Adana Durum Yapilisi Haberleri

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 2024-09-07 09:41:08

Dünya yıldızı Kevin De Bruyne'den UEFA ve FIFA'ya serzeniş!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne, maç takvimi nedeniyle UEFA ve FIFA'ya serzenişte bulundu. Kevin De Bruyne, "Sezonlar giderek uzuyor ama bu durum UEFA ve FIFA'nın umurunda bile değil. Onlar parayı önemsiyor." diyerek sert çıkıştı.

Spor 2024-09-06 20:23:27

Çakarlı arabalarla hız sınırını aştı! Kullanan kişinin yaşını duyan inanamadı

Acil durum araçlarında kullanılan çakar lambaların kötüye kullanımı büyük risk teşkil ediyor. Çakarlı araç kullanımında yine şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. 10-12 yaşında bir çocuk, çakarlı arabalarla hız sınırının çok üstünde trafiğe çıkıp araba sürdü. Yakınları da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. O görüntüler pes dedirtti.

Haber 2024-09-05 21:01:46

E-Devlet kolay adres (KOLAS) sorgulama nedir, ne işe yarar? E-Devlet Kolay adres (KOLAS) sorgulama nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişimi ve internetin yaygınlaşarak günlük hayatın önemli bir parçası olmasıyla günümüzde birçok işlem artık mobil cihazlardan yapılabilir hâle geldi. Günlük hayatı kolaylaştıran ve hız kazandıran bu durum, uzun zamandır devlete ait kurum ve kuruluşlarda, resmî işlemler için de geçerli oluyor. Birçok resmî belge ya da işlem, internet üzerinden talep edilebiliyor.

Haber 2024-09-05 20:26:09

Icardi'nin sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı! Osimhen'e gönderme mi yaptı?

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan Mauro Icardi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine geçti. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 11:30

Gece ses gelince gidip baktılar... Gözlerine inanamadılar! Bölge halkını korkuttu 'Çok müsait'

Konya’nın Karapınar ilçesinde çevresi 100 metre olan 10 metre derinliğinde oluşan obrukta incelemeler sürüyor. Obruğu koyun otlatırken fark ettiğini söyleyen Nasır Ahmet Muradi, "Gece saatlerinde ses gelince baktık" dedi. Obruk fark edilince çevredekilere haber verilirken bu durum hem çiftçileri hem de çevrede yaşayanları korkuttu. Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Şükrü Arslan "Çevrede oluşan obruklarla da görüyoruz ki bölge obruk oluşumuna çok müsait bir bölge" dedi.

Haber 04-09-24 15:36

Gülben Ergen'den Müge Anlı eleştirisi... Türkiye’nin ayağa kalktığı Narin felaketini işleyemiyor

Günlerdir aranan Narin'e dair gözler yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya çevrildi. Müge Anlı ise yayın yasağından dolayı olayı işleyemediklerini söyledi. Ancak bu durum Gülben Ergen'i tatmin etmedi. Günlerdir Narin konusunda paylaşım yapan Ergen'den eleştiri gecikmedi.

Magazin 04-09-24 07:25

Sosyal medyada gündem oldu! Uçakta çiğ köfte-dürüm yaptı, acıkan yolculara dağıttı

İstanbul-Trabzon seferini yapacak uçak rötar yaptı. Rötarın uzaması üzerine yolcular acıkınca bir kişi yanında getirdiği çiğ köfteyi, uçak içinde yoğurup yolculara dağıttı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Türk Hava Yolları'na ait bölgesel havayolu şirketi olan AJet’in, İstanbul-Rize seferinde peş peşe 6 kez rötar meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saatlerce Rize’ye uçmayı bekleyen yolcular durum karşısında adeta çileden çıktı.

Trend 03-09-24 23:28

Teğmenlerin yemin töreni tartışılmaya devam ediliyor! Bakan Tunç'un yorumu gündem oldu: Birçok kesimde rahatsızlık oluşturdu

Yeni teğmenlerin mezuniyetin ardından bir araya gelerek gerçekleştirdiği yemin töreninin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuya ilişkin, "Bu anlamda milletimizi rahatsız edecek eylem, davranış ve tutumdan kaçınmak lazım. O nedenle asıl yemin kanunen yapılan yemindir. Dolayısıyla bizim o yöndeki görüşümüz eğer kanuna aykırı bir durum varsa ilgili merciler zaten onun çalışmasını yapar" dedi.

Haber 03-09-24 09:40

Adana Demirspor maçının ardından Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi! Tüm paylaşımları sildi... Resmi açıklama bekleniyor

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçının ardından kişisel sosyal medya hesabındaki Galatasaray ile ilgili olan tüm paylaşımlarını sildi. İşte detaylar...

Spor 01-09-24 17:42

Galatasaray resmen açıkladı: Yırtık var! Sarı-Kırmızılı taraftarlar Mauro Icardi'den gelen haberle yıkıldı! Fenerbahçe derbisinde...

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi, ilk yarıda sakatlanarak yerini Michy Batshuayi'ye bırakmıştı. Arjantinli yıldızın sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-09-24 16:06

AFAD'dan 2 ile ’Turuncu’, 22 ile ’Sarı’ kod uyarısı! Aralarında İstanbul da var

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "Meteoroloji’den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 2 ilimize Turuncu, 22 ilimize ise Sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır" açıklamasında bulundu. İşte o iller...

Haber 01-09-24 00:38

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalar! Transfer sözleri...

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar sahadan 5-1'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Spor 01-09-24 00:37

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'ndan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya gönderme!

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar sahadan 5-1'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya yaptığı gönderme dikkatleri çekti.

Spor 01-09-24 00:19

Erman Toroğlu'ndan 15 yaşındaki kaleci Deniz Dönmezer'e olay yaratan sözler! ''Futbol ukalası, Muslera bile senin yaptıklarını yapmıyor...

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Galatasaray’a 1-5 mağlup oldu. Yorumcu Erman Toroğlu, şanssız bir maç geçiren Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer'e yüklendi.

Spor 01-09-24 00:02

Galatasaray, Adana Demirspor'a adeta gol oldu yağdı! Sarı-kırmızılılar rakibini 5-1 mağlup etti!

Trendyol Süper Lig'e 6 puanla giriş yapan Galatasaray, 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor'a adeta gol yağdırdı. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen sarı-kırmızılılar, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, bu sonuçla birlikte maç eksiğiyle puanını 9'a yükseltti.

Spor 31-08-24 23:40

Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Oyuna devam edemedi, çıkarken yaptığı işaret taraftarları korkuttu

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılarda Arjantinli yıldız Mauro Icardi, dizinden sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Spor 31-08-24 22:29

Adana Demirspor kalecisi Deniz Dönmezer'den büyük hata! Metehan Balcı ilk maçında asist yaptı...

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçın 9. dakikasında, genç stoper Metehan Balcı'nın savunma arkasına attığı uzun topta, 2008 doğumlu Deniz Dönmezer'in yaptığı büyük hata sonrası Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Spor 31-08-24 22:18

Galatasaray ile deplasmana götürüldü, sözleşmesi yolda feshedildi! Türk futbol tarihinde görülmemiş hareket... Taraftarlar tepki gösteriyor!

Galatasaray yönetiminden ilginç bir hamle geldi. Adana Demirspor ile oynanacak maç için Adana'ya götürülülen Dubois'in sözleşmesi yolda feshedildi. Görenlerin inanamadığı bu hamle Türk futbol tarihine geçti. Anlık olarak Galatasaray'ın futbolcusu konumunda bulunmayan Dubois, Galatasaraylı oyuncularla birlikte kafilede yer alıyordu.

Spor 31-08-24 16:48

Karadeniz'de yepyeni tehlike: Ekonomik kayba da yol açıyor! İki ilde son 5 yılda büyük artış gösterdi

İklim değişikliği ve kirlilik bu kez Karadeniz'de yepyeni bir tehlike doğurdu. Son 5 yıla 'rhizostoma' türü denizanası popülasyonunda yüksek artış görüldü. Bu durum avlanan balıkların kalitesini azaltıyor, böylece ekonomik kayba da yol açıyor. Uyarılarda bulunan Doç. Dr. Zekiye Birinci Özdemir "Denizanalarının yoğun olarak arttığı zamanlarda balıkçılar içinde zor bir avcılık operasyonu beraberinde gelmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 31-08-24 13:08

Mansur Yavaş'a şimdiden yeşil ışık! İYİ Parti koridorlarında adaylığı konuşuluyor: CHP'yle ittifak da gündemde

İYİ Parti'de son dönemde çokça ayrılık yaşandı. Bu durum parti içinde imajın zedelendiği değerlendirmesini beraberinde getirdi. Şimdiyse ayrılan bazı isimleri partiye döndürme çabaları başladı. Ancak önümüzdeki süreçte de istifa ve transferlerin yaşanacağı konuşuluyor. Ankara kulislerinde İYİ Parti'yle ilgili en çok konuşulan iddialardan biriyse Mansur Yavaş hakkında!

Haber 30-08-24 09:17

Altın rekorunu tazeledi! 2 bin 700 TL'yi aştı... Gram altındaki son durum....

Altının güne sakin başlayacağı düşünülürken geçen haftaki rekorunu tazeleyerek 2.764 TL'ye yükseldi. Altında yaşanan bu artış ise zayıflayan dolar ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimi beklentileriyle paralel gerçekleşti.

Finans 29-08-24 12:12

Gram, çeyrek Cumhuriyet güne nasıl başladı? 28 Ağustos'ta altındaki durum ne? Dövizdeki hareketlilik devam ediyor... Döviz şu an kaç liradan satılıyor?

Jackson Hole Sempozyumu'nda Fed Başkanı Jerome Powell'nın faiz indirimi sinyalleri sonrası altında hareketlilik yaşanmıştı. Altındaki bu hareketlilik hız kesmeden devam ederken yatırımcı sarı metalin güne nasıl başladığını merak ediyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Ayrıca dolar ve euroda dün akşam yine bir hareketlilik oldu. Peki bu hareketlilik sonrası dolar ve euro güne nasıl başladı? İşte cevabı...

Finans 28-08-24 09:19

Taksi bile daha ucuz hale geldi! Veliler kara kara düşünüyor: Okul servis ücretleri cep yaktı

Okulların açılmasına sayılı günler var, veliler servis telaşı içinde. İstanbul'da bazı okullar ve servisler UKOME'nin kararına uymayarak yüzde 100'lük zam yaptı. Durum öyle bir hal aldı ki okula taksiyle gidip gelmek servisten daha uygun hale geldi. Bir servis şirketi 3,8 km'lik mesafe için günlük 330 TL talep ederken aynı mesafe taksiyle gidildiğinde 220 TL tutuyor. Özel hizmet detayı ise duyanları şaşırtıyor.

Finans 28-08-24 07:40

Dolar ne kadar oldu? Euroda son durum! Yeni rekor geldi... (26 Ağustos döviz fiyatları)

Döviz kurundaki hızlı hareketlilik hiç durmadan devam ediyor. Güne sakin başladığı düşünülen dolar ve euro günün yarısına gelmeden rekor kırdı. Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş ise döviz kurunun baskılandığını aktarmış ve yıl sonuna kadar yukarı yönlü bir ivme tahmininde bulunmuştu.

Finans 26-08-24 10:27

Tüm stat ayağa kalktı! Arda Güler'e yapılan hareket sonrası Ancelotti çılgına döndü... Sahanın içine kadar girdi

İspanya La Liga'da 2. hafta mücadelesinde Real Madrid, Real Valladolid ile karşı karşıya geldi. Jude Bellingham'ın sakatlanmasının ardından İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, ilk 11'de milli futbolcumuz Arda Güler'e orta sahada görev verdi. Maçın 10. dakikasında Arda Güler'e yapılan sert müdahale sonrası hakem faul kararı vermedi. Bu durum, tecrübeli teknik direktör Ancelotti'yi saha kenarında adeta çılgına döndürdü.

Spor 25-08-24 19:15

Kayseri, Kırşehir ve Kapadokya'yı sel vurdu! 1 kişi hayatını kaybetti! AFAD'dan açıklama geldi

Nevşehir’in Göreme beldesinde sağanak sonrası meydana gelen sel hasara neden oldu. Sağanağın ardından meydana gelen sel nedeniyle düşen kaya parçaları araçları ezdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinde aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldiğini ve müdahale çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Sel nedeniyle Kırşehir’de bir vatandaş hayatını kaybetti. Kayseri’de ise sele kapılan 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Haber 24-08-24 21:15

Kenya'da yaşayan Türk maymun çiçeğini böyle anlattı! 'Acil durum yok' sözlerine yorum yağdı: Sen bir süre bu taraflara gelme

Kenya'da yaşayan bir Türk maymun çiçeği virüsü (MPox) hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Afrika kıtasındaki son durum hakkında bilgi veren genç kadın, "Haberlerin abartıldığını, korku salınmaya çalışıldığını düşünüyorum." dedi.

Trend 24-08-24 09:17

Avrupa'da haftayı galibiyetsiz kapattık! Çanlar Ülke puanı için çalıyor... UEFA Ülke puanı sıralamasında son Durum!

Temsilcilerimiz bu haftaki Avrupa maçlarını tamamladı. Galatasaray'ın Young Boys karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, Perşembe gecesi oynanan maçlarda Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleriyle berabere kalmasıyla gözler UEFA Ülke Puanı sıralamasına çevrildi. İşte detaylar...

Spor 23-08-24 11:31

Evli erkekler bekar erkeklere göre daha mı sağlıklı? Araştırma sonucu şaşırttı

Evlilik çiftlerin hayatı birleştirdiği ve sorumlulukların arttığı bir dönem. Bazen inişlerin ve çıkışların olduğu evlilik sağlığınızı da etkileyebiliyor. Kanada'da yapılan yeni bir araştırmada, evli erkeklerin bekar erkeklere kıyasla daha sağlıklı yaşlandığı ortaya konuldu. Araştırmanın şaşırtan detayı ise kadınlarda durum tam tersi olarak çıkmasıydı.

Haber 23-08-24 07:35

Yolculuk yapacaklara dikkat: 1 Eylül'de kabin bagajı değişikliği başlayacak

Yakın zaman uçak ile yolculuk yapacaklar için dikkat etmeleri gereken bir durum gelişti. Bundan sonra, Avrupa Birliği (AB) genelindeki havalimanlarında sıvı ve jel ürünlerin limitine ilişkin kabin bagajı kuralları güncellendi. İşte detaylar...

Finans 22-08-24 15:58

Biri zam istedi biri 10 liradan 5 liraya indirdi! Ekmek fiyatında ‘maliyet’ karmaşası… Kim haklı?

Ekmekte maliyetler gerekçe gösterilerek hem gramajı düşürülmüş hem de fiyatlar artmıştı. Ancak bazı esnaflar ekmek fiyatlarına yeniden zam yapılmasını talep ediyor. Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı Eyüb Güler, "Ne yapacağız yani, bedava ekmek mi satalım?" derken, Manisa'da ise tam tersi bir durum yaşandı. Normalde 10 liradan satılan ekmeği 5 liradan vatandaşa sunacaklar...

Finans 22-08-24 11:50

İstanbul'da barajlar alarm veriyor! Son gelen veriler korkutuyor...

Son dönemde yağışların kesilmesiyle birlikte İstanbul'da su sorunu yeniden ortaya çıktı. Günlük tüketim verilerinin arttığı bu mevsimlerde barajlardaki doluluk oranları da geriye çekiliyor. Son gelen veriler ise hiç iç açıcı değil... İşte İstanbul barajlarındaki son durum!

Haber 22-08-24 09:31

Morton nöroma nedir? Morton nöroma belirtileri ve tedavisi

Morton nöroma, ayak parmaklarına giden sinirin çevresindeki dokunun kalınlaşmasıyla oluşan, iyi huylu bir sinir tümörüdür. Bu durum, özellikle ayaklarda sık görülen bir rahatsızlık olup, tedavi edilmezse ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Şiddetli ağrıya neden olarak kişinin yaşam kalitesini düşürebilir ve günlük aktiviteleri zorlaştırabilir. Erken teşhis ve tedavi, Morton nöromanın etkilerini azaltmak için büyük önem taşır.

Haber 21-08-24 18:25

Huzursuz bacak sendromu belirtileri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır? Huzursuz bacak sendromuna ne iyi gelir?

Huzursuz bacak sendromu (HBS), toplumda sıkça görülen ve özellikle uyku sorunlarına yol açarak yaşam kalitesini olumsuz etkileyen önemli bir rahatsızlıktır. Bu durum, bacaklarda hissedilen rahatsız edici hisler nedeniyle kişinin uykuya dalmasını zorlaştırır ve uyku düzenini bozar. Tedavi hızla planlanabilir, ancak tedavi edilmediğinde HBS, kişinin günlük yaşamında genel bir huzursuzluk hali yaratarak ciddi yaşam kalitesi kayıplarına neden olabilir. Huzursuz bacak sendromu belirtileri nelerdir?

Haber 21-08-24 18:13

Ferritin düşüklüğü nedir, belirtileri nelerdir? Ferritin düşüklüğü tedavisi

Ferritin, vücudun demir depolama ve yönetiminde önemli rol oynayan bir proteindir. Demir, hemoglobin üretimi için hayati bir mineral olup, oksijenin kırmızı kan hücrelerine taşınmasını sağlar. Ferritin düzeylerinin düşük olması, vücudun yeterli demir depolayamadığını ve bu nedenle hemoglobin üretiminin olumsuz etkilenebileceğini gösterir. Bu durum, kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesini azaltarak, anemiye ve genel yorgunluğa yol açabilir. Peki, ferritin düşüklüğü nedir?

Haber 21-08-24 18:11

Fiyat farkı da kalmadı! 23 bin lirayı aştı: Yüz binlerce kişi şimdi ne yapacağını düşünüyor… 10 şehir için tek tek rakamlarla açıkladılar

Üniversite kayıt dönemi başladı. KYK yurtlarının başvuruları da bugün itibarıyla e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Yurtta kalmak istemeyen öğrenciler ev bakmaya başlamışken aileler kira fiyatlarının son durumunu merak ediyor. Peki öğreni kenti olan 10 ilde kira fiyatlarındaki son durum ne? İşte yanıtı...

Finans 20-08-24 16:12

CHP lideri Özel, İYİ Parti'den istifa eden Adana milletvekiline rozetini taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı'nda, İYİ Parti’den istifa eden ve CHP’ye geçen Adana milletvekilini kürsüye davet ederek CHP rozetini taktı.

Haber 20-08-24 16:02

Okan Buruk'tan beklenmedik karar! Young Boys maçını Whatsapp'tan yönetecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği ceza nedeniyle Young Boys maçını tribünden takip edecek. Yaşanan bu durum sonrası deneyimli çalıştırıcının takımı WhatsApp aracılığıyla yönetmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 13:07

Çankırı'daki orman yangınında son durum! 17 saat sonra AFAD duyurdu... Soğutma çalışmaları sürüyor

Türkiye günlerdir orman yangınlarıyla mücadele ederken; Bolu, İzmir, Çanakkale'den gelen görüntüler hepimizin ciğerini yakmıştı. Dün akşam saatlerinde Çankırı'da başlayan orman yangını endişe yarattı. Ekiplerin yoğun şekilde müdahale ettiği yangınla ilgili AFAD'dan ise yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Haber 20-08-24 12:33

Galatasaray zehirlendiğini açıkladı! Barış Alper Yılmaz Şampiyonlar Ligi Young Boys maçında forma giyemeyecek

Son dakika... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Young Boys maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı - kırmızılılardan yapılan açıklamada takımın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle kadroya alınmadığı açıklandı. Bu durum Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 11:47

Mesai saatlerini kısaltmak için çalışmalar başladı! Memuru da özel sektör çalışanını da 'maaşım düşer mi?' korkusu sardı: 270 saat detayı...

Birçok ülke mesai saatlerinde kısaltmaya giderken bu durum Türkiye’yi de harekete geçirdi. Teknik çalışmaları başlayan çalışma saatleri için formül de belli oldu. Buna göre sektörler ve meslekler arasında uygulama farklılığı olsa da çalışma zaman dilimi 'esnek zaman ve çekirdek zaman' olarak ikiye ayrılacak. Hem kamu hem de özel sektör çalışanları ise ‘mesai saati kısalırsa maaşım düşer mi?’ diye merak ediyordu. Peki Uzaktan ve esnek çalışma ne zaman gelecek? İşte yeni modelin detayları...

Finans 20-08-24 07:58

Kapalıçarşı bir kez daha rekoru gördü! Gram altın fiyatı tüm zamanların zirvesinde (19 Ağustos Pazartesi çeyrek altın fiyatları))

Gram altın fiyatları beklenen yükseliş hareketine başladı. Bugün Kapalıçarşı güncel altın fiyatları merak edilirken ekranlara bakan şaştı kaldı. Çünkü altının gram fiyatı bir kez daha rekor kırdı. Peki çeyrek altın fiyatında son durum ne? İşte 19 Ağustos Pazartesi altın fiyatları...

Finans 19-08-24 14:10

M çiçeği virüsünü aylar önce bilmişti! Yusuf Güney'den yeni kehanetler: Her şeye hazırlıklı olun...

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney şarkıcılık hayatının yanı sıra açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da maymun çiçeği virüsü nedeniyle son iki yılda ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Acil durum ilanından sonra Yusuf Güney'in daha önce katıldığı bir programdaki "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Güney, bu kez yeni uyarılarda bulundu.

Magazin 19-08-24 11:52

YANGINLARDA SON DURUM | İzmir, Aydın, Manisa, Bolu… Günlerdir yanıyordu, güzel haber geldi

Ege ve Marmara bölgelerinde bazı şehirler günlerdir orman yangını ile mücadele ediyor. Aydın, İzmir, Manisa, Bolu’da meydana gelen yangına destek ekipleriyle söndürme çalışmaları devam ederken; Bakan Yumaklı, İzmir Karşıyaka'daki, Urla'daki ve Bolu'daki yangınların kontrol altına alındığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Haber 18-08-24 12:02

Yatırımcının gözü Fed'in faiz kararında! Altın yükselebilir... Sarı metalde son durum ne? (18 Ağustos 2024 Altının güncel fiyatı ne kadar?)

ABD'de resesyon riski sonrası haftalık işsizlik maaşı başvuruları verilerinde bir düşüş yaşanması sonrası Fed'in 18 Eylül tarihinde faiz indirimine gitme ihtimalini güçlendirdi. Geçtiğimiz günlerde de altının ons fiyatı zirveyi görmüştü. Peki altın 18 Ağustos'a nasıl başladı? Milliyet yazarı Zeynep Aktaş altın fiyatı etkileyen durumları yorumladı.

Finans 18-08-24 09:37

İzmir yangınlarında son durum! Menderes, Tire, Urla ve Çeşme... Vali Elban duyurdu: 440 konut risk altında!

İzmir yangını bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Karşıyaka'daki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürerken Menderes, Tire, Urla ve Çeşme'den de peş peşe alevler yükselmeye başladı. Gece saatlerinde bölgede incelemelerde bulunan İzmir Valisi Elban, Urla'da 440 konutunu risk altında olduğunu söyledi. Elban "Tire ve Bayındır'daki yangınlar tamamen kontrol altına alındı. Ancak Urla'daki, Menderes'teki ve Yamanlar'daki henüz aktif durumunu koruyor" dedi.

Haber 18-08-24 07:37

THY Maymun Çiçeği için 'maske ve eldiven' önlemi aldı mı? Sosyal medyada gündem oldu: Net açıklama geldi

Dünya Sağlık Örgütü'nün küresel çapta acil durum ilan ettiği Maymun Çiçeği virüsüyle ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak THY'nin Afrika seferleri için önlem aldığı iddiası sosyal medyada kendine geniş yer buldu. THY'den konuyla ilgili beklenen açıklama geldi.

Haber 17-08-24 16:34

'Şehri tedirgin edecek bir husus yok' Bakan Yumaklı son durumu açıkladı! 5 yangın devam ediyor: İzmir dahil 5 ilde binlerce insan yerinden oldu

Yurdun farklı noktalarında çıkan yangınlar herkesin yüreğini yaktı. Gözler yangın felaketinin yaşandığı İzmir'de. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına havadan müdahale edilmeye yeniden başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'daki orman yangınlarında tedbir amaçlı 3 bin 583 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangınlarda son durumla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-08-24 08:11