetkilileri, “Daha önce 7 yıl garanti kampanyası başlatmıştık.

Yurthaber 01-07-20 09:55

Uğur Soğutma’dan tüm annelere ve annesini sevindirmek isteyenlere jest

Türkiye’nin ilk derin dondurucu ve ilk A++ enerji sınıfına sahip derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, bu yıl 10 Mayıs günü kutlanacak olan Anneler günü dolayısıyla annelere ve annesini sevindirmek isteyenlere özel indirim başlattı.Firma tarafından yapılan açıklamada “Anneler gününe özel indirim kampanyamızda 500 TL’ye varan çok büyük indirimlerimiz var hem de yine tüketici tarafında ciddi bir olumlu etkisi olan ücretsiz 7 yıl garantimiz devam ediyor.

Yurthaber 05-05-20 10:01

Uğur Derin Dondurucu ücretsiz garanti süresini 7 yıla çıkardı

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü nedeniyle sağlık için herkesin evde kalması gerektiği bu günlerde derin dondurucuların önemi bir kez daha ortaya çıktı.Kendisini izole eden pek çok aile günlerce hiç dışarı çıkmadan derin dondurucularda sakladıkları gıda ile ihtiyaçlarını karşılarken Uğur Derin Dondurucu herkesin bu imkandan faydalanması amacıyla ev tipi ürünlere özel indirim getirip garanti süresini ücretsiz olarak 7 yıla çıkardığını açıkladı.Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, birbirinden farklı dikey ve yatay derin dondurucu ve soğutucu modelleri ile içinde bulunduğumuz bu zor günlerde sağlık için evde kalanların en büyük yardımcısı oldu.Korona virüs nedeniyle evde kalanların bu süreçte derin dondurucuları sayesinde daha rahat bir süreç yaşadığını belirten Uğur Derin Dondurucu yetkilileri, “Sağlık için evde kalan vatandaşlarımız bu süreçte derin dondurucuların keyfini ayrıca yaşadı.

Yurthaber 16-04-20 12:21

7 yaşındaki Gül, kumbarasındaki parasını Biz Bize Yeteriz kampanyasına bağışladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Gül Derin Su Tekin, kumbarasında biriktirdiği parasını "Biz Bize Yeteriz" kampanyasına bağışladı.Kızıltepe Yeni Mahallede yaşayan Cumhuriyet İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Gül Derin Su Tekin, kumbarasında biriktirdiği 60 lirasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı kampanyaya bağışladı.

Yurthaber 09-04-20 13:01